Çocukları babaya bırakmak

3cocugum da yanimda olsun da kimse almasin varsin.
Eger birakirsa oyle bi pisman olcakki
Baska bisey diyemiyorum.
Kendi istegiyle birakmak istiyo cunku.
Hayır pişman olmayacak ne yazık ki olan o üç yavruya olacak :(
Önümde benzer bir örnek var
Eşimin arkadaşının ilk evliliğinden bir kızı var annesi sırf rahat gezeyim tozayım diye belli bir para karşılığı kızının velayetini babasına vermiş
Şimdi anne de baba da başkalarıyla evli
Ama kız hiçbir yere sığamıyor :(
Allahı var babası çok güzel baktı bakıyor ikinci eşi de mükemmel annelik yaptı kıza ama genç kız şu anda babayla sürekli çatışma halinde anne desen ne zaman annesinde kalmaya gitse bi bahaneyle başından atıyormuş kızı
En son Kızı bunda kalmaya gitmiş anne olacak kadın biz x amcanla (kadının Yen'i eşi) İstanbul'a gideceğiz sen babana git yine demiş :(
Çok üzülüyorum böyle şeylere yaa çok Allah akıl sağlığımı hep korusun, hiç şaşırtmasın da hiç evladımdan ayrılmayı, onu bile isteye bırakmayı aklımdan dahi geçirmeyeyim :(

üç çocuğum var . Allah ömür verdiği sürece benimle olsunlar isterim. başka türlüsünü aklımdan geçiremem. ana gibi olmaz hiç kimse

ASLA ama asla büyük konuşmuyorum. Çok yakın arkadaşımın annesi babası boşandı. Ve çocukları babasına bıraktı. Sanırım hikayeyi tam bilmiyorum. Arkadaşım o kadar üzülüyor ki konuyu gorusemiyoruz. Şuan 18 yaşında sayılır bu olay yıllar önce olmuş. Hala atlatamadi. Çok duygusal ve Mutsuz bir genç Kiz. Aynı şekilde küçük bir erkek kardeşi var 11 yaşında çocuk şimdiden şeker hastası oldu. Psikolojik problemleri var. Annemin kokusunu özledim diye ağlıyor. Babaları iyi baba olmasına karşın çocukların hallerine bakın. Bakın ve görün

Bu konuyu açan hanım cevap vermiyor sanırım.Ama ben sonuca ulaştım.Bence çocukları bıraktı yeni aşklara yelken açtı. Ve hatta çocuk düşünüyor olabilir.

Bırakmadım yanımdalar cocuklar hala mucize bekliyorum
Bu kararına sevindim ya da sevinmedim diyemem eşin senden beter sen ondan hallice.

Mucize dediğin şey seni defalarca aldatan ve başka bir kadınla yaşayan sonra geri gelen sonra yine seni terk eden ve senin de onu aldattığın adama geri dönmek yada onun geri gelmesi sanırım.ne mucize ama!

Böyle 'mucizeler' beklemek yerine nafakani alsan çocuk yardımını işsizlik maaşını ve boşanan kadınlara verilen yardımları alsan zaten bizim türkiye de aldigimiz maaştan daha çok kazanacaksın.

Ama bu zor olan değil mi?

Babaları seni aldatmış, bu çekilir dert değil.Yaşamayan bilemez tabi.Ama çocuklarını bırakma bacım,buraya da getirme.Burada anası babası başında olan çocuk zor karnını doyuruyor.Sosyal yardım yok.Perişan olursunuz.Orada bu yazdıkları yardımlarla geçinebiliyorsan kal orada çocuklarınla.Kocayı affetme aldattıysa. İşi varsa para getiriyorsa çocukların için ev arkadaşı gibi yaşa bence.Özgürlüğü de çıkar aklından,hiç birimiz özgür değiliz.Çocuklarının iyiliğine olacak bir yol bul.Boşver kocayı falan.

Babaları seni aldatmış, bu çekilir dert değil.Yaşamayan bilemez tabi.Ama çocuklarını bırakma bacım,buraya da getirme.Burada anası babası başında olan çocuk zor karnını doyuruyor.Sosyal yardım yok.Perişan olursunuz.Orada bu yazdıkları yardımlarla geçinebiliyorsan kal orada çocuklarınla.Kocayı affetme aldattıysa. İşi varsa para getiriyorsa çocukların için ev arkadaşı gibi yaşa bence.Özgürlüğü de çıkar aklından,hiç birimiz özgür değiliz.Çocuklarının iyiliğine olacak bir yol bul.Boşver kocayı falan.

+1
Çok güzel yazmışsınız

Back
X