Çocuklarım kediyi öldürdü 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devam sütünden öldüğünü düşünmüyorum açıkçası ben. Kedi sütü bulunamazsa bebelac vs verilebiliyor.
Bilemiyorum ya,yavru kedi sindirim sistemine pek de uygun gelmedi bana sanki. Onlar icin ozel sutler vardi,birkac defa almistim sokak kedilerimiz icin.

Bilemiyorum ya,yavru kedi sindirim sistemine pek de uygun gelmedi bana sanki. Onlar icin ozel sutler vardi,birkac defa almistim sokak kedilerimiz icin.
Onu diyorum ya bende kedi sütü bulamayacak bir yerde olduğunu düşün. İnek ne bileyim keçi sütündense 0-6 ay bebek devam sütü kullanabiliyoruz. Kedi sütünü alana kadar.

Hiç bir şeyin farkında değiller ki 7 aylık bebeğimin yanında ölüydu zaten ben cocuk gelişimciyim şiddet eğilimi hele ki hayvana böyle bir şey görsem ne önlemler alırdım ama yok hiç görmedim
haklısınız ben çocuklarınız bilerek yapmıştır vs demiyorum zaten. ama 3 yaşındaki çocukta bunun etkileri farklı olacaktır. çocuk gelişimcisi olarak bunu biliyorsunuz ancak kendi çocuklarınız olduğu için ister istemez tarafsız bakamayabilirsiniz o yüzden ayrıca bir çocuk psikoloğuna danışsanız çocuklarınızın sağlıklı gelişimi açısından iyi olacaktır. ki bence siz de gitmelisiniz lohusa dönemindesiniz ve bu stresiniz bebeğinize de geçecektir.

Bilerek tabi ki yapmamışlardi.Kapi kilitli fakat anahtarlı değil kolu kilit görevinde saçma sapan bir şey ama dış kapı 2 kilitli çıkamazlar hamileliğimden sonra unutkanlık yaşadım bu yüzden sürekli kontrol alışkanlık oldu mutfağın kapısı bile kapalıydı eşim mutfağa girip çıkınca açık bırakmış bahçeden sokağa çıkış yok ama ne bileyim her şey olabilirdi

Konularınızı okudum. Eşiniz zaten normal değilmiş, sorumluluk duygusuyla hareket edememesi de çok doğal.

Konularınızı okudum. Eşiniz zaten normal değilmiş, sorumluluk duygusuyla hareket edememesi de çok doğal.
O konuda çok haklisiniz defalarca dedim mutfağın kapısını kapat diye tek yapacağın bu yok fakat adam sürekli unutuyor ama iyi vicdan azabı çekti oturdu ağladı o kapıyı kapatsaydi her şey farklı olabilirdi 😢

O konuda çok haklisiniz defalarca dedim mutfağın kapısını kapat diye tek yapacağın bu yok fakat adam sürekli unutuyor ama iyi vicdan azabı çekti oturdu ağladı o kapıyı kapatsaydi her şey farklı olabilirdi 😢
Kedi geceden ölmüş olabilir mi sabah yaşıyormuydu ?

Yahu siz iyi misiniz cocuktan sogumak nedir ???
Kendinize gelin , benim de kizim 33 aylik , tum hayvanlari sıkarak , sarilarak ,.operek seviyor
Bu yuzden hicbir yavru kediye yaklastirmiyorum cunku severek öldürür hayvani
Cocuklariniza tepki gostermeyin , kediye cok uzuldum ama cocuklara davranisiniz sacma otesi
Alin karsiniza konusun , ne oldugunu sorun , bebeklerin sevilirken cok narin olunmasi gerektigini anlatin vs vs

Valla kusura bakmayin 3 cocugunuz var ama bu kadar basiretsiz annelik de yapilmaz ki , yazik diil mi cocuklariniza??
Basiretsiz annelik ne alaka?Onlardan tek şiddet eğilimi görmedim ikizler ve sürekli beraber oyun uyum içindeler ve o bahceye girmeleri o kediyi almaları ben şoktayım nasıl tepki vereceğimi dahi bilmiyorum

Kusura bakmayın ama o da bir can ve üzülünce ne yazıkki geri gelmeyecek. Sokaktan bir can almanın evlat edinmekten farkı yoktur. Eğer kendi sorumsuzluğu bir cana mal olabiliyorsa benden kimse konu sahibini desteklememi beklemesin.
Nasil bir sorumsuzluk çıktım sokak sokak annesini aradım kedisi olan komşuya götürdüm sütünü verdim içmedi yavrum bebeğimin sütünden verdim sabah 7ye kadar başında bekledim masaj yapa yapa çişini yaptırdım sardım sarmaladim uykuya bıraktım geldim tekrar kontrol ettim uyuyordu 3 saat oldu en fazla uyumuşum bunlar yaşandı kedi evde değildi bahçedeydi mutfağın kapısını açıp bahceye çıkıp kediyi alabileceklerini bunların yaşanacağını nasıl düşünebilirim desteklemeyin ama sorumsuz da demeyin

Kusura bakmayın ama o da bir can ve üzülünce ne yazıkki geri gelmeyecek. Sokaktan bir can almanın evlat edinmekten farkı yoktur. Eğer kendi sorumsuzluğu bir cana mal olabiliyorsa benden kimse konu sahibini desteklememi beklemesin.
Nasil bir sorumsuzluk çıktım sokak sokak annesini aradım kedisi olan komşuya götürdüm sütünü verdim içmedi yavrum bebeğimin sütünden verdim sabah 7ye kadar başında bekledim masaj yapa yapa çişini yaptırdım sardım sarmaladim uykuya bıraktım geldim tekrar kontrol ettim uyuyordu 3 saat oldu en fazla uyumuşum bunlar yaşandı kedi evde değildi bahçedeydi mutfağın kapısını açıp bahceye çıkıp kediyi alabileceklerini bunların yaşanacağını nasıl düşünebilirim desteklemeyin ama sorumsuz da demeyin

Kendinize çok yüklenmeyin zaten anneden ayrı kalan yavrular çabuk hastalanıyor ve ölüyorlar. Belki sizin çocuklar bulduğunda kedi çoktan ölmüştür, kim bilir? Çocuklarınıza sordunuz mu? Tabi suçlar bir dille sormadan. Yapmadık diyorlarsa yapmamışlardır.

Siz bence çocuklarınızı tedavi ettirin. Daha 3 yaşında boğarak öldürmek nedir ya boğmayı nereden biliyor??!! İleride başınıza çok iş açarlar.
Bence sen tedavı ol ihtiyacin var.Eger akılları eriyor ve bilerek değil ki kediyi karıncayı bile bilerek öldürüyor olsalardı bir an düşünmez tedaviye götürürdüm

Çocuklarınızla aynı yaştaki yeğenim kedimizi kucaklayıp sevmek isterken bazen öyle sıkıyor ki yavru olsa kesin canını çıkarır hayvanın. Şiddet uyguladıklarını sanmıyorum sevmek istemişlerdir.
Ama bence daha büyük ihtimalle kedi hasta olduğu için annesi tarafından terk edildi (hayvanlar zayıf yavrularını dışlarlar). Zaten ölecek olan kedi de bahçenizde öldü. Çocuklarınız da onun öldüğünü değil uyuduğunu düşünüp kendilerince bakım vermişlerdir.
Ne olursa olsun ihmaliniz olduğu gerçek. Çocuklarınızın evden çıkamaması için gereken önlemi almaya dikkat edersiniz bundan sonra. Onun dışında küçücük çocuklara kızmayın lütfen onlar da üzülmüştür :(

Çocuklara kızmanız o kadar mantıksız ki. Onların yapıp yapmadığı belli değil. Onlar bile yapsa suçlusu çocuklar değil malesef. Zaten üzülmüşsünüz üzmek istemem ama sorumluluk size ait, ebeveyn sizsiniz.
Yorumları okumadım ama 2 3 yaşında çocuklar dışarıya mı çıktılar, ya da kediyle yalnız mı kaldılar? Bunlar ne kadar doğru bilemiyorum. Keşke yalnız bırakmasaydınız. Olmuşla ölmüşe çare yok, artık kendinizi paralamayın.

Yalnız başlık çok kötü bence. Bilemedim. :(

Basiretsiz annelik ne alaka?Onlardan tek şiddet eğilimi görmedim ikizler ve sürekli beraber oyun uyum içindeler ve o bahceye girmeleri o kediyi almaları ben şoktayım nasıl tepki vereceğimi dahi bilmiyorum
Basiretsizlikten kastim hakaret degildi , eli kolu baglanmis , mantikli dusunememis cocuklarimdan sogudum demissiniz , ne olursa olsun 3 yasindaki yavrularinizdan sogumayin , cocuklarin bir sucu yok burda xunku

Hanımlar mahallenin çocukları yavru bir kediyle oynuyorlardi akşam oldu ortada bırakıp gittiler penceremin altına geldi minnak miyav miyav kıyamadım aldım içeri tekrar çıktım annesini aradım sordum yok... Normal süt icemiyordu bebeğimin devam sütünü biberonla kaşıkla verdim çişini yaptırdım bahceye yün bir örtüyle yatak yaptım uyudu saatlerce çocukların elinde öyle yorulmuş garibim sabah 7ye kadar girdim çıktım baktım 3 saat sonra uyandım bebeğime süt verdim tekrar uyuyakalmışım kızlarımin sesine uyandım miyav diyorlardı sıçradı yataktan bağırarak eşimle Allahim bebeğimin beşiğine yöneldim kedi bebeğimin yanında ölü cildiracaktim nasıl olduysa kızlarim 3 yaşına girecekler bahçenin kapısını açmışlar kediyi almışlar ya ellerinde bogmuslar ya da bebeğin besigine attılar hayvan bir şekilde altına girdi öldü bilmiyorum ağlamaktan vicdan azabından perişanım gömdüm ama mutfağım bahçeye bakıyor duramıyorum evde bir an aklımdan çıkmıyor uyamiyorum içim çok acıyor öksüz diye sahip çıkmak istedim büyütecektim ne geldi başına kaderi miydi sebep ben mi oldum?
çocuklara güvenmeyin hiç bir konuda

Eşimle uyuyorduk kediye bakacam diye sabah 7 de uyumuştum zaten öyle bir durum ki pazar günüydü eşimi yolcu etmeye kalkardim uyanık olurdum normalde o kapıyı nasıl açtılar anlamıyorum mutfaktan çıkılıyor bahceye bu arada sağı solu kapalı yani
Çocuklarınızı Allah korumuş, kapıyı açabilmeleri çok riskli.
Benimde 3 yaşında kızım ve evde kedim var.
3 yaşında bir çocuğun kedi bogabilecegini zannetmiyorum.
Belkide sokaktan aldiklarinda ölüydü. Sormadınız mi cocuklariniza, 3 yaşında ne olduğunu anlatabilir.

Yavrularınızın günahını almayın belki uyuyor diye koydular beşiğe ? Benimde bahçeme bir kedi yavrulamıştı. Kedi birkaçgün geldi gitti bizim bahçeye belli yer arıyor sonra bir baktık doğurmuş 3 yavru yazık çiçeklerin arasındalar küçücükler titriyorlar. Balkonumun altına yatak yaptım yatırdım onları anneleri geldi mama verdim onada aramaya gitmesin evlatlarının başında dursun emzirsin diye. O nankör ertesi sabah kalktım baktım evladının 1 ini alıp gitmiş 2 yavru kalmış nasıl ağlıyorlardı eşimi aradım hemen şırınga mama istedim geldi eve aldık küçücüklerdi ellemeye korktum eşim besledi yaz ayı olmasına rağmen ufo açtık yattıkları odaya saatletce annesini aradım sonra baktım yemek almaya gelmiş bahçeye evlatlarını gösterdim geri yatak koydum bahçeye karnını doyurup defolup gitti. Yüzlerine bile bakmadı hem ağladım hem sevdim o yavruları geri eve aldım sabaha kadar ağladılar. Sabah bir kalktım biri ölmüş diğeri ona sarılıyor. Birgün sonrada diğeri öldü. Duasını edip gömdük çok üzüldüm ama elimden gelenide yaptım malesef anneleri terk edince yaşamıyorlar herhalde 🙁🙁

kedi yavrularını ellerseniz kokusu değişiyor o yüzden tanıyamıyormuş kendi yavrusu olduğunu. yani anneye nankör diye laf ediyorsunuz ama siz ellediğiniz için bırakmış. hiç ellemeseniz daha iyimiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X