Çocukların babasız kalmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.972
798
Günaydın hanımlar,
Aylardır aramayan annem aradı. Çocuklarını babasız bırakmaya utanmıyor musun dedi. Ki yıllardır bu adamı boşamıyorum diye trip eden, kavga çıkaran kadın. Yoo dedim. Biraz laf saydı. Sonra kardeşini ara, yeni ev alıp taşındı, hayırlı olsun de, dedi. Beni önemsemesi bu kadar işte.

Sonra da evi satmayın, bir paravanla ikiye bölüp yaşayın diyor. Eski damadı da bence harika fikir, evim satılmasın diyor.

Anneye bunlar denilmez ama bu kadın manyak.

Kardeş anne eş dost bunları geç valla bak kendi doğruların ve mantığınla ilerle... Başına gelmeyen anlamaz seni.beni anlamaları için benim giydiğim ayakkabıları giyip o zorlu yollardan yürümeleri gerek!Rabbim yar ve yardımcın olsun

Zaten Onun derdi benim. Yani hiç kimseye muhtaç olmadan hayatımı yaşamam ona dert oluyor bence.
3 torunum mağdur oluyor diye düşünmüyor da kardeşim ev almış onun eşyalarını anlatıyor bana.

Ne yani boşanınca babasız kalan çocuklar babası ölünce ne yapacak.
Demek ki adam ölmüş kadın için ölmüş ya doğru gitmeyen bir evlilik var,çözülmeyen sorunlar var neden anlamak istemezler?
Çünkü işlerine gelmiyor.
Evi düşünürler, çocukları düşünürler bir evlatlarını düşünmek işlerine gelmez

Aslında eşin anlaşmalı boşanmaya yanaşsa hemen biter bu çile ama çekişmeli davalar böyle uzuyo malesef eş dost konu komşu akraba , dört duvar arasında yaşamadığın çocuğuna 1 ay baksa mırın kırın edecek herkes söz sahibi oluyor. Bir arkadaşım çekişmeli dava açtı çok uzun zamandır bitmedi malesef .

Çok üzüldüm okuyunca bir anne bu durumda evladına destek olacak ki varlığını hissettirebilsin.
Paravan olayıda cidden en son akla bile gelmeyecek yöntem.

Tamam ev satılmayabilir.Bir taraf ücret odeyebilir de.Yada erkek çocuklarım otursun der evden çıkar.Ama eşiniz aldattiyda affedilmeyecej şiddet çocuğuna ihmalkarlik varsa affetmeyin.

Bu kadının düşmanlığı sadece bana, başka hiçbir şey yok.

Çok şükür anlaşmalı boşanıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…