Cocuklarım

melekzafer55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
36
9
1
32
Onlar icin ne yaparsın nelerden vazgecersın mesela kendınden vazgecermısın askı sevgıyı unuturmusun katlanırmısın herseye baska çıkışın yoksa

Konuyu açmanız lazım. Çocuklar yüzünden eşe katlanmaktan mı bahsediyorsunuz. Eğer öyleyse çocuklarımı mutsuz bir anneye mahkum etmezdim. Onlara iyilik yapıyor olmazdım. Mutlu anne mutlu çocuk. İster ayrı ister evli.

Onlar icin ne yaparsın nelerden vazgecersın mesela kendınden vazgecermısın askı sevgıyı unuturmusun katlanırmısın herseye baska çıkışın yoksa

diger konuna ithafen yaziyorum,
belkide bu esinin ilk yakaladigin aldatmasi olabilir???

Aslında kocamı sevıyorum ama çocuklarım olmasa onun bencıllıklrrıne katlanırmıyım bılemıyorun

Katlanmanıza lüzum yok. Eğer istemiyorsanız bitirebilirsiniz. Güçlü ve ayakları yere basan bir anne olarak onlara da rol model olursunuz.

diger konuna ithafen yaziyorum,
belkide bu esinin ilk yakaladigin aldatmasi olabilir???
Evet ilk defa oldu yanı ne bılım bız sureklı dıdısen bı cıfttık ama hıc kopamaz dık belkıde benı aldatarak bu ipleri koparmak ıstedı ama sonradan yaptıkları pısmanlıkları kafamı kurcalıyor acaba gidersem hatamı yaparım diyorum

Boyle yapmasa gıtmemem ıcın ugrasmasa bana sevdıgını hıssettırmese belkıde sımdıye kadar cokdan gıymıstım ama cok beynımı kurcaliyo unun yaptıkları pişmanligi sankı bana bakışında dokunusunda eski kocam var GB geliyo

Bir gün o çocuklarınız için katlandığınız her ne ise,onların burnundan getirmeyecekseniz devam edin!....çünkü büyüyecekler,hatalar yapacaklar,belki sizi üzecekler ama ne olursa olsun,onları hiçbir hissinize ,hiçbir pişmanlığınıza kalkan kullanmayın! ve sizin yüzünüzden katlanmıştım demeyin!ASLA!!
Seviyorsanız,seviyorsunuz!vazgeçemiyorsanız,vazgeçemiyorsunuz!Karar ne olursa olsun önce kendiniz için olsun ki onların yükü bir gün ağır gelmesin,kendinize dürüst olun!

Dogru soyledın ama çocuklarıma hıc bı sekilde kakmam hıc bıseyı ben babasız büyüdüm annemde yok gibiydi çocuklarım benım hayatımın herseylerı ben ne yaşarsam yaşım çocuklarım hıc bısı bılmıcek ogrenmıcek benım yaşadıklarımı yasamıyacak

Annem bir ömür katlanmış ve pişman değil birsürü maddi manevi imkansızlığa rağmen bizi olabilecek en iyi şekilde büyüttü kimseye el açtırtmadı kimsenin eskisini giydirmedi olana şükretmekti onun yaptığı öyle zaman olmuş ki abimlerin iki üstü varmış bir hergün giydikleri diğeri özel günlerde annem hergün akşam yıkardım günlük kıyafetlerini demişti gözlerim dolmuştu gerçekten umarım annem kadar kanaatkar olurum...

İşşallah olursun cnm

İnşallah cnm cok acı çekiyorum yedıremıyorum kendıme ama vazda gecemıyorum çünkü ben onda gordum herseyı ılklerım hep o oldu sımdı allahtan baska kımseye sıgınamıyorum bilmiyorum sadece kotu bısı yapmaktan korkuyorum

dua etmek faydalı olur ayetel kürsi çok iyiymiş bol bol okuyun inşallah

Ya bu deveyi gudeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. Kimse kabullenemez boyle bir durumu ama vazgecemiyorum diyorsunuz. Neden bi adam icin kendinize zarar veresiniz ki? Neden kotu bisey yapacaksiniz? Cocuklariniz var. Ustelik cocuklarim icin ayrilamam diye birsey yok. Vazgecemem diyorsunuz ve kendiniz icin hala birliktesiniz cocuklari ortaya koymayin bence.

Tamam hanımlar yetiştim !
Koştum geldim.

Telepati yapıp olayları öğrenip geliyorum (!)

Edit :
Sizi aldattı ,
Bencillikler yapıyor ama seviyorsunuz.
Çünki o sizin ilkleriniz.
Çünki çocuklarınız.

Hmm...

Edit2 :
Bir şey demiym dedim dayanamadım ya arkadaş.

Hanımefendi sizce de zorla bir şeyleri yedirmeye çalışmanız , bir şeylere katlanmanız size haksızlık değil mi ?
Başka bir hayattan korkuyor olabilir misiniz acaba ?
Korktuğunuzdan çocukların varlığını paravan ediyor olabilir misiniz bu konuya ?

Lütfen karar ne olursa olsun mutlaka bir uzman desteği alın,önemli olan şu an sizin mutluluğunuz ve çocuklarınız siz mutluyken mutlu olur,bunu unutmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…