diyelimki bir kızınız birde oğlunuz var ikiside evli ikiside eşini aldatıyor her ikisi için ayrı ayrı tepkilerinizi ve diyologlarınızı öğrenebilirmiyim...ve aynı zamanda siz ne derseniz deyin vazgeçmiyorlar.....
nasıl yani?çok garip geldi bana.ikisi de evli,ikisinin de aldattığını biliyorum.valla öyle evlatlar yetiştirdiğim için önce kendime bakardım bir kere.nerede yanlış yaptım diye.illa ki ailesel bir faktörde vardır.biri değil,ikisi birden.alır karşıma konuşurdum.hala devam ediyorlarsa,eşleriyle konuşurdum sanırım.çünkü ikisinin de sonunun kötü olması an meselesi.sizin başınıza mı geldi?
çok üzülürdüm ben Allah korusun...
biz yanlış yaptık bir yerde demekki derdim anne - baba olarak...
mutsuz ve kaçışlarla dolu bir hayatın onu mutlu etmeyeceğini söylerdim ona...ayrılması ve yolunu çizmesi için ne gerekiyorsa yapardım...
diyelimki bir kızınız birde oğlunuz var ikiside evli ikiside eşini aldatıyor her ikisi için ayrı ayrı tepkilerinizi ve diyologlarınızı öğrenebilirmiyim...ve aynı zamanda siz ne derseniz deyin vazgeçmiyorlar.....
çok üzüçü bir durum bu kız ve erkek çocuk severekmi evlendiler yoksam
görüçü üsülümü
şahsen benim 2 oğlum var
ikisi bu şekilde yapmış olsalar allah yaşatmasında
alırım karşıma ne yapmak istediklerini sorarım eşleriyle konuşurum kendimi tartarım yalnışlarım oldumu evlatlarımın üstüne diye
çok zor yorucu bir durum yalnışlıklar içinde olduklarını dile getiririm
ne bilem daha ne yapabilirim
Önce bir oturur düsünürdüm...ben neyi yanlis yaptim..neleri eksik biraktim..kendimi mahkeme ederdim...
Sonra mutlaka elimden geldigi kadar onlari yanlislarindan döndürmeye calisirdim...
Bir cocuk yüzde 50 ailesinin verdikleri ile yüzde 50 de kendi karekteri ile kisilik sahibi olur kanimca...ben istedigim kadar dogruyu anlatayim evladimin icinde olduktan sonra faydasiz..
Zalimden alim..alimdende zalim dogar....nice anneler babalar varki cocuklarina bir tek canlarini vermediler lakin cocugun karekterinde o güzelligi alacak kapasite yok...ve nice anneler babalar varki cocuklarina ilginin i sini sevgini s sini vermeyen fakat o cocugun karekterinde olan güzellik ve dogruluk mükemmel bir kisi olmasina yeterli...
Evlad büyütmek zor is...allah cümlemizin yardimcisi olsun:Saruboceq:
Evet zor bir durum.Herkesi dinler,gözler objektif bir karar verirdim.Kimseyi zan altında bırakmadan,
annelik sevecenliği ile halletmeye çalışırdım herhalde.............................................