Çocuklarımın bir sorunu var yardım edermisiniz?

Aslında siz yazdıktan sonra çocuklarınızı pedagoga götürseniz daha iyi olur diye düşündüm.
Babadan ve anneden ayrı 6 ay geçirmiş büyük çocuk, babadan ayrı küçük çocuk, artı eski eroinman ve şizofren bir baba...

Acil pedagog desteği alın.
lütfen bu adamı boşadı ve 3. çocuk o adamdan değil diyin bana:skandal:

Şunu yemezsen yumurta vermem falan deseniz belki yemek isterler.zorla da olsa başka şeyler yemeliler.
Bezi artık gece de kesin bence.Alışırlar bir süre sonra.

Hatali davranmissiniz. Gunduz ve gece ayni anda bezden kesmeniz gerekirdi. Yaslari buyuk artik alismislar... Gece zorla uyandirin, uyanmaya alissinlar. Bezlemediginizi soyleyin bilsinler. Uyanmalari gerektigini anlatin, ozellikle 5 yasinda olana.

Kahvalti icinde bol süt, tereyag, peynir, bal iceren krepler yapin. Baska bir gun peynirli yumurta.

Karadeniz mutfaginin meshur yemegi var hani mihlama. Onu yapin. Tereyag, beyaz peynir, kasar peynir, misir unu...
Kahvaltıda peynirden tereyagdan daha dgrusu k ahvaltilik hiçbirşeyi sevmiyorlar yedirdigim zamanda kusuyorlar .sadece kahvaltıda süt yumurta bide krep yiyorlar o kadar

Kahvaltıda peynirden tereyagdan daha dgrusu k ahvaltilik hiçbirşeyi sevmiyorlar yedirdigim zamanda kusuyorlar .sadece kahvaltıda süt yumurta bide krep yiyorlar o kadar

Krep hamurunun icine, omletin icine tam yagli peynir koysan tereyagi ile pisirsen anlarlar mi :) Benimkiler hic anlamadi :))

Kızım 5 yaşında 2,5 yaşında öğrendi tuvaletini ilk zamanlar gece kendim kaldırıyodum bir sefer lazımlığına yaptırıyodum.şimdi hiç kalkmıyo sabaha kadar.gece bir sefer kaldırın bide kesinlikle bezlemeyin.yemek konusuna gelirsek kızım kahvaltılık hiç bişeyin tadını dahi bilmez.sadece tereyağında yumurta ve ssucuk yer.inşallah büyüyünce yerler öyle ümid ediyorum.

Bugün 2 ci gün kızım ilk gece altına kaçırdı oğlum ise gece uyanıp yaptı.Dün gece kaya sorunlu geçti yatmadan önce tuvalete gittiler gece kızımı kaldırdım ağlaya ağlaya kalktı cisini yaptı.oğlum ilkinde kendi klkip yaptı sonra ben kaldırdım ağladı cisim var dedi ama yapmadı ağladı sonra yatti . Sabah altlarına kacirmamislardi

Back
X