- 28 Ağustos 2010
- 150
- 9
- 116
- Konu Sahibi bussraster
-
Bende şuan ayrılık asqmasındayım ama çocuğum yok , çocuğum olmus olsaydı da asla eşime vermezdim çocugumunda bütün haklarını alırdım, kendini düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün öyle bir ortamda o çocuklar nasıl yetişecekMerhaba hanimlar.
Esimle bosaniyoruz. Bosandigimda farkli bi sehire gitmek zorundayim. Biri 27 aylik biri 11 aylik 2 cocugum var. Esimin maddi durumu cok iyi genis aile seklinde yasiyoruz ve cocuklarim aileye cok bagli ve ailede cocuklara cok bagli. Sevgi ilgi alaka had safhada. Bundan memnunum ama bosandigimda cocuklari bana vermicegini soyluyo esim. Hic bisekilde. Onlarin gelecegi burasi sen esyalarini alir gidersin ya da boyle yasamaya devam edersin diyo. Boyle yasamak dedigi kufur hakaret asagilama ve bazen siddet. Hergunum zulum oldu. Ne yapicagimi nasil yapicagimi bilmiyorum. Bi fikir verin nolur.
Onun elinde olan bir şey değil. Hakim kadına verir o kadar küçük çocukları.Merhaba hanimlar.
Esimle bosaniyoruz. Bosandigimda farkli bi sehire gitmek zorundayim. Biri 27 aylik biri 11 aylik 2 cocugum var. Esimin maddi durumu cok iyi genis aile seklinde yasiyoruz ve cocuklarim aileye cok bagli ve ailede cocuklara cok bagli. Sevgi ilgi alaka had safhada. Bundan memnunum ama bosandigimda cocuklari bana vermicegini soyluyo esim. Hic bisekilde. Onlarin gelecegi burasi sen esyalarini alir gidersin ya da boyle yasamaya devam edersin diyo. Boyle yasamak dedigi kufur hakaret asagilama ve bazen siddet. Hergunum zulum oldu. Ne yapicagimi nasil yapicagimi bilmiyorum. Bi fikir verin nolur.
Nasıl vermiyormuş hiçbir şey yapamaz. Aileniz ne diyor?="bussraster, post: 53051168, member: 229395"]Hepinize tesekkurler kizlar ama bunlar pek mahkeme kararini takicak yapida insanlar degil. Velayet bana verilse bile elime birakmazlar ya da bana zarar verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?