- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.574
- 898
- Konu Sahibi bussraster
-
1. Cocuklari sizden asla alamaz.Merhaba hanimlar.
Esimle bosaniyoruz. Bosandigimda farkli bi sehire gitmek zorundayim. Biri 27 aylik biri 11 aylik 2 cocugum var. Esimin maddi durumu cok iyi genis aile seklinde yasiyoruz ve cocuklarim aileye cok bagli ve ailede cocuklara cok bagli. Sevgi ilgi alaka had safhada. Bundan memnunum ama bosandigimda cocuklari bana vermicegini soyluyo esim. Hic bisekilde. Onlarin gelecegi burasi sen esyalarini alir gidersin ya da boyle yasamaya devam edersin diyo. Boyle yasamak dedigi kufur hakaret asagilama ve bazen siddet. Hergunum zulum oldu. Ne yapicagimi nasil yapicagimi bilmiyorum. Bi fikir verin nolur.
Boyle seylerden hic korkmaz. Istedigini yapmaz baskasina yaptirtir. Onlarda boyle adam cok.Uzaklaştırma kararı çıkartırsın.Hiç korkma.
Yaaavvvaaaşşş gelsin ... o yaştaki çocukları annenin bir engeli yoksa elinden kimse alamaz ..boşa hayal kurmasın. .bunlar sindirme politikası .. aklı sıra yaşadığın cehenneme razı ol diye tehdit ediyo ..Merhaba hanimlar.
Esimle bosaniyoruz. Bosandigimda farkli bi sehire gitmek zorundayim. Biri 27 aylik biri 11 aylik 2 cocugum var. Esimin maddi durumu cok iyi genis aile seklinde yasiyoruz ve cocuklarim aileye cok bagli ve ailede cocuklara cok bagli. Sevgi ilgi alaka had safhada. Bundan memnunum ama bosandigimda cocuklari bana vermicegini soyluyo esim. Hic bisekilde. Onlarin gelecegi burasi sen esyalarini alir gidersin ya da boyle yasamaya devam edersin diyo. Boyle yasamak dedigi kufur hakaret asagilama ve bazen siddet. Hergunum zulum oldu. Ne yapicagimi nasil yapicagimi bilmiyorum. Bi fikir verin nolur.
Bir nevi. Tarz o tarz yani.Eşınız mafya mi?
Allah yardimcin olsun..Bir nevi. Tarz o tarz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?