• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarımız Allah'a emanet...

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
Merhaba kızlar.. Oğlum 1. Sınıfa gidiyor.. Okulumuzda olaylar eksik olmuyor ne yazık ki.. Bundan iki hafta once 1. Sınıf ögrencisi derste aglayınca öğretmen sınıfın kapısının önüne cıkarmış sakinleş öyle gel diye.. Çocuk da eve gitmiş.. Cadde falan gecmiş.. Annesi karsısında bi görüyo şok oluyo tabi.. Elini kolunu sallaya sallaya çıkmış çocuk ders saatinde.. Bugün de hırsız girmiş okula.. Bir çocuğu darp etmiş bişeyler çalmış polisler falan geldi okula.. Canım sıkıldı bunu duyunca.. Çocuklarımız Allah'a emanet.. :((

Çocuğun yaptığı anormal. Umarım aile öğretmende suç bulmamıştır ilk olayda.
Dediginiz gibi sadece çocuklar değil hepimiz Allaha emanetiz. Gündüz vakti komşumuz namaz kılarken hırsız giriyor eve. Kocası geldi sanıyor ses etmiyor. Sonra kalkıp yatıyor kanepeye başını kaldırıyor ki başka bir adam. Cok sukur adam kimseye zarar vermeden cikip gidiyor. Ha kadin ciglik atsaydi hirsiz oldugunu anlayip belki olecekti ..
Bir sonra ki dakikamiz bile muamma .

Çocuğun yaptığı anormal. Umarım aile öğretmende suç bulmamıştır ilk olayda.
Dediginiz gibi sadece çocuklar değil hepimiz Allaha emanetiz. Gündüz vakti komşumuz namaz kılarken hırsız giriyor eve. Kocası geldi sanıyor ses etmiyor. Sonra kalkıp yatıyor kanepeye başını kaldırıyor ki başka bir adam. Cok sukur adam kimseye zarar vermeden cikip gidiyor. Ha kadin ciglik atsaydi hirsiz oldugunu anlayip belki olecekti ..
Bir sonra ki dakikamiz bile muamma .
Öğretmene değilde okul yönetimine tepki oldu.. Bahcede nöbetci öğretmen kapıda görevli yok mu diye.. Komşunuza da gecmiş olsun.. Verilmiş sadakası varmış.. Çığlık falan atsaydı hırsız çok acımasız olabilirdi..

allah allah öğretmen dediğin disiplini sağlamak için kapının önüne çıkartabilir ama kapıda güvenlik yok muymuş okulun çocuğa kimse nereye gidiyosun dememiş?
Aynen.. hiç mi kimse yoktu kapıda bahcede? Cıksa cıkar demek ki çocuklar

Merhaba kızlar.. Oğlum 1. Sınıfa gidiyor.. Okulumuzda olaylar eksik olmuyor ne yazık ki.. Bundan iki hafta once 1. Sınıf ögrencisi derste aglayınca öğretmen sınıfın kapısının önüne cıkarmış sakinleş öyle gel diye.. Çocuk da eve gitmiş.. Cadde falan gecmiş.. Annesi karsısında bi görüyo şok oluyo tabi.. Elini kolunu sallaya sallaya çıkmış çocuk ders saatinde.. Bugün de hırsız girmiş okula.. Bir çocuğu darp etmiş bişeyler çalmış polisler falan geldi okula.. Canım sıkıldı bunu duyunca.. Çocuklarımız Allah'a emanet.. :KK43:(
nerde sizin okul sincandamı

Benim zamanimda okulda guvenlik olurdu. Ders saatinde anca velin kimlik gösterip seni alirdi. Nasil bi okul orasi

İlk olayda çocuğun yaptığı anormal.Hoca sakinleş gel der tabiki.Çocuk alıp başını gitmemesi gerrektiğini bilmeli.İkinci olayda ise yorum yok o gerçekten kötü olmuş Allah çocukların yanında olsun yardımcısı olsun. Benimde kardeşim ortaokulda. Başına bişey geldiğini düşünmek bile istemiyorum :(

biz okuldan çıkamazdık kapıda nöbetçiler olurdu, şimdi yokmu bu çocuk nasıl çıkmış

Nöbetçi öğretmen ders saatinde derste olur.okullarda ogretmenler yeterince yoğun zaten.çocuğu dersten yollayan öğretmen de eminim eve gideceğini hesap etmedi bu sorumsuzluk değil bir anlık yanlış karardır.okula giren hırsız olayına gelince okullar kamera ile izlenir zaten.yönetim daha dikkatli olmalı tedbir almalıdır tabi.ama maalesef eğitim sistemimiz her boyutuyla tartışılır hepimiz Allah'a emanetiz ki evimizde otursak da maganda kurşunu gelir bulur burası Türkiye!

çocuğun değil öğretmenin yaptığı anormal neyse ki bir şey olmamış allaha emanet yavrularımız.

Ama çok küçük değilmi 1.sınıfa giden bir çocuk. Gözetim altında olması gerekmezmiydi? Okulda güvenlik anlamında bir tedbir yok ki o çocuk elini kolunu sallayarak çıkabilmiş ordan. Bilemedim,öğretmenler alınmasin ama ortamı biliyordur öğretmeni,tabiki aklına gelmeyebilir okuldan çıkıp gideceģi ama yinede dikkatli olmalıydı. Allah korusun o çocuk kaçırılabilirdi,kaybolabilirdi,kaza geçirebilirdi vs vs. Büyük sorumluluk yani.

Skandal!
O kadar küçük öğrenciye sınıftan çıkma cezası verilemez.
Okulda nöbetçi yok mu? Dışarı nasıl bu kadar kolay çıkabilir?
Ya başına bir şey gelseydi?
Ya biri kaçırsaydı?
Neresinden tutsam elimde kalıyor :KK43:

Çocuğun değil ama öğretmenin yaptığı tam bir skandal bence. El kadar çocuğa verilecek ceza mı bu? Böyle mi sevdiriyorlar çocuklara okulu ilginç gerçekten. Bir de Allah'tan evi bulabilmiş, yollarda başına herşey gelebilirdi.

Ah sorma pamukçum insan çocuğu yanında değilken gerçekten kötü oluyor.
Artık rahat rahat okula bile gönderemiyecez sanırım.
Benim oğlum iki yaşında sayılır hafta işe başlıyorum ve anneannesi ile babaannesi bakacak ona rağmen korkuyorum açıkcası. Ben çalışmaya gidince ya evde bile olsa başına bişey gelirse bi anlık dalgınlıkla diye ödüm kopuyor.
Sırf bu yüzden çok kararsızım. Yavrularımız Allah'a emanet.

Okulda güvenlik adına hiç bir önlem yok. Müdüre soyledik ama müdür takmıyo bile.. Bugün okula giren hırsızdan velileri sorumlu tuttu müdür.. Gelip gitmeyin okula.. siz geliyosunuz o da içeri girmiş rahatca, yapmayın dedi :) güler misin aglar mısın

Skandal!
O kadar küçük öğrenciye sınıftan çıkma cezası verilemez.
Okulda nöbetçi yok mu? Dışarı nasıl bu kadar kolay çıkabilir?
Ya başına bir şey gelseydi?
Ya biri kaçırsaydı?
Neresinden tutsam elimde kalıyor :KK43:

Ceza vermemiş ki, sakinleşmesi için çıkarmış.

Çocuk dersin ortasında sallana sallana tuvaletim geldi diyor, başkası midem bulanıyor diyor veya bu şekilde ağlayan biri varsa hadi elini yüzünü yıka bi diye biz gönderiyoruz tuvalete.

Hepsinin başında durulamaz sonuçta, kapıda nasıl güvenlik olmaz sorun bu.

Back
X