Çocuklarım için yazıyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

leylaammiiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
8
0
1
30
İki tane okula giden kızım var okul açılmadan almam gereken 3 kitap seti var gücüm yetmedi nolur kitapları Allah rızası için alabilecek bir hayır sahibi olur mu

Bunlar neden okul acilmadan alinmasi lazim ki
Yaz tatilinde alınması gerekenler olabilir , bize de büyük bir liste verdiler 2.sınıfa geçen çocuk için 10 kitap aldırdılar,belki öyle bir durum söz konusu olabilir.

*Kitaplar yaz tatili için değilmiş,konu sahibinin mesajını sonradan gördüm.

Toplam ne kadar bu kitaplar ki?

Yaz tatilinde alınması gerekenler olabilir , bize de büyük bir liste verdiler 2.sınıfa geçen çocuk için 10 kitap aldırdılar,belki öyle bir durum söz konusu olabilir.
Bunlar yaz tatili icin degil ama normal ogretim donemi icin. Bakin hafta sonu odevim falan diyor.

Burda bir uye kitap aldirarak kandirildi da

Yoooo
Bunlar yaz tatili icin degil ama normal ogretim donemi icin. Bakin hafta sonu odevim falan diyor.

Burda bir uye kitap aldirarak kandirildi da
Yoooo asla benim niyetim kötü değil Bu kitaplari okul açıldığı zaman baslayacakmis ogretmenimiz

Böyle durumlarda alamayan aile için okulun yardımcı olması gerekmez mi o kadar para toplanıyor her ailenin durumu yeterli değil maalesef kitaplarda öok pahalı alamayan insan ne yapsın anlamıyorum buradan yardım istemek çözüm değil okulun bunu düşünmesi gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…