Ailenizin yaptigi saygisizlik, burda cok haklisiniz.
Ama komsularla olan davetlere gelince, komsularini hakli buluyorum ben. Sizi gunlere davet etmemeleri size deger vermediklerinden degil, cocuklarin hircinligindan. Ki zaten bazi arkadaslarin da belirttigi gibi 3 kucuk cocukla gezmelere gune gitmek kolay olmasa gerek. Sunu unutma ki, onlar senin evladin oldugu icin onlarin butun yaramazliklar sana tatli gelebilir ama komsularin icin gelmez. Her insan evinde yaramazlik eden komsu cocuklari gormeye katlanamayabilir. Bence sen komsularina karsi biraz empati kurmalisin. Bir de siz cocuklariniza hakim olabiliyor musunuz, yoksa komsu evinde de rahat mi birakiyorsunuz bilemem, o da bu konuda goz onune alinmali.
Bu arada, bu forumlarda misafir cocuklari ile ilgili bir baslik var, oraya bir goz atmani, tavsiye ederim, cunku yaramaz misafir cocuklarindan cektiklerini anlatan ev sahibi arkadaslar yorumlar yapmislar.
Bazi arkadaslara katilarak, ya cocuklar buyuyene kadar bir sure misafirligi unutun, ya da kendiniz gibi kucuk cocuk anneleriyle arkadaslik edin. Daha rahat edersiniz diye dusunuyorum.