- 7 Ağustos 2024
- 8
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi leylaammiiz
-
Resmini atar mısın nerdesinİki tane okula giden kızım var okul açılmadan almam gereken 3 kitap seti var gücüm yetmedi nolur kitapları Allah rızası için alabilecek bir hayır sahibi olur mu
Bunlar neden okul acilmadan alinmasi lazim kiİki tane okula giden kızım var okul açılmadan almam gereken 3 kitap seti var gücüm yetmedi nolur kitapları Allah rızası için alabilecek bir hayır sahibi olur mu
ne kadar tutuyor ki bu kitaplar?İki tane okula giden kızım var okul açılmadan almam gereken 3 kitap seti var gücüm yetmedi nolur kitapları Allah rızası için alabilecek bir hayır sahibi olur mu
Yaz tatilinde alınması gerekenler olabilir , bize de büyük bir liste verdiler 2.sınıfa geçen çocuk için 10 kitap aldırdılar,belki öyle bir durum söz konusu olabilir.Bunlar neden okul acilmadan alinmasi lazim ki
Hangi ildesiniz Ankara iseniz yarım edebilirim.ogretmenim.Öğretmenimiz öyle istemiş Eylül ayında zam gelecek dedi malasef
1050 iki tanesinin fiyatı bı tanesinin de en son 400 TL idine kadar tutuyor ki bu kitaplar?
Bunlar yaz tatili icin degil ama normal ogretim donemi icin. Bakin hafta sonu odevim falan diyor.Yaz tatilinde alınması gerekenler olabilir , bize de büyük bir liste verdiler 2.sınıfa geçen çocuk için 10 kitap aldırdılar,belki öyle bir durum söz konusu olabilir.
ne zamana kadar almanız lazım bu kitapları? durumum şuan biraz sıkıntılı ama beklediğim birşey var eğer aceleniz yoksa ben hallederim1050 iki tanesinin fiyatı bı tanesinin de en son 400 TL idi
Yoooo asla benim niyetim kötü değilBunlar yaz tatili icin degil ama normal ogretim donemi icin. Bakin hafta sonu odevim falan diyor.
Burda bir uye kitap aldirarak kandirildi da
Evet sonradan farkettim kitapları. Kitap alarak nasıl kandırılıyor ki? Satıyorlar mı anlamadım.Bunlar yaz tatili icin degil ama normal ogretim donemi icin. Bakin hafta sonu odevim falan diyor.
Burda bir uye kitap aldirarak kandirildi da
Ankara da değilimHangi ildesiniz Ankara iseniz yarım edebilirim.ogretmenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?