- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
Hanımlar mahallenin çocukları yavru bir kediyle oynuyorlardi akşam oldu ortada bırakıp gittiler penceremin altına geldi minnak miyav miyav kıyamadım aldım içeri tekrar çıktım annesini aradım sordum yok... Normal süt icemiyordu bebeğimin devam sütünü biberonla kaşıkla verdim çişini yaptırdım bahceye yün bir örtüyle yatak yaptım uyudu saatlerce çocukların elinde öyle yorulmuş garibim sabah 7ye kadar girdim çıktım baktım 3 saat sonra uyandım bebeğime süt verdim tekrar uyuyakalmışım kızlarımin sesine uyandım miyav diyorlardı sıçradı yataktan bağırarak eşimle Allahim bebeğimin beşiğine yöneldim kedi bebeğimin yanında ölü cildiracaktim nasıl olduysa kızlarim 3 yaşına girecekler bahçenin kapısını açmışlar kediyi almışlar ya ellerinde bogmuslar ya da bebeğin besigine attılar hayvan bir şekilde altına girdi öldü bilmiyorum ağlamaktan vicdan azabından perişanım gömdüm ama mutfağım bahçeye bakıyor duramıyorum evde bir an aklımdan çıkmıyor uyamiyorum içim çok acıyor öksüz diye sahip çıkmak istedim büyütecektim ne geldi başına kaderi miydi sebep ben mi oldum?
Son düzenleme: