Haftada iki gün çalışmak çok iyi bir rakam bence. Geri kalan günlerde evdesin ne güzel.Merhaba
Ben haftada iki gun çalışıyorum. Ama şehir dışında.yolum da epey uzak. Sabah en geç 8 de yola düşmüş olmam lazım.akşam da 7 gibi ancak gelirim.iki Çocuğum var.biri 8 yaşında kız, diğeri 9 yaşında erkek. Oğlum Sabahçı , kızım öğlenci. Bu zamana kadar annem bakıyordu ama bu yıl annem epey rahatsızlandı.ve erkek kardeşimle de çocukların bakımı yüzünden biraz tartıştık.artık anneme bırakmak istemiyorum.ne yapabilirim? Öneriniz var mı? Etüt merkezi düşündüm ama? Bakıcı tecrübem hiç yok.çocukları evde yalnız kesinlikle bırakamam.
Merhaba
Ben haftada iki gun çalışıyorum. Ama şehir dışında.yolum da epey uzak. Sabah en geç 8 de yola düşmüş olmam lazım.akşam da 7 gibi ancak gelirim.iki Çocuğum var.biri 8 yaşında kız, diğeri 9 yaşında erkek. Oğlum Sabahçı , kızım öğlenci. Bu zamana kadar annem bakıyordu ama bu yıl annem epey rahatsızlandı.ve erkek kardeşimle de çocukların bakımı yüzünden biraz tartıştık.artık anneme bırakmak istemiyorum.ne yapabilirim? Öneriniz var mı? Etüt merkezi düşündüm ama? Bakıcı tecrübem hiç yok.çocukları evde yalnız kesinlikle bırakamam.
Benimde ayni yaşlarda kızım var asla yalnız bırakamam ve hiç birakmadim da. Bırakmayın tabii.en güzeli 2günluk ev işi ve çocuk bakımı için bir bayan bulmak.Ben Üniversite'de çalışıyorum.derslerimi 2 güne sıkıştırdım.tam gün okula veremem.bütçemi Aşar ve zaten kendi Okullarında rahatlar seviyorlar.alışmışken değiştirmek olmaz.
Oğlum sabah 7.30-12.30 arası gidiyor servisle En geç 13.00 gibi evde olur.servis Oğlumu 7 de alır. kızım 12.30-5.30 arası okulda. Öğlen 12 de servise biner akşam 6 da evde olur.
Evde yalnız bırakamam. burda çok netim.hem onlar ben korkudan ölürüm.
Evli değilim.eski eşimin çocuklarla irtibatı yok.
Komşuluk ilişkim pek yok.kime nasıl sorulur, güvenirim bilemiyorum.yani aslında biri var ona sorabilirim.ama günlük 80 dese iki gun 160 ayda 720 yapar. Temizlik için ihtiyacım yok sadece çocukların önüne yemek koysun, ders çalış desin kafi.
Etüt merkezinde ders çalışırlar tv açmaz Boşa Geçmez diye düşünmüştüm. Servis alır bırakır.gerçi Etüt merkezi kaç lira ders acaba?
Offf ne zor yalnız anne olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?