- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
- 33
- Konu Sahibi annecicegi
-
Evi bosverin simdi. Siz nereye cocuklar oraya. 5 sene sonra ev alin. Hayirli olsun memuriyetiniz. Yarim gun yarim maas imkanini da dusunun derim.herkese merhabalar benim 2 yasinda ve 4 yasinda iki tane oglum var kayinvalidem memlekette ben bakarim dedi 1 yil süreyle.ben yeni memur oldum ve esimle farkli sehirlerde olacagiz.ben tayin olana kadar esimin yanina, kayinvalidem 1 yil kadar baksa mi bakmasa mi...kafam o kadar karisik ki bu konu da cocuklarimi alip memur oldugum sehirde buyuk oglumu krese kucuk oglumu da bakiciya mi versem bilemedim.iki onemli kriter var kayinvalidem bakarsa mali konuda ev almak icin para biriktirmis olacağız ama cocuklarimin o 1 yılı nasil gececek uzulecekler mi unutacaklar mi terkedilmislik yasayacaklar mi gibi gibi bircok dusunce dolasiyo...ikinci kriter ise çocuklarımı alip kres ya da bakici vermek mali konuda sıkışsakda en azindan annelerin ayrılmamış olacaklar aksamlari sevgimle sefkatimle sarmalayacak olmam o terkedilmişlik yalnizlik duygularını yasamamalari......iste cocuklarim icin dogrusu ne ??ne hissederler ?? kusura bakmayin uzun yazdim bana ne yapmam konusunda bi fikir verin..
Hicbir biriktircegim para cocugumu gormemden muhim ve onemli olamaz. Azicik aşım olsun oglum yanimda olsun. Bakici ve kreş dusunun ayri kalmayin derim.
kessinlikle katiliyorum size kimseden fayda yokBizde aynı durumdayız. Hepimizin zorlukları var. Kimseden birşey beklemeyin. O çocuklar sizin. Bende bazen çok yıpranıyorum ama düşünemiyorum bir an bile.
ikiside gelmezler kendilerine gore sebebleri var guya.ben basarabilrim kendime de iki cocuguma da bakabilirim yetisebilirim diye umut ediyorum memur olduğum sehir kucuk bir sehir isyerime yakin olan bi kresle görüştüm yaklasik yurume mesafesi ile on dk uzaklikta arasi memnun kalırsam oraya vereceğimKayın valideniz yada annenizin yanınıza gelip bakma ihtimali yok mu daha mantıklı olur cocuklarinizdan ayrılmamış olursunuz
malesef gelmezler kendilerine gore sebebleri var guya bu yolda yalnizim krese vereceğim3 yaşında bir oğlum var, o yüzden kendimi sizin yerinize koyarak yazıyorum. Çocuklar bir şekilde büyürler o bir yıl içerisinde, ama emin olun bir yanları hep eksik olur. Annenin yeri başkadır ve vicdan yükü ağırdır. Telafisi olmayan uzun bir süre. Bence birilerinin yanınıza gelip size yardım etmesi daha mantıklı.
kesinlikle cocuklarinizi bir yilligina gondermeyin.o donemki anneden ayri kalma ciddi psikolojik sikintilara yol aciyor etrafimda ornekleri var hepsi sorunlu bireyler.hele ki zaruri bir durum yokken annem bana boyle bisey yapsa affetmezdim.evi sonra da alirsiniz.kaynvalude gelip ara sira sizle kalabilirse guzel olur.yoksa da gunduz bakici kres vs.herkese merhabalar benim 2 yasinda ve 4 yasinda iki tane oglum var kayinvalidem memlekette ben bakarim dedi 1 yil süreyle.ben yeni memur oldum ve esimle farkli sehirlerde olacagiz.ben tayin olana kadar esimin yanina, kayinvalidem 1 yil kadar baksa mi bakmasa mi...kafam o kadar karisik ki bu konu da cocuklarimi alip memur oldugum sehirde buyuk oglumu krese kucuk oglumu da bakiciya mi versem bilemedim.iki onemli kriter var kayinvalidem bakarsa mali konuda ev almak icin para biriktirmis olacağız ama cocuklarimin o 1 yılı nasil gececek uzulecekler mi unutacaklar mi terkedilmislik yasayacaklar mi gibi gibi bircok dusunce dolasiyo...ikinci kriter ise çocuklarımı alip kres ya da bakici vermek mali konuda sıkışsakda en azindan annelerin ayrılmamış olacaklar aksamlari sevgimle sefkatimle sarmalayacak olmam o terkedilmişlik yalnizlik duygularını yasamamalari......iste cocuklarim icin dogrusu ne ??ne hissederler ?? kusura bakmayin uzun yazdim bana ne yapmam konusunda bi fikir verin..
iki oglumuda krese verecegim kayinvalidemde olsa kimsenin insiyatifine birakmayacagim yoruluyorum usaniyorum bazen yetisemiyorum ama olsun cocuklarim mutlu olsun yanimda olsun diye...birde sonradan düşündümde kayinvalidem bile olsa kimsenin benim cocuklarimi uzmesini kirmasini incitmesine izin vermem.bir damla gozyaslarina kiyamiyorum bugünlerde duygusallik var üzerimdekesinlikle cocuklarinizi bir yilligina gondermeyin.o donemki anneden ayri kalma ciddi psikolojik sikintilara yol aciyor etrafimda ornekleri var hepsi sorunlu bireyler.hele ki zaruri bir durum yokken annem bana boyle bisey yapsa affetmezdim.evi sonra da alirsiniz.kaynvalude gelip ara sira sizle kalabilirse guzel olur.yoksa da gunduz bakici kres vs.
malesef olmazlar kendi annemde olsaanneniz atandığınız şehire gelip yardımcı olamaz mı?
onun dışında mantıksız. 1 yıl çok uzun bi süre ve çocuklar da küçük.
şimdi şöyle bu zamana kadar hep çocuklarla beraber olduğunuz için tahammül seviyeniz azalmış olabilir. ama artık çalışacağınız için dolayısıyla saatlerce çocuklardan ayrı kalacağınız için hem ruh haliniz iyileşecek hem onlara tahammül etme seviyeniz yükselecek.iki oglumuda krese verecegim kayinvalidemde olsa kimsenin insiyatifine birakmayacagim yoruluyorum usaniyorum bazen yetisemiyorum ama olsun cocuklarim mutlu olsun yanimda olsun diye...birde sonradan düşündümde kayinvalidem bile olsa kimsenin benim cocuklarimi uzmesini kirmasini incitmesine izin vermem.bir damla gozyaslarina kiyamiyorum bugünlerde duygusallik var üzerimde
+1Bence boşverin malı mülkü çocukların yanında olsun
Kvde gelemez mi yasadıgınız sehre?herkese merhabalar benim 2 yasinda ve 4 yasinda iki tane oglum var kayinvalidem memlekette ben bakarim dedi 1 yil süreyle.ben yeni memur oldum ve esimle farkli sehirlerde olacagiz.ben tayin olana kadar esimin yanina, kayinvalidem 1 yil kadar baksa mi bakmasa mi...kafam o kadar karisik ki bu konu da cocuklarimi alip memur oldugum sehirde buyuk oglumu krese kucuk oglumu da bakiciya mi versem bilemedim.iki onemli kriter var kayinvalidem bakarsa mali konuda ev almak icin para biriktirmis olacağız ama cocuklarimin o 1 yılı nasil gececek uzulecekler mi unutacaklar mi terkedilmislik yasayacaklar mi gibi gibi bircok dusunce dolasiyo...ikinci kriter ise çocuklarımı alip kres ya da bakici vermek mali konuda sıkışsakda en azindan annelerin ayrılmamış olacaklar aksamlari sevgimle sefkatimle sarmalayacak olmam o terkedilmişlik yalnizlik duygularını yasamamalari......iste cocuklarim icin dogrusu ne ??ne hissederler ?? kusura bakmayin uzun yazdim bana ne yapmam konusunda bi fikir verin..
kayinvalidem gelmez emin olun ki kreşte cocuklar hasta olacak bir haftaligina bile gelip bakmaz bi sebeb uyudurur herkesi de kendine inandirir eşi dostu oglunu bile...ben yalnızım bu yolda malesef...Zor gerçekten ama kayınvaliden yanına gelse keşke.
eveet cok uç'muş...haklisiniz...sanki bi esyaymis gibi bir sene koseye kaldirmak...kendime kiziyorum aklima geldikce nasil boyle düşünebildim diye...birde bu baslikta konu actim buraya...aslinda buraya baslik acinca kendime geldim ben ne yapiyorum neyin pazarligi diye düşündüm...cocuklarimi cok seviyorum ve asla ayrilmiycam..ikisini de krese vereceğim..esyali ev bulabilirsem tutacağımKvde gelemez mi yasadıgınız sehre?
Ayrı kalma fikri cok uc gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?