Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası cocuklarimdan 1 yil ayri kalmak

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Evi bosverin simdi. Siz nereye cocuklar oraya. 5 sene sonra ev alin. Hayirli olsun memuriyetiniz. Yarim gun yarim maas imkanini da dusunun derim.

Kayın valideniz yada annenizin yanınıza gelip bakma ihtimali yok mu daha mantıklı olur cocuklarinizdan ayrılmamış olursunuz

Hicbir biriktircegim para cocugumu gormemden muhim ve onemli olamaz. Azicik aşım olsun oglum yanimda olsun. Bakici ve kreş dusunun ayri kalmayin derim.

iste diyorum ya zaten ayrılma dusuncesine bile vicdanim dayanmadi.para umrumda değil biraz sinir harbine girdim galiba yeni yeni rahatliyo beynim buyumeleri zor oldu benim icin...cocuklarimi cok cok seviyorum elimden geldigince yapabildikce iyi yetiştireceğim

Kayın valideniz yada annenizin yanınıza gelip bakma ihtimali yok mu daha mantıklı olur cocuklarinizdan ayrılmamış olursunuz
ikiside gelmezler kendilerine gore sebebleri var guya.ben basarabilrim kendime de iki cocuguma da bakabilirim yetisebilirim diye umut ediyorum memur olduğum sehir kucuk bir sehir isyerime yakin olan bi kresle görüştüm yaklasik yurume mesafesi ile on dk uzaklikta arasi memnun kalırsam oraya vereceğim

3 yaşında bir oğlum var, o yüzden kendimi sizin yerinize koyarak yazıyorum. Çocuklar bir şekilde büyürler o bir yıl içerisinde, ama emin olun bir yanları hep eksik olur. Annenin yeri başkadır ve vicdan yükü ağırdır. Telafisi olmayan uzun bir süre. Bence birilerinin yanınıza gelip size yardım etmesi daha mantıklı.

malesef gelmezler kendilerine gore sebebleri var guya bu yolda yalnizim krese vereceğim

kesinlikle cocuklarinizi bir yilligina gondermeyin.o donemki anneden ayri kalma ciddi psikolojik sikintilara yol aciyor etrafimda ornekleri var hepsi sorunlu bireyler.hele ki zaruri bir durum yokken annem bana boyle bisey yapsa affetmezdim.evi sonra da alirsiniz.kaynvalude gelip ara sira sizle kalabilirse guzel olur.yoksa da gunduz bakici kres vs.

anneniz atandığınız şehire gelip yardımcı olamaz mı?
onun dışında mantıksız. 1 yıl çok uzun bi süre ve çocuklar da küçük.

iki oglumuda krese verecegim kayinvalidemde olsa kimsenin insiyatifine birakmayacagim yoruluyorum usaniyorum bazen yetisemiyorum ama olsun cocuklarim mutlu olsun yanimda olsun diye...birde sonradan düşündümde kayinvalidem bile olsa kimsenin benim cocuklarimi uzmesini kirmasini incitmesine izin vermem.bir damla gozyaslarina kiyamiyorum bugünlerde duygusallik var üzerimde

Onların en güzel zamanları belki siz hiç “ilk”lerini göremeyeceksiniz... Mal, para, mülk yaşadığımız sürece edinebileceğimiz şeyler fakat o çocuk o yaşa servet de dökseniz bir daha gelemeyecek.. Karar sizin tabiki siz içinde bulunuyorsunuz ama bazı durumlara güdülerle karar vermek gerek bu da onlardan birisi..

şimdi şöyle bu zamana kadar hep çocuklarla beraber olduğunuz için tahammül seviyeniz azalmış olabilir. ama artık çalışacağınız için dolayısıyla saatlerce çocuklardan ayrı kalacağınız için hem ruh haliniz iyileşecek hem onlara tahammül etme seviyeniz yükselecek.
evet zor olacak ama başaracağınıza inanıyorum ben.

Kvde gelemez mi yasadıgınız sehre?
Ayrı kalma fikri cok uc gibi geldi bana

Zor gerçekten ama kayınvaliden yanına gelse keşke.
kayinvalidem gelmez emin olun ki kreşte cocuklar hasta olacak bir haftaligina bile gelip bakmaz bi sebeb uyudurur herkesi de kendine inandirir eşi dostu oglunu bile...ben yalnızım bu yolda malesef...

Kvde gelemez mi yasadıgınız sehre?
Ayrı kalma fikri cok uc gibi geldi bana
eveet cok uç'muş...haklisiniz...sanki bi esyaymis gibi bir sene koseye kaldirmak...kendime kiziyorum aklima geldikce nasil boyle düşünebildim diye...birde bu baslikta konu actim buraya...aslinda buraya baslik acinca kendime geldim ben ne yapiyorum neyin pazarligi diye düşündüm...cocuklarimi cok seviyorum ve asla ayrilmiycam..ikisini de krese vereceğim..esyali ev bulabilirsem tutacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…