Çocuklarımız hangi çizgi filmleri izliyor?

ladymillion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
121
6
26
İstanbul
Merhaba arkadaslar;
Kızım 21 aylık ve belirli izlediği çizgi filmler var.
Şimdilerde minikaçocuk adlı kanalda ASLAN DAN' IN MASAL TRENİ - PİSİ KEDİ cizgi filmleri cok sevıyor bu aralar.
trt4de de pepee ve kukla tiyatrosunu ızlıyor ( denk gelırse).

Sizin bebişleriniz hangi çizgi filmleri seviyor ya da önerebileceğiniz eğitici eglenceli çizgi filmler var mı ? Buyrun paylasalım

benim minik bir kuzenim var peppe çok seviyor birde mickey mouse. ama siz siz olun caillou izletmeyin derim. 4 yaşınagircek başka bir kuzenim var küçüklüğünden beri caillou delisi şimdi onun gibi davranıyor. Herseye " anneeee benn bunu istemiyoruuummm , hayıırrr oo beniimmmm " gibi cevaplar veriyo birrde böyle uzata uzata .) ama peppe gerçekten güzel ve eğitici çocklar için =)

aaa bak mickey i unutmustum.kızıma mickey ve mini l, bı tişört almıstım vekızım onlara babiler dyordu :) bırgun tvde mickey farenın klip evi diye çizgi filmini buldum ve kızım annee babileeer dıye sevınc cıglıkları atmaya basladı :)
nedense herkes calliou ıle ılgılı boyle dusunuyor,kızım bır ara ızlıyordu ama sımdılerde ıstemıyor.

benim kuzenmde daha 1 yaşına yeni girdi ama nasıl büyük bi aşkla izliyor görseniz. teyzmle oyunckçya gitmşler mickey görmüş peluş teyzmde almış doğm gnü diye ayy o gün ona nasıl sarldğnı görmnz lazm sarılıyo opyo . sürekli yanndaydı ama =)
calliou garip bi çizgi film bende arada kanlları değiştrrken rastlyorm bir bölümnde annesi ile yağmrda dışarı çıkmş ayağnda botlar var su birikntlerine gidiyo zıplaya zıplaya yürüyo su birikntlerinde annesi de" calliou bak burda da su birikntisi var" diyor. bizim annemiz olsa yada biz olsak su birikntlerine basma diye öğretiriz. birde herşeyden şikyet ediyo mızmızlanıyo sürekli ve çocuklar gerçkten izleye izleye onun gibi davranıyorlar .
anneannemn karşı komşsnn kızı vardı hudayda oyunuyodu peppe de öğrenmiş mesla bizim çok hşmza gitmişti 3 yaşnda öye oynaması =)

Son düzenleme:
benim oğlum 21 aylık. biz bi tek trt çocuk izletiyoruz. eskiden niloya delisiydi. şimdi onu yasakladım. nadiren açıyorum. birde pepe. o ikisi yasak. trt çocuktan çizgi film seçmez.

slm, benim oğlum 28 aylık bizde trt cocuk izliyoruz,( kuzucuk harika kanatlar pepee bide ibi ) yanlız cok izliyor bu durumdan hic memnun degilim tv kapatinca bana sarıyor anneee bilikte aabalarla oynayalim diyor.bide sürekli pelus oyuncaklarını konusturmamizi istiyor yavrimu arkadas olmayınca napsin

Benim oğlumda çok izliyor. İnsan rahatsız oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…