biraz önce okuduğum bir konuya istinaden bu konuyu açtım arkadaşlar. gizli telkin ile çocuklarımızın beyinlerine cinsellik ve saldırganlık mesajlarının yollanması. konusundan dolayı Weiss e teşşkürüd e bir borç biliyorum. konumuza dönecek olursak; benim iki çocuğum var oğlum,11 kzıım 4 yaşında . tam çizgi film ve oyun yaşındalar. ve yukarda bahsettiğim gizli telkin olayı da en çok çizgi filmler yolu ile izleyicilere ulaştırılıyor. tam gün bir çalışan olduğum için oğlumu öğleden sonra takip edemiyorum oda haliyle akşama kadar tv izliyor. kızımda zaman zaman tv başında oluyor. eminim sizlerde de yaşanıyordur bu durum. hatta bazen tv yi kurtarıcı olarak görüyoruz . ama bilsek orada neler empoze ediliyor o küçük beyinlere hala bunu yapar mıyız acaba ?
peki bunu aşmak için neler yapabiliriz. çocuklarımızı tv den uzaklaştırmak adına ne tür faaliyetler geliştirebiliriz. fikirlerinizi bekliyorum.
peki bunu aşmak için neler yapabiliriz. çocuklarımızı tv den uzaklaştırmak adına ne tür faaliyetler geliştirebiliriz. fikirlerinizi bekliyorum.