Cocuklarimi benden alicagini soyluyor

1. Cocuklari sizden asla alamaz.
2. Hem siz hemde cocuklariniz catir catir nafakanizi alirsiniz.
3. Siddeti hakareti zulumu ispatlarsaniz tazminat bile alirsiniz.

Ayy şu erkekler baydı artık alıp napicak afedersinde kendi mi bakicak Yooo vericek anasının eline bak diye çocuklar babaannede büyücek maksat kadın cezalansin zihniyetlerine s...yim.

Üzme bacim kendini çocuklar çok küçük ikiside sana verilir durumu çok iyise iyi bi nafaka bağlar çocukların ihtiyaclarini ustlenir bu işin olacağı bu korkup sakin geri çekilme boşanma diye korkutuyor seni

Sen bu adama bu cümleleri bi de mesajda falan söylet veya sana destek olacak bikaç kişinin yanında söylet git güzelce davanı aç bunları delil olarak sun madem adam zengin hem çocukların için güzel bi nafaka alırsın hem çalışmıyorsan kendin için de alırsın

Biraz ayrinti veriyim. 1.5 sene once bunun kisiligi degisime ugradi. 1.5 sene duzelir diye umut ettim. Hep daha kotuye gitti. Simdi evden cikamiyorum. Hergun hakaret duyuyorum ve asagilamalar. Azcik cevap vermeye kalksam dayak. Ve hem o hem ailesi zor kullanan insanlar. Belalilar. Mahkeme degil avrupa insan haklari mahlemesi karari olsa cocuklari bana vericegine beni oldurup gomerler. O yuzden kanit avukat mahkeme sonucu baglamaz. Bana sundugu cozum ya cocuklarinla oturup bu hayati boyle kabulleniceksin ya da cekip gidiceksin. Kur duzenini cocuklar arada sana da gelsin. Arada sen de gel gor. Ama bakimi bende olcak. Simdi ben napicam. Nasil cikicam bu isin icinden.

Yaaavvvaaaşşş gelsin ... o yaştaki çocukları annenin bir engeli yoksa elinden kimse alamaz ..boşa hayal kurmasın. .bunlar sindirme politikası .. aklı sıra yaşadığın cehenneme razı ol diye tehdit ediyo ..

Madem esinin durumu iyi , boşan ,güzel de bir nafaka talep et ,ver çocukları annene yada bakıcıya ,çalış hayatını kur ..azıcık aşım, kaygısız başım ..bu mal müdürü de baksın arkandan tavşan gibi ..dik dur ,boyun eğme ..

Bu kdr korkma öncelikle bazı durumlarda kaç aylık yada yaşında olursa olsun bebek anneden alınır. Eğer ahlaksızlık varsa depresyon altında oldugunu sunarsa vb.. gbi seylerden babaya verilebiliyor tabi maddiyat işin içine girince vermek isteyen veririm annasina da çocuğuna da bakar bu adamlık zaten de ama çekişmeli geçecek anlaşılan davaniz

İns bebişlerinden ayrilamazsiniz

çocukları verip vermemek eşinizin kararı değil. mahkeme o kadar küçük iki çocuğu tabi ki anneye verir. fuhuş filan yapıyo olmanız lazım çocukların size verilmemesi için.

Valla eşini döven erkeğin ben dışarda çok da hükmünün geçtiğini sanmıyorum, dışarda aslan olanlar evde kedi olur, dışarda kedi olan evde aslan olur. Sizi çok korkutmuş tamam ama Allah'ın verdiği canı Allah alır. Siz onu gözünüzde büyütmeyin, hergün hakaret şiddet diyorsunuz, bu şekilde o çocuklar da bu ortamda büyüyecek sonuç emin olun size bile saygısı olmayacak evlatlarınızın. Çünkü küfre şiddete alışarak yaşanmış bir çocukluk geçirecekler. Biliyorlar ki çocuk annenin zayıf tarafı, çocuğu için ölmeyi göze alır bir anne. Ama siz yaşamayı insanca yaşamayı göze alın bence. Düzelmiyorsa, çocuklarınızı da alın çekin gidin gerekirse, onu da mahkemeye verin şiddet ve tehditleri için. Adresinizi paylaşmıyorlar galiba ulaşamıyor size. Allah'a sığının, istediği kadar güçlü olsun Allah isterse biranda tepetaklak eder, size muhtaç eder hiç belli olmaz. Adam olsa çocuklarının annesine şiddet uygulamaz zaten, ne babalık beklenir ki, siz gitseniz de sinirini o çocuklardan çıkaracak, yeni kurban o çocuklar olacak emin olun.

Sen kendi isteğinle çocukları vermediğin sürece, mahkeme, o yaştaki çocukları babaya vermez kesinlikle! İçin rahat olsun bu konuda

Merak etme el kadar bebeği babaya vermezler madem maddi durumları iyi bol bol nafaka talep et

Kisaca kizlar oturup surekli cocuklarimin onunde dayak hakaret yiyen bir anne olarak mi devam ediyim yoksa gidip hayatimi kurup cocuklarimi arada bir saglikli bir sekilde gormekle guzel zamanlar gecirmeklemi yetiniyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…