• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklari istemiyor bu sefer de.

Arkadaşım kadin.Oglu 10 yaşlarında hic sorun etmemişti.

tahmin ettiğim gibi. çocukla en fazla vakit geçiren kadın oluyor genelde.
bak benim arkadaşımın oğlu 12 yaşında yeni evlendi o da. ama 2 sene sevgili idiler çocukla birlikte gezdiler tozdular çocuk bir abi gibi sevdi ondan sonra evlendi.
düşünsene baban geliyor ben evlenicem diyor e sen kimsin iyi birimisin çocuk seni tanımıyor ki. elbet hayır der.

Yahu seni biliyorum yaşın küçük diye biliyorum ilk evliliğindeki sıkıntıları da lütfen sırf evlenmek için evlenme üzülme bu arada o işi bırak öyle olmaz ömür tüketme

Cocuklularla cocuklular daha zor olur bence aynı ev icinde hepsi.
'de buna cok ilgim var.Asacak gibi hissediyorum ben.Boyle de boşluğa düştüm.Hic evlenmeyecek miyim çocuğum olmayacak mi?Denemek isterdim sevdiğim biriyle.Kopruden önceki son çıkış.Bu his de guzel degil hani.Boyle de hayat sıkıcı.Eger olmayacaksa Allah halimden memnun olmayı nasip etsin..
Çocukluyla çocuklu zor evet ama cocuksuzla çocuksuz seçeneği de var :)

Anlattığına göre senin kadar yoğun duygular beslemiyor beyefendi . Acele etmesen mi sanki ..

Bide köprüden önce son çıkış diye çıkmazlara girme . Hakkında hayırlısı olsun ama acele etme ..

Son birkaç konum bunla ilgili.Yasitim biri.Benim cocuk yok.Uc aydır görüşüyoruz.

Çocuklarına söylemiş evlenmek istediğini.Iki hafta oldu.
Siddetle karsi çıkmışlar(yanindalar).
Biri ergen biri 10 yaşlarında.
Beni daha gormediler bile.
Oglu habersizce sehir dışındaki annesinin yanina gitmis haber alamamış bir sure; deli olmuş bu.

Kesinlikle ikna olmadılar.Karsi çıkacaklarını hic tahmin etmemiş.Sakayla evlen diyorlarmış normalde.Keske onlar küçükken evlenseydim dedi durdu.Erken mi soyledim dan diye soyledim ondan mi diye hayıflandı.

Buna morali çok bozuk.Zaten az olan ilgisi minimuma indi doğal olarak.Ben pes ettim gibi ona karşı ,o da bana karşı..

Simdi bir hafta bir eğitime gidiyor.Orda düşünecekmiş sakin basina.

Cok cani sıkıldı ama daha çok ve daha uzun çabalaması gerekmez miydi?Yoksa normal mi bukadar cabuk pes etmesi sizce?
Beni yine de onlarla gorusturmesi gerekmez miydi belki guzel bir elektrik olurdu.Yada söylemeden once gorusturecekti.

Ben arayıp sormayayım bu asamada.(degil mi?)

Geldi buldu yine, yeni is yerimi de zehir etti bana.(eski is arkadasim)Ne güzel unutmuştum..

Eski konulardaki ilgisinin azligi nedeniyle onu gömen arkadaşların mesajlarını da okuyup içimi soğutayım bari.Bir faydalı ki.Lutfen siz son haliyle de birseyler yazın.

.Bu da geçer de zaman lazim.

Ama bir umut varsa kendi ellerimle yıkasim gelmiyor bu adama karsi.
Ama belki ben onu guzel görüyorum belki dengim bile degil.
Bunu anladigim zaman daha kolay soğuyabiliyorum.

Kimden hoşlansam illa olmuyor.Cok biktim bu durumdan..
bence bahane yapıyor gerçekten evlenmek istese bir çok çözüm bulabilirdi ne düşünmesi tek başına evlenmek isteyen seninle beraber çözüm düşünürdü kafa kafaya verip.Güvenme lütfen şu adama

Son birkaç konum bunla ilgili.Yasitim biri.Benim cocuk yok.Uc aydır görüşüyoruz.

Oglu habersizce sehir dışındaki annesinin yanina gitmis haber alamamış bir sure; deli olmuş bu.

Kesinlikle ikna olmadılar.Karsi çıkacaklarını hic tahmin etmemiş.Sakayla evlen diyorlarmış normalde.Keske onlar küçükken evlenseydim dedi durdu.Erken mi soyledim dan diye soyledim ondan mi diye hayıflandı.

Buna morali çok bozuk.Zaten az olan ilgisi minimuma indi doğal olarak.Ben pes ettim gibi ona karşı ,o da bana karşı..

Cok cani sıkıldı ama daha çok ve daha uzun çabalaması gerekmez miydi?Yoksa normal mi bukadar cabuk pes etmesi sizce?
Beni yine de onlarla gorusturmesi gerekmez miydi belki guzel bir elektrik olurdu.Yada söylemeden once gorusturecekti.

Geldi buldu yine, yeni is yerimi de zehir etti bana.(eski is arkadasim)Ne güzel unutmuştum..

Eski konulardaki ilgisinin azligi nedeniyle onu gömen arkadaşların mesajlarını da okuyup içimi soğutayım bari.Bir faydalı ki.Lutfen siz son haliyle de birseyler yazın.

2 cocuklu adamla ben evlenmezdim niye bu çaba ne tatil yaparsin ne sinema keyfi ne gezi her seyde bi sorun yasatirlar sana hayatin simdiden allak bullak edilmis

Yahu seni biliyorum yaşın küçük diye biliyorum ilk evliliğindeki sıkıntıları da lütfen sırf evlenmek için evlenme üzülme bu arada o işi bırak öyle olmaz ömür tüketme
Yok yaşım kucuk degil.40

2 cocuklu adamla ben evlenmezdim niye bu çaba ne tatil yaparsin ne sinema keyfi ne gezi her seyde bi sorun yasatirlar sana hayatin simdiden allak bullak edilmis
Şimdi de yapamıyorum ki
Nöbetler yogun.Arkadas yok.Yalnizlik böyle de.

C

Cok dogru tespitler.Yol gösteriniz icin size de tesekur ediyorum.Gercekten durum boyle.Yoksa sorun çocuklar degil bu adam.Ve kendisi bunun farkında değil.Buna benzer seylee soyledim ona.Soyledigim halde farkinda degil gibi.
Bak güzel olan ne biliyor musun? Sen aydınlanmaya başlamışsın. Görmeye başlamışsın adamdaki eksiklikleri. Kurtuluşun yakın arkadaşım. Kendini heba etme değmez. Sen çok daha güzel sevgi dolu bir ilişkiyi hakediyorsun. Onunla konuşarak çözemezsin bunu anlamaz çünkü. Uğraşmana değmez. Bak havalar da güzelleşiyor yapma bunu kendine. Bekleme onun kararını, çocuklarının gönlünün olmasını falan. Neler çıkar karşına. Bunda da bir hayır var de uzaklaş bu adamdan. Çık dışarı hayatını yaşa o da gitsin çocuklarına baksın madem bu kadar önemsiyorsa. Sen özgürsün tadını çıkar canım.

Sevgim var bu adama.Isyerinde onu gorunce hep mutlu olurdum onla olursam güvende olacağım hissi olurdu ki bu his bana cok az uğrar.Bir önceki mesajıma da bakın orda daha iyi açıkladım. Ona olan sevgim sebebiyle cocuklari da bana sıkıuntı gelmiyordu.Kendimi alıştırmıştım.Ben zaten empatik biriyim.Sikintilarin olacağını tahmin ediyorum.Ama mutlu olacağımız hissini alıyordum.
Ablam bana baska birini öneriyor çocuksuz hic evlenmemis haber göndermiş tekrar kisa sure görüştüğüm biri.Onu istemiyorum zerre mesela.
Çok iyi niyetlisin ,
Birde olaya Er kişinin penceresinden bakalım;2 çocuk her ikisi de belli bir yaşa gelmiş,sevildiğine emin,çocuklarına sımsıkı sarılacağını düşündüğü bir kadın var,kendisinin acabaları olsa dahi güven veren bir kadın var,köprüden sonraki ilk çıkış siz olmalısınız yani!Şu durum da hanginiz daha fedakar ve özverili davranacak,hanginiz evlenirseniz daha fazla yükün altına girecek anlatığım şeyler size ışık yaksın, siz değil asıl o size sımsıkı sarılmalı...

Çok iyi niyetlisin ,
Birde olaya Er kişinin penceresinden bakalım;2 çocuk her ikisi de belli bir yaşa gelmiş,sevildiğine emin,çocuklarına sımsıkı sarılacağını düşündüğü bir kadın var,kendisinin acabaları olsa dahi güven veren bir kadın var,köprüden sonraki ilk çıkış siz olmalısınız yani!Şu durum da hanginiz daha fedakar ve özverili davranacak,hanginiz evlenirseniz daha fazla yükün altına girecek anlatığım şeyler size ışık yaksın, siz değil asıl o size sımsıkı sarılmalı...
Aynen.Ona gore hava hoş olacak.Ben yükün altına girecem.Ama bu beni de düşünüyormuş oyle demişti.Yada kendini agirdan satiyor .Geçen gün arkadaşıma dedim.Saka maka iki cocuklu borclu haliyle kendini iyi agirdan aldı.Ibretlik.

Kizlar hala cocuklari cok ters davranıyormuş.Dun kendi yazmıştı baska ildeyken bugün ben yazdim.Donmustu.Canim sıkkın dedi.Nedenini soyledi.
Ne dusunuyorsun dedim.Bunlar böyleyken ben evlenemem.Ama boyle de gitmez dedi.Neyse nasip dedim.Nasip degilmis demekle geciyor omur dedim.Bu olayı da unutursak mükemmel olur dedim.Hangi olayı dedi.Senle ben:)dedim.Sen biriyle olursun da ben olamam dedi.Ben de bu lafina bozuldum kaçıncı kez söylüyor.Hic koymayacak mi dedim.Hemen degil tabi daha sonra dedi.Ben iyice darlandim.Demekki sen beni pek de benimsememişsin dedim.
Dediki ben çocukları fazla takmam ama seni uzmelerinden korkuyorum.Dedimki Beni suan taktiğini sanmıyorum.Bana dair guzel icten tek bir cumlen yok dedim.Gordu cevap vermedi.
Keşke yazmasaydım hic..Sinir olup laf sokmaktan başka ne oluyor.O da laf duymaktan baska.Sogukkanli başlayıp duygusal bitirdim saçma salak konuşunca.

.

Son düzenleme:
Bu adamı bırakıp yolunuza bakın. Yoksa çok üzülecek gibi duruyorsunuz. UOTE="tulipa, post: 55387187, member: 237865"]Kizlar hala cocuklari cok ters davranıyormuş.Dun kendi yazmıştı baska ildeyken bugün ben yazdim.Donmustu.Canim sıkkın dedi.Nedenini soyledi.
Ne dusunuyorsun dedim.Bunlar böyleyken ben evlenemem.Ama boyle de gitmez dedi.Neyse nasip dedim.Nasip degilmis demekle geciyor omur dedim.Bu olayı da unutursak mükemmel olur dedim.Hangi olayı dedi.Senle ben:)dedim.Sen biriyle olursun da ben olamam dedi.Ben de bu lafina bozuldum kaçıncı kez söylüyor.Hic koymayacak mi dedim.Hemen degil tabi daha sonra dedi.Ben iyice darlandim.Demekki sen beni pek de benimsememişsin dedim.
Dediki ben çocukları fazla takmam ama seni uzmelerinden korkuyorum.Dedimki Beni suan taktiğini sanmıyorum.Bana dair guzel icten tek bir cumlen yok dedim.Gordu cevap vermedi.
Keşke yazmasaydım hic..Sinir olup laf sokmaktan başka ne oluyor.O da laf duymaktan baska.Sogukkanli başlayıp duygusal bitirdim saçma salak konuşunca.

.[/QUOTE]

Babam birgün eve erken geldi ...
çağırdi
Babam birgün eve erken geldi ...
çağırdi beni aldi karsisina ...
okulumun naısl geçtiği sordu her zaman sorduğu gibi derslerime bakti vs vs
Geldi sarıldı simdi sana bir soru sorucam cevap icin zamanin var ve aldigin karara saygı duyucam dedi ...
Sor baba dedim ben zekiyim hemen veririrm
"" ben evlenmeyi düşünüyorum senin fikrin nedir dedi ... tanışmak istersen tanisirsin ama istemezsen konu kapanir dedi ...

Annem gibi mi olacak ona annemi dicem

Annen gibi olamaz belki ama o da bir anne senden kucuk bir oğlu var ... annen gibi kokmaz annen gibi seni sevemez belki ama sana bir abla gibi yaklasir oyle sever seni .. anne demek istemezsen demezsin demisti ..

Kabul ettim hem merak ediyordum hemde babamım yaklasimi hoşuma gitti kendimi değerli hissettim fikrimlerimin önemsendiği anladim ...
Velhasil babam evlendi anne diyemedim abla dedim ... annem gibi kokmadi evet onun gibi sevmedi belki ama hic bir zaman geri planda kalmadim babamla hep aramiz iyi oldu ... her zaman saygi gosterilen bir cocuk oldum ... hep sevildim ... yeri geldi beni savundu yeri geldi kizdi ama oyle kizmada degil kalbimi kirmadan ...
Hayata dair cok sey öğretti eminim onunda hayelleri yarim kalmistir cunku evde hep ben vardim .. bazen odama cekilirdim tek kalma gel derdi ... hiç bir zaman saygisizlik şımarıklık yapmadim ... annemin hatirasina her zaman sahip çıktı... beni mezarligia götürürdü bile annem icin ... babam evlendigi zmaan yasim 10 du simdi 34 ...
Yıllardır birbirimiz kirmadan dokmeden bir hayat yasadik biz ... belki garip gelir ama babamdan daha onde tutarim ....
Evet çocuklu bir insanla evlenmek zordur
Sorumluk fazladır çoğu seyi hayel ettiğiniz gibi olmaz fazla fedakarlık yapmaniz gerekir belki cogu şeyden de vazgecmenizde soz konusu yeri gelir kendi çocuğuna bağırırsın ama yetime bağıramazsın cunku onun gidip siganacak limani topraktir ... ama boşanmış bir ailenin çocuğu daha farkli oluyor onlarin en azından bir sığınağı olur ...

Ben hic sikayetlenmedim halimden benim de böyle bir evlilik surecim olsa hic düşünmeden kabul ederim cocuklu birisini .cunku bizzat kendim yasadim ...

Sen cok seviyorsun ama onunla beraber çocuklarını da sevmelisin hayatının bir noktasında olmak zorunda... çünkü hakikat o çocuklardır .... babalari onlari atamaz senden uzakta buyumelerine müsaade edemez ..maddi manevi destegi vermek zorunda ...

Çocukları ikna etmek pek kolay degil belki babam benimle bu sekilde konusma yapmasaydı bende ikna olmayabilirdim babam ya konuyu kapatirdi ya da zamana bırakabilirdi ...

Size biraz daha zaman gerekli hakkınızda hayırlı olsun
P PAPATYA1965

Bence evlenmeyin iki çocuk da baba yanında büyümüşse yaşlarda büyük dünyayı size zindan ederler çevremizdeki örnekleri çok fazla .Anne değil abla olurum sevdiririm kendimi laflarinin sonu hep mahkemelerde son buluyor. Sizin kafanı rahat ağrısız başa dert mi alcaksiniz .ergenler olur olmadık evden kaçarak yok erken evlenirler suçlusu hep siz olursunuz

Kizlar hala cocuklari cok ters davranıyormuş.Dun kendi yazmıştı baska ildeyken bugün ben yazdim.Donmustu.Canim sıkkın dedi.Nedenini soyledi.

.
Zorla kendini sevdiremezsin. Adam bugun birine asik olsa inan 2ayda evlenir. Yapma artik yapma.
Internetten falan bul kafana gore birini.
Benimle evlenecek mi evlenmeyecek mi derken omrun geciyor

Gelişme var mı?
Görüşüyoruz hala.Ben hemen kopamadım.O da hemen ayrılmak istemesi ondan ışık da aldım.
Ozaman biraz daha ilgili ol cocuklar da boyle ben kaldıramam iki sorunu birden dedim.
Bir de ayıptır söylemesi gecen ayrılırken ona bir sarildim ozamandan beri daha ilgili:)

Gecen gun dediki oğlan annesine gitmeyi dusunuyor galiba.Okulun bitmesini bekliyor dedi..Kafasi netlessin bakalim ozamana kadar dedi.Ama ya seni seçecem ya onu dedi.

Ben soyle dusunuyorum:Annesine gidecek sonucta el degil ya.Para da gönderir ama bu düşüncemi ona söyleyemiyorum yanlis anlar.
Atmis gibi vicdan azabı çekiyor yani oğlunun tavrından dolayı.

Kiz kolay dedi.Bir de zaten babaannesine kaliyor o zaten yine orda kalırım demis.Yanina almak istemiyordu ama olmuyor istediği gibi.

Bakalim kaderimizde varsak evleniriz yoksa napsak olmaz dedi.Ben de biraz somuttum bu sözüne.Birkac kere dedi bunu.

Ekleme:10 yıldır yalniz.Kiz annesiyle pek görüşmüyor
Arada babaannesine kaliyor.Evlenirsen ona giderim demis.Oglu da evlenirsen gun yüzü göstermem demis.Suan yanlarında bunun kızkardeşi var.

Belki düzelir zamanla

Back
X