- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
Bende bundan muzdaribimGürültü olması için illaki çocuk olmasına gerek yok. Bizim üst katta çocuk yok ama çocuktan beter gürültü yapıyorlar. Dolap gıcırtısı gecenin 12sinde kronikleşti artık. Asla erken saatte acmıyor o dolabi kadın. 12den sonra sürgülü dolabı caartt diye açıyor. Evde 3 bekar kız var,ne giyiyorlarsa artık evin icinde,takır tukur yürüyor ayağındaki adeta takunya. Asla sandalye falan kaldırmazlar cart curt sürürler vs vs
Benim altım boş. Karşı dairemde boş.Arada çok sapıttıklarında sabahın 6sında evde plasmacar sürüyor kızım(aşırı ses çıkarıyor tata tata diye tekerlekleri),yada ben gürültü yapıyorum sonra toparlanıyorlar. Uzun süre ses gelmiyor yukarıdan.
Birbirimize alıştık,yuvarlanıp gidiyoruz. Ne onlar şikayet ediyor gürültüden nede ben
Demem o ki. İnanın çocuğa gerek yok evde gürultü olması için. Çocuk olsa sanırım sorun etmem. Eşşek kadar insanların yaptığı gürültüden aladır benim için.
Çocuk olsa anlarım ama üst katımda tek başına yaşayan bir bayan var ve bana illallah ettirdi.
Eşya çekmesini falan bıraktım kadının kendide gürültülü.
Bir telefonla konuşur sanki benim yanımdaymış gibi
Kadın safi zarar