Çocuklarım kediyi öldürdü 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O tipler insan sevmiyorlar ki. İnsanlar cani vs. diyorlar. Yahu cinayet işleyen, tecavüz eden kişileri kim sever zaten? Onlar insan değil zaten benim gözümde. Ama bunun haricinde toptan tüm insan ırkından nefret etmek ciddi bir psikolojik hastalıktır. Çocuklukta yaşanan travmalardan dolayı oluşuyor genelde.
Bilemedim arkadaşım ben bu tipleri anlıyamadım. Hayvan sevip insan sevmedikten sonra bir kıymeti yok benim için. Konu sahibinede çok acımasızca yorumlar yapıldı. Böyle konuşarak neyi değiştirebileceklerini sanıyorlar anlamış değilim. Olanı değiştirmek önemlidir bu insanlar özel hayatlarında ağır mutsuz insanlar ve buralarda birilerinin canını yakmaktan haz duyduklarına inanıyorum malesef.

Bilemedim arkadaşım ben bu tipleri anlıyamadım. Hayvan sevip insan sevmedikten sonra bir kıymeti yok benim için. Konu sahibinede çok acımasızca yorumlar yapıldı. Böyle konuşarak neyi değiştirebileceklerini sanıyorlar anlamış değilim. Olanı değiştirmek önemlidir bu insanlar özel hayatlarında ağır mutsuz insanlar ve buralarda birilerinin canını yakmaktan haz duyduklarına inanıyorum malesef.
Ben eskiden kızıyordum ama artık üzülüyorum böylelerine. Çünkü dediğim gibi bu psikolojik bir rahatsızlık.

Çok üzüldüm. Muhtemelen kediyle oyuncakla oynar gibi oynamışlardır hatta bebek gibi görüp fazla sarılmış olabilirler. Öldüğünün bile farkında olmamışlardır. Ve uyutmak için de beşiğe yatırmışlardır. Üzüntünüzü ben bile buradan hissetim. Nerden bakarsanız da üzülecek bir konu. Kızlar ile canlılara yaklaşım adına bir konuşma yapın. Oyuncak gibi davranılmaması gerektiğini anlatın. :(

Ya tamam hayvanları sevelim ama lütfen kalbinizde insan sevgisi de olsun. Konu sahibi zaten kahrolmuş bedir yani bu kin. Bebeğinin yanında ölü bir kedi görmek ne kadar korkunç bir tablo. Biraz empati biraz duyarlılık lütfen. Her duyguyu nirvanada yaşamak zorunda değiliz.

Çok üzücü , bende öyle bir manzarayla karşılaşsam perişan olurdum :KK43:

Mahalle sakinleri neden izin verdi buna , annesini kaybetti belki de onlar yüzünden.

Sizin kapı nasıl açılıyor , kilit yok mu ?

Ya biri girseydi eve, ya çocuklarınız gitseydi ?
Kedi nerden geldi mahalleye hiç bilmiyorum kapı kilitliydi ama pimapen kolunu indirince açılıyor acabilmisler aslında mutfağın kapısı da kapatmıştım eşim açmış iste

Ya tamam hayvanları sevelim ama lütfen kalbinizde insan sevgisi de olsun. Konu sahibi zaten kahrolmuş bedir yani bu kin. Bebeğinin yanında ölü bir kedi görmek ne kadar korkunç bir tablo. Biraz empati biraz duyarlılık lütfen. Her duyguyu nirvanada yaşamak zorunda değiliz.
Benim görüşüme göre insan her zaman daha değerli ve üstündür. Bu konu tartışmaya bile kapalıdır bana göre. Katilleri, tecavüzcüleri vb. ayrı tutuyorum tabi ki. Zaten onlar insan değil benim gözümde.

Kediye üzüldüm ama 3 yaşında bebeklerin kediyi bilerek öldürdüğüne inanmam.

Ama daha büyük sorun o 3 yaşındaki bebeklerin tek başına korunmasız gece yarısı dışarı çıkması tuylerim diken diken oldu korkunç o kadaf ses gürültü olurken çocuklar beşiğe çıkarken falan nasıl en başından uyanmadınız ben çıt sesine uyanırım ucuz atlatmissiniz lütfen artık daha dikkatli olun.

Kedi konusunda tabiki çocuklarınızın bir auçu günhı yok. Onlar hala sizin masum kızlarınız. Ama onlara hayvanları severken incitmeden sevmeleri gerektiğini öğretin.
Bir tanıdıgımın oğlu 18 20 aylııken annesini banyoya kilitlemiş üstünden. 18 aylık çocuk kitleyebildiğine göre sizin 3 yaş çocuklarınız neler neler yapmaz. Açamaz edemez demeyin lütfen bu kilit güvenlik konularında çok dikkatli olun. Tanıdıgım kadın ikna ederek anahtarı kapı altından attırmış.
Kedi konusunda tavsiyem bir hayır yapın sadaka verin içinizi bir nebze rahatlatır inşallah. Ameller niyetlere göre. Her şerde vardır bir hayır. Böyle düşünün lütfen.

Yillar önce eski kedim (evleri ayirinca ev arkadasim aldi) dogum yapmisti.
Bebek daha birkac haftalik bile degil. Yeni yeni kendine gelmiş , bebek daha.
Annesi onu agzinda her yere tasirdi.
Bir gün de arkadaşımın yatagina tasimis (kiz uyurken )
Kiz bir uyaniyor ki yataginda kedi ceseti.
Artik kendi mi ezmiş uyku haliyle yoksa anne kedi bebeğin ölüsünü görüp içgüdüsel olarak sahibine mi götürdü birsey yapsin diye,orasi muamma.
Ama kızcağız cok uzuldu uzun zaman, "ya ben olduruduysem"
O yuzden sizi anliyorum
Bir arkadas da demis,en azindan karni tok gecirdi son gününü diye. Bununla avunun bence

Kedi konusunda tabiki çocuklarınızın bir auçu günhı yok. Onlar hala sizin masum kızlarınız. Ama onlara hayvanları severken incitmeden sevmeleri gerektiğini öğretin.
Bir tanıdıgımın oğlu 18 20 aylııken annesini banyoya kilitlemiş üstünden. 18 aylık çocuk kitleyebildiğine göre sizin 3 yaş çocuklarınız neler neler yapmaz. Açamaz edemez demeyin lütfen bu kilit güvenlik konularında çok dikkatli olun. Tanıdıgım kadın ikna ederek anahtarı kapı altından attırmış.
Kedi konusunda tavsiyem bir hayır yapın sadaka verin içinizi bir nebze rahatlatır inşallah. Ameller niyetlere göre. Her şerde vardır bir hayır. Böyle düşünün lütfen.
Benim oğlumda 3 yaşında, kapıyı kilitler de, kilitli kapıyı açabilir de.
Ben kapıyı kilitleyip anahtarı de hep yukarıya asarım.
Yapamaz diye birşey yok, herşeyi yapabilirler..

Çok üzücü. Sizin için de travma olmuştur gerçekten çok kötü.

Yavru belki kendi kendine öldü belki çocuklar sarılıp öldürdü bunu bilmenin yolu yok ama bu olayda siz dahil kimse kötü niyetli değil. Bir daha bakıma muhtaç yavru bulursanız evde kilitli bir odada bakmalısınız. Annesi yavruyu terk ettiğine göre hastaymış zaten yavrucak. Böyle kedilerin yarısı ölüyor maalesef.

Kalmama gerek yok bunu öğrenmek için. Biraz okuma araştırma merakınız varsa buna benzer örnekleri görürsünüz. Aklıma gelmişken bunu da bi yerde okumuştum. Çocuğun biri (küçük yaşlarda) kedileri kuyruğundan tutup fırlatıp atıyormuş ve buna benzer başka şiddete yatgın davranışları da varmış. Çocuğu psikolojik tedaviye aldılar?

Sizinde çocukluğunuza inmek lazım hiç iyi görünmüyorsunuz.. Hem tedavi sadece çocuklukta olmaz geç değil yani...

Niyetinizin iyi olduguna eminseniz burda yazılan kötü yorumlara bakmayın.
Ben bikere kedi ezdim ama normal hızla gidiyordum kedi hızlıca kaçarken saniyelik arabanın altına girdi ve ezildi.
Sabahın karanlığında ve tenha bir yolda oldugum için malesef inip alıp gömemedim bile işe gidiyordum.
Etkilendim tabiki ama bazen bazı şeyler elimizde olmaz.isteyerek zarar vermediniz ya.

İşte bu yüzden kedi sahiplenemiyorum. Oğlum 2yaşında kedi aşığı ama nasıl seveceğini bilmiyor

Yavru bir kediye bu şekilde mi sahip çıkacaktınız, çocukların eline oyuncak ederseniz olacağı bu. Siz etrafta yokken çocukların girmeyeceği bir odada bakmanız, sizin gözetiminiz altındayken çocuklarla kediyi aynı ortamda bulundurmanız gerekirdi. Çocuk ne bilsin ne yaptığını. Kusura bakmayın ama sizin sorumluluğunuz tamamen. İyi bir şey yapmaya kalkmışsınız elinize yüzünüze bulaştırmışsınız.
Biraz ağır olmadimi sizce hepmizin başından geçebilirdi bahçesinde yuva yapmış bebeği var evine alamasada ama olmus keşke olmasaydı ama konu sahibi yeterince üzgün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X