Zaten Onun derdi benim. Yani hiç kimseye muhtaç olmadan hayatımı yaşamam ona dert oluyor bence.Kardeş anne eş dost bunları geç valla bak kendi doğruların ve mantığınla ilerle... Başına gelmeyen anlamaz seni.beni anlamaları için benim giydiğim ayakkabıları giyip o zorlu yollardan yürümeleri gerek!Rabbim yar ve yardımcın olsun
Çok üzüldüm okuyunca bir anne bu durumda evladına destek olacak ki varlığını hissettirebilsin.Günaydın hanımlar,
Aylardır aramayan annem aradı. Çocuklarını babasız bırakmaya utanmıyor musun dedi. Ki yıllardır bu adamı boşamıyorum diye trip eden, kavga çıkaran kadın. Yoo dedim. Biraz laf saydı. Sonra kardeşini ara, yeni ev alıp taşındı, hayırlı olsun de, dedi. Beni önemsemesi bu kadar işte.
Sonra da evi satmayın, bir paravanla ikiye bölüp yaşayın diyor. Eski damadı da bence harika fikir, evim satılmasın diyor.
Anneye bunlar denilmez ama bu kadın manyak.
Tamam ev satılmayabilir.Bir taraf ücret odeyebilir de.Yada erkek çocuklarım otursun der evden çıkar.Ama eşiniz aldattiyda affedilmeyecej şiddet çocuğuna ihmalkarlik varsa affetmeyin.Günaydın hanımlar,
Aylardır aramayan annem aradı. Çocuklarını babasız bırakmaya utanmıyor musun dedi. Ki yıllardır bu adamı boşamıyorum diye trip eden, kavga çıkaran kadın. Yoo dedim. Biraz laf saydı. Sonra kardeşini ara, yeni ev alıp taşındı, hayırlı olsun de, dedi. Beni önemsemesi bu kadar işte.
Sonra da evi satmayın, bir paravanla ikiye bölüp yaşayın diyor. Eski damadı da bence harika fikir, evim satılmasın diyor.
Anneye bunlar denilmez ama bu kadın manyak.
Tamam ev satılmayabilir.Bir taraf ücret odeyebilir de.Yada erkek çocuklarım otursun der evden çıkar.Ama eşiniz aldattiyda affedilmeyecej şiddet çocuğuna ihmalkarlik varsa affetmeyin.
Annenin evi ortadan ayırın dediğini eşine mi anlattın? Merak ettim hangi tonda anlattın ? Hani çekirdek citlayip dedikodu yaparken mi ? Hatırladığım en son telefonları bile acmiyordunuz daEski damadı da bence harika fikir, evim satılmasın diyor.
O zaman bir daha oku, çünkü eksik okumuşsun.Eski konularınıza baktım bu adamı boşamıyorsunuz neden konu açıpduruyorsunuz
Bu kadının düşmanlığı sadece bana, başka hiçbir şey yok.Ne yani boşanınca babasız kalan çocuklar babası ölünce ne yapacak.
Demek ki adam ölmüş kadın için ölmüş ya doğru gitmeyen bir evlilik var,çözülmeyen sorunlar var neden anlamak istemezler?
Çünkü işlerine gelmiyor.
Evi düşünürler, çocukları düşünürler bir evlatlarını düşünmek işlerine gelmez
Pratikte her şey bu kadar hızlı ilerlemiyor. Duruşma bugün.Eski konularınızı az çok biliyorum da hala boşanmadınız mı siz?
Çok şükür anlaşmalı boşanıyoruz.Aslında eşin anlaşmalı boşanmaya yanaşsa hemen biter bu çile ama çekişmeli davalar böyle uzuyo malesef eş dost konu komşu akraba , dört duvar arasında yaşamadığın çocuğuna 1 ay baksa mırın kırın edecek herkes söz sahibi oluyor. Bir arkadaşım çekişmeli dava açtı çok uzun zamandır bitmedi malesef .
Merak ettiğim için sormuştum sevindim hakkınızda hayırlısı olsunPratikte her şey bu kadar hızlı ilerlemiyor. Duruşma bugün.
Bu kadın kafayı tamamen yemiş diye düşünüyorum.Çok üzüldüm okuyunca bir anne bu durumda evladına destek olacak ki varlığını hissettirebilsin.
Paravan olayıda cidden en son akla bile gelmeyecek yöntem.
Teşekkürler.Merak ettiğim için sormuştum sevindim hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?