Çocuklarımızın resimlerini sosyal medyada paylaşmalımıyız?

Siz çocuklarınız resimlerini paylaşıyor musunuz?

• Evet

OY: 6 13,3%
  • Hayır

OY: 39 86,7%

• Ankete Katılan
    45
Hic paylasmadim dusunmuyorumda.. herkes gorunce ne oluyorki? Iltifat hosuna gidiyo bazilarinin vs. Biri cocuguma ay tatli dese nolur demese nolur? Benim icin dunya tatlisi zaten :) herkeste iyi gozle bakmiyor zaten

Ben yuzunu hic paylasmadim neredeyse. Arkasi donukken veya uzaktan koymuslugum var. sevmiyorum,hoslanmiyorum kendi adima. Baskalarinin cocuklarini sosyal medyada paylasmalari kendi bilecekleri is,nasil mutlularsa oyle yapsinlar

Benim ailem uzakta olduğu için sadece babannesine dedesine yengesine özel olarak yolluyorum .herkese açık platformlarda asla paylaşmıyorum

sizinki mantıklı
arkadaş profili bana gönderdi takip et diye mesela
napiyim ki ben senin çocuğunun makarna yerken, ağlarken, uyurkenki fotoğraflarını
hem bakalım çocuğun rızası var mı öyle ağzından yüzünden salya akarkenki fotoğrafının herkes tarafından görülmesine
büyüyünce hesap sorar

Sahsen ben hickimsenin resmini koymuyorum zaten sosyal medya hesabim yok olsada koymam onlar sergilenecek vitrin urunu degil keza bende öyle.Onlar bana emanet bende onlara bebek resmi yemek resmi herseyi koyuyorlar sonra niye yozlastik iste buyuzden...

X’in annesi Y’nin babası.
Kendilerini unutup tamamen çocuğa odaklı bir hayat olunca yaptıklarını göremiyorlar. Çocukta popülerliği farkediyor tabi anlamasa da hoşuna gidiyor çocuk aklıyla ve karakterine işliyor.

Sonra çocuk ilerki yaşlarda ufacık bi ilgisizlik, zerre kadar bir hayal kırıklığında dünyası yıkılıyor, depresyondan depresyona giriyor.

İstismara hiç giremiyorum bile

3 yildir kullanmiyorum ancak
Kullandigim donemde bayan is arkadasimi
3 yasindaki kizinin yuzunu gozunu boyayip
Makyajli bir sekilde resmini f. Koydugunu gorunce samimiyetimize dayanarak
Sert bir seklde elestirdigimi hatirladim simdi..

Nence bu biraz niyetle alakali ben tanimadigim kimseyi eklemem mesela cocugumun uygun gördüğüm fotografini da paylasirim hepsi akrabam arkadasm ama tabi bu verdiginiz örnekleri bende yanlis buluyorum cocuklarimiz savunmasiz cunku ve onlari korumak bizim görevimiz.

Bu arada cocgumun resmini paylasmamamin pedofiliyle alakasi yok, memleket sapik kayniyor, herkesin elinde de telefon, isteyen havuzda denizde, sokakta, hatta balkonda gizlice resimlerimizi cekip kotu niyetle kullanabilir. Bu paranoyayla yaşanmaz ki, hic evden cikarmamamiz lazim bu çocukları.
Bana sadece anlamli gelmedigi icin paylasmiyorum, annemle kardesime her gun watsapptan fotolarimizi videolarımizi gonderiyorum zaten, digerlerinin cok da umrunda oldugunu sanmiyorum. Ilerde isterse kendine bir hesap acip milyon tane resim paylasabilir, simdilik onun iradesi disinda paylasim yapmama gerek yok bence.

sadece özel olan ve çok güzel bulduğum bazı anları-anilari paylaşıyorum

Yakın arkadaşlarım ve akrabalarım ekli sadece
Buyuzden kendimi nasıl paylasiyirsam kızimda var
İlerde bunu niye paylaştın diyeceği birşey paylasmiyorum ama..

Çocuğumun tek bir fotoğrafı yok sosyal medyada. Akrabalara ve aekadaslara da bu konuda kesin tavrım. Bir kere eşimin halası bizden habersiz koymuştu görür görmez kaldirttim.

Bazı arkadaşlarımdan sırf bu yüzden nefret ettim ben
sosyal medya çocuk fotoğrafından geçilmiyor artık
Çoğunun takibini bıraktım zaten
bence paylaşmamalı..
Paylaşmayı sevenler de az paylaşmalı bence.

ben paylaşıyorum, öyle sık değil ama arada bir paylaşasım geliyor.
ama bizi nasıl paylaşıyorsam onları da öyle, giyinik ve de absürt olmayan durumlarda, ileride anne bu fotoyu keşke kimse görmeseydi diyecekleri fotoları değil.
çok fazla korumacı değilimdir genel olarak, serbest takılıyorum, umarım zararını görmem.

arada paylaşılabilir ama fazlası tabiki zararlı.

Sadece bebek için kullanılan bir hesap... kara sevda dizisnde meşhur olan bebek... her anı sosyal medyada. Korkmuyolarda hiç valla bu konuyu geçtim nazara gelir falan diye.

Maşallah çok tatlı çünkü.

Annesinin ayıbı bu ya bu çocuk ileride annem beni maddi olarak medya malzemesi yapmış demiyecekmi ki

Ben paylaşmıyorum. Çünkü listemde ilkokul arkadaşım da var, eski iş arkadaşlarım da var, çocuğumun okulundan dolayı tanıdığım samimi olmadığım insanlar da var. Niye görsünler evimi, ailemi? Aile mahremiyetini önemsediğim için hiç resim paylaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…