İste bazen o arkadaşlara da güven olmuyorSadece arkadaslarimin görebildiği gizlilik ayarlarimin kontrolum altinda oldugu platformda evet paylasiyorim
Benim ailem uzakta olduğu için sadece babannesine dedesine yengesine özel olarak yolluyorum .herkese açık platformlarda asla paylaşmıyorum
Sahsen ben hickimsenin resmini koymuyorum zaten sosyal medya hesabim yok olsada koymam onlar sergilenecek vitrin urunu degil keza bende öyle.Onlar bana emanet bende onlara bebek resmi yemek resmi herseyi koyuyorlar sonra niye yozlastik iste buyuzden...Uyurken, yemek yerken, yüzerken, gülerken, ağlarken, kızgınken... Ebeveynler artık çocuklarının neredeyse her anını fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşıyor. Ancak uzmanlar, ilk bakışta ‘zararsız’ görünen bu durumun birtakım sakıncaları beraberinde getireceği yönünde uyarıyor. Gün içinde çocuğun her ‘an’ını ve her ‘hal’ini sosyal medyaya aktarmak ne kadar doğru? Sakıncaları neler olabilir? Aileler çocuklarının fotoğraflarını internete yüklerken nelere dikkat etmeli?
X’in annesi Y’nin babası.Evet bu olay yeni dönem cocuk istismari. Herkesin kendi cevresiyle ani olarak paylastigi fotograflara tabii ki bir sey demiyorum ama cocugun boy boy fotograflari, videolari olan buyuk hesaplar var. Cocuga soramiyorsun sonucta ama akli erse belki de istemeyecek onca ozel aninin paylasilmasini. Para icin olmasa bile hassas davranmak lazim.
Çocuğumun tek bir fotoğrafı yok sosyal medyada. Akrabalara ve aekadaslara da bu konuda kesin tavrım. Bir kere eşimin halası bizden habersiz koymuştu görür görmez kaldirttim.Uyurken, yemek yerken, yüzerken, gülerken, ağlarken, kızgınken... Ebeveynler artık çocuklarının neredeyse her anını fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşıyor. Ancak uzmanlar, ilk bakışta ‘zararsız’ görünen bu durumun birtakım sakıncaları beraberinde getireceği yönünde uyarıyor. Gün içinde çocuğun her ‘an’ını ve her ‘hal’ini sosyal medyaya aktarmak ne kadar doğru? Sakıncaları neler olabilir? Aileler çocuklarının fotoğraflarını internete yüklerken nelere dikkat etmeli?
Annesinin ayıbı bu ya bu çocuk ileride annem beni maddi olarak medya malzemesi yapmış demiyecekmi kiSadece bebek için kullanılan bir hesap... kara sevda dizisnde meşhur olan bebek...Eki Görüntüle 2057143 her anı sosyal medyada. Korkmuyolarda hiç valla bu konuyu geçtim nazara gelir falan diye.
Maşallah çok tatlı çünkü.
Elbette kisiden kisiye degisir bu durum.benim cevremde guvenmedigim ve guven vermedigim hic kimse arkadasim vasfini almadığı icin rahatim.İste bazen o arkadaşlara da güven olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?