Çocukları babaya bırakmak

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Eşimle ayrıyız geri dönüş yok
Benim sorum geçim kaygımdan dolayı üçüzlerimi babaya bırakmayı düsünüyorum sizce doğru olurmu bu?

Eşimle ayrıyız geri dönüş yok
Benim sorum geçim kaygımdan dolayı üçüzlerimi babaya bırakmayı düsünüyorum sizce doğru olurmu bu?
Ikiz degil miydi seninkiler ya? Esin cocuklara harcayacagi parayi sana gondersin sen bak. Bu arada esin calismiyor mu uc cocuga nasil bakacak? Bakici mi tutacak? Biraz daha ayrinti verseydin keske.

Bence bırakmayın hem annesiz hem babasız büyüyecekler adam işte çok az ilgilenecek belki de hiç annesine atıp gidebilir. Nafaka alırsınız zaten birazda siz çalışırsınız aileniz falan bakamaz mı gün içinde

Bence bırakmayın hem annesiz hem babasız büyüyecekler adam işte çok az ilgilenecek belki de hiç annesine atıp gidebilir. Nafaka alırsınız zaten birazda siz çalışırsınız aileniz falan bakamaz mı gün içinde
Dahası sevgilisi de var

Sanırım mı? kendi evlatlarınıza daha kimin bakacağını bile bilmiyorsunuz. Madem gitmeyi aklınıza koydunuz, o çocuklar sefil olmasın, nerde nasıl yaşayacaklar iyice emin olun öyle gidin. 3 çocuk yaparken bu kadar bencil düşünmeseymişsiniz keşke

Annesi kardeşi var onlara baktırır sanırım

Bir arkadaşım 2 çocuğunu eşine bıraktı. Adam aldattı vs bi ton kötülük etti kıza. Yeter be çekemem dedi tamamen bitirdi. Şimdi evli ve mutlu. Çocuklar da anneyi de anneanne dedeyi de görüyor sık sık. Duruma göre neden olmasın yani hep kadınlar mı yüklenmeli bütün yükü sanki? Zaten yüreğinde taşır anne her türlü biraz da baba sırtında taşısın .... uzaklık konusunda bişey diyemiyorum ama, o çok zor, eski eltimin kızlarını özleyen bir 'hiçkimse' olarak bunu biliyorum...

Back
X