Çocuklarım babaannelerini sevmiyor onda kalmak istemiyor

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
Günaydın arkadaşlar
3 ve 8 yaşında 2 çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Bu nedenle gunduzleri çocuklar dönüşümlü olarak anneanne ve babaannede kalıyor lar. Anneanneye gidecekleri gün çok mutlu oluyor lar ama babaanneye gidecekleri gün çok üzülüyorlar gitmek istemiyorlar. Sevmiyorlar babaannelerini küçükte aynı büyükte.
Onlar böyle yapınca bende çok üzülüyorum. Ve işyerinde aksama kadar huzurum olmuyo. Büyük kızıma soruyorum bazen sıkılıyoruz orda diyo. Bugün sabah küçük nasıl ağladı arkamdan halen sesi kulaklarımda. Ne yapıcam bilmiyorum. Uzaktan izliyorum babaanneleride kötü davranmiyo ne isteseler alıyo ne isteseler yapıyor neden böyle oluyor. .

Günaydın arkadaşlar
3 ve 8 yaşında 2 çocuğum var. Çalışan bir anneyim. Bu nedenle gunduzleri çocuklar dönüşümlü olarak anneanne ve babaannede kalıyor lar. Anneanneye gidecekleri gün çok mutlu oluyor lar ama babaanneye gidecekleri gün çok üzülüyorlar gitmek istemiyorlar. Sevmiyorlar babaannelerini küçükte aynı büyükte.
Onlar böyle yapınca bende çok üzülüyorum. Ve işyerinde aksama kadar huzurum olmuyo. Büyük kızıma soruyorum bazen sıkılıyoruz orda diyo. Bugün sabah küçük nasıl ağladı arkamdan halen sesi kulaklarımda. Ne yapıcam bilmiyorum. Uzaktan izliyorum babaanneleride kötü davranmiyo ne isteseler alıyo ne isteseler yapıyor neden böyle oluyor. .
allah bağışlasın yavrularını canım..
babaanneyi sevmediklerini sanmam ..eve girip çıkan başka kimse var mı.. onları korkutacak ya da canlarını sıkacak biri. biraz üstüne düş bu olayın senden çekindikleri bir konu olabilir çocukların dünyanın bin türlü hali var..
benim oğlan da bazen gitmek istemiyor babaanneye orda internet yok, dedem tv açınca kızıyor diye istemiyorum diyor.. bewlki böyle bişeydir

babaannelerıne giderken oyalanacakları oyun kuracakları materyaller verın yanlarına.. Buyuk olan gorevlerını yapıyormuş rehberlık etmeyıde ya sız öğretın yada cocuklara o gunlerde gorevler verın sıkılmaya fırsat olmasın .. Akşamda mınık ödüller..

Boyama kitabi, zeka oyunlari gibi oyunlar alin ve sadece babaannesinin evinde kalsin. Bence oyle oyunlar ya da hoşuna gidecek baska bir sey sadece orda oynandiginda gitmek icin can atarlar

allah bağışlasın yavrularını canım..
babaanneyi sevmediklerini sanmam ..eve girip çıkan başka kimse var mı.. onları korkutacak ya da canlarını sıkacak biri. biraz üstüne düş bu olayın senden çekindikleri bir konu olabilir çocukların dünyanın bin türlü hali var..
benim oğlan da bazen gitmek istemiyor babaanneye orda internet yok, dedem tv açınca kızıyor diye istemiyorum diyor.. bewlki böyle bişeydir
Kv yalnız yaşayan biri evine pek gelen giden yok. Anlamiyorumki bende. Evi çarşı içinde. Babaanneleri zaman zaman kızar ama annem daha cok kızar bazen bağırır yaramazlık yapinca ama yinede anneme sıkı sıkı sarılırlar

Benimki de sevmez

Bizimle birlikte gitmeyi de

Zira babaanne küçükken seveceğim diye çocuğu zorla kucağına alırdı o da babasına kaçardı 1-2 yaşlarında

Oğlum halen sevmez onu dedeyi ya da anneanneyi vs sever ama onu sevmez

Yine iletişim sıkıntısı olabilir

Benim Kv kendini kodlamış çocuk bir şey kırsa da kızılmayacak diye çocuğun ne dediğini dinlemeden olsun kırılsın bir şey olmaz vs gibi şeyler söylüyor çocuk fincan çok güzel diyor mesela o üzülme kırılsın vs diyor

Bu nedenle de çocuk onunla olmaktan memnun değil sizde de olabilir mi böyle şeyler

Ya da sıkı sarılır sulu öper vs çocuklar ile drama yapın akşam neler olduğunu öğrenmek için

Günaydın arkadaşlar
enerji meselesi benim babaannemide ne oğullarının çocukları ne kızlarının çocukları sevmez,herkes dedemi sever.

Babanne sevilmez zaten çokta şeapmamak lazım.
Kesin sizden gizli bir şey yapmıştır çocuklara .

Çocukları herkes sever ama herkes tahammül edemez
Çok yaramazlık yaptıklarında kızmış olabilir babaanne
Ya da oyunlarına eşlik etmeyi daha iyi biliyordur anneanne
Bu yüzden çocuklar anneannesiyle kalmak istediği için babaannelerine gitmeye direnç gösterebilirler

bu konuyu iyice araştırın. belki çekindikleri size söylemedikleri bişeyler vardır. iki çocukta sevmiyor sonuçta.

mesela benim kv bi gün masanın üzerinde duran özellikle çocuğum için yaptığım son derece sağlıklı keki hamur işleri zararlı die düşünerek kızıma vermemiş. akşam kapıdan girer girmez ağlayarak kek istedi.bütün gün ağlamış ama vermemiş. gelde çocuk sevsin kv yi. neden vermedin.ona yapmıştım ben dedim. zararlı at çöpe diyor.ama yarısını kendisi yemiş çocuğa bi parça vermemiş.

Back
X