Çocuklarım

Biliyorum nefes almak kendi başına bişiler yapmak çok önemli bazen akşam çok kudurdukları zaman babalarına bırakıp yarım saat odaya geçiyorum çünkü sabrımı zorluyorlar.Onlarda haklı tüm gün evde sıkılıyorlar o yüzden kreş candır
Ben sadece uyuduklarında yalnız kalıyorum. Eğer işe başlamazsam maalesef şuan kıreş için bir bütçe ayıramam . Önce belli bir fiyat araştırması yapacağım, Daha sonra iş başvuruları uygun olursa İşe başlamayı düşünüyorum.

@greengirll benim 'kendisi çocuk, büyümemiş adamlardan çocuk yapmayın' yorumuma yazmıştı bunu. yaştan bağımsız olarak, çocuk yaptığınız adamı bir tartın, bu adam çocuk sahibi olabilecek olgunlukta bir birey mi, kendisi anasının ağzına bakan bir ana kuzusu mu diye demek istemiştim ben de.

Çok doğru söylemişsiniz....Olgunluk yaşa bakmıyor bunu bu forumda bir kaç konu okusa anlar herkes zaten.

Kreşte dayak yermiş durmazmış, kimse onların yemeleri ile uğraşamazmış.
Eşimde caz geçti tabi tutturdu çok işten diye.

Madem eşiniz vermek istemiyor kreşe buyursun o işini bırakıp baksın çocuklara. Neden sadece kadınlar yükleniyorsunuz çocuğun sorumluluğunu tek başınıza yapmadınız. Erkekler öyle davrandığında ağzının payını vereceksiniz ama sizde kabuk ediyor gibi işi bırakmışsınız.

Madem eşiniz vermek istemiyor kreşe buyursun o işini bırakıp baksın çocuklara. Neden sadece kadınlar yükleniyorsunuz çocuğun sorumluluğunu tek başınıza yapmadınız. Erkekler öyle davrandığında ağzının payını vereceksiniz ama sizde kabuk ediyor gibi işi bırakmışsınız.
Galiba konuşulanlar çok üzdü beni eşimle sürekli tartışır oldum bu kadar şikayetlenince artık çocuklarıma da kötü mü davranıyorlar düşüncesi içine girdim ve ayrıldım işten. Çünkü en çok yıpranan Çocuklarım ve ben dim onlar sabah erkenden kalkıyorlardı. Yazın eve tıkandı kaldılar haftada bir temizlikten vakit bulunca ben götürüyordum. Güneşten bile mahrum kaldılar
Kreş konusunda da bilmiyorum kafamı karıştırdılar yok işte çocuklar döver yok işte bunları sabr edilmez vesaire dedikçe En iyisi ben bakarım diye düşündüm herhalde.

Back
X