bence çocuğunuuz artık biraz biraz edebiyatı tatmaya başlamalı... ben 6. sınıftaki öğrencilerime pal sokağı çocukları, şeker portakalı, çocuk kalbi gibi unutamadığım kitapları tavsiye ediyorum yine ben son dönemde çıkan bazı kitapları hem çocuklrın hayal üçlerini geliştirmesi hem de okumadan zevk almalarını sağmalak amacı ile tavsiye ediyorum peggy sue'nun maceraları, harry potter, talihsiz serüvenler dizisi gibi..
çok teşekkür ederim graceful bu kitapları hemen temin etmeye çalışacağım sen çok iyi bilirsin bu çocuklara kitap okutmak çok zor ben yarından itibaren bir deneme yapacağım hergün kızım, ben ve arkadaşları bizim evde bir saat okuma saati yapacağız ilk olarak üç kişi başlayıp daha sonra sayının artacağını umut ediyorum başarılı olurum inş.
ne kadar guzel bir aktivite. benim de 4. sinifa gecti oglum. git kitap oku demek yerine, gel oglum bana kitap oku diyorum daha cok hosuna gidiyor. hemde sesli okuma gelisiyor.
evet çok güzel bir aktivite oldu bu kadar ilgi beklemiyordum ilk günden ben, kızım ve 5 arkadaşı geldi bir kişini işi varmış yarın katılacak aramıza ve zorla kitap okuyan çocuklar isteyerek kitap okudular ve ben herkes yaz sonuna kadar okuduğunuz tüm kitapların adını ve yazarını listeleyin dedim oda ayrı bir motivasyon oldu ve her akşam yatmadan önce bir saat kitap okuyun dedim bakalım ne olacak seninkide güzel fikir zaten kitap okumanın zevkine varsalar bizim teşvikimize gerek kalmıyacak
erkek cocuguna biraz daha zor oluyor. kitap okurken bile akli disarida oluyor ama yinede iyi kotu bir aktivite.
birde tatil kitabi aldim gecen. hergun bir kac sayfa yapicak. cok zorlamak istemiyorum ama tamamende kopmamalari lazim.
ben şimdilik kitap okutturuyorum testleri var ama onları okul açılmasına son bir ay kala biraz dersi unutsun özlesin ,zaten 6. sınıf olacak daha zorlaşıyor haklarında hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?