- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.980
- 798
Çok doğru. Aynen öyle.Kızının yaptığını beğenmemek tek amacı. Yoksa boşanmış boşanmamış, verem olmuş çok umurunda olduğunu sanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru. Aynen öyle.Kızının yaptığını beğenmemek tek amacı. Yoksa boşanmış boşanmamış, verem olmuş çok umurunda olduğunu sanmıyorum
Neden acaba çocukluktan gelen anne kız ilişkiniz yoktu herhalde.Amacı beni rahatsız etmek o yüzden.
Maalesef bu çok mantıklı. Yapar mı yapar.Şimdi sen boşanıyorsun diye eski damadını daha bir sever, arar sorar. Hatta seni çekiştirir ağzından laf alıp sana saldırmak için. Gözünü seveyim ne anneni ne kardeşlerini arama hatta aradıklarında açma. Kadın yeni manipülasyon tekniği buldu tepe tepe kullanacak yoksa
Evet beni pek sevmez.Neden acaba çocukluktan gelen anne kız ilişkiniz yoktu herhalde.
Zaten aramıyorum. O da ayda yılda bir arar, can sıkar.Kimseyi dinleme herkes konuşur 2 sene gecmis annem hala bos bos konusuyor tepemde degismiyorlarda sizin sansiniz uzaksiniz birdaha böyle konusirsan tlf acmam diyin
Evladısın sonuçta sevmesende arkasında dur bari destek ol,3 tane çocuk var sonuçta.Evet beni pek sevmez.
Teşekkür ederim. Doğuda olmam avantaj. Yoksa atlar gelirdi.Aaa aynı benim annemin söyleyeceği sözler.Özellikle kardeşini ara hayırlı olsun de kısmı
Bi benimki bu kadar sevgisiz sanırdım demekki varmış böyle tipler.
Herkes herşeyi söyler duymayın, dinlemeyin, açmayın hatta telefonları. Biliyorum söylemesi kolay gibi duruyor ama ben de aynı tip aileye sahibim. Telefonun yarısını açıyorsam yarısını açmıyorum kısa kesiyorum. Ne yapayım hayırlı bi haber duymuyorum ki onlardan.
İyiki uzaktasınız, iyiki çocuklarınızla yeni bi hayat kurmuşsunuz, iyiki çalışıyorsunuz. Aileniz hep böyleymiş sallamayın ne dediklerini.
Mutlu bi hayat dilerim
Benim hayatımı benden iyi bildiğine göre lütfen sen devam ettir konuyu.Çok ilginç seni aramayan annen eski damadını mı aramış evi satmayın diye?
Yoksa dün geçen Bi diyoloğu 'hiç görüşmediğin eşine' arayıp sen mi haber verdin?
AA pardon eşin dün gelmiş o zaman anlatmışsın?!?! Paraya kıymış mı sonunda yanınıza gelmek içn? Böyle gereksiz Bi diyoloğu neden anlattın ki annenle aranda kalsaydı?
Umrunda değil. 3 torunu var. Sadece en büyüğü sever.Evladısın sonuçta sevmesende arkasında dur bari destek ol,3 tane çocuk var sonuçta.
Diğer 2 torun ne oluyor,bugün mahkeme sonucunda ararmı acaba annen.Umrunda değil. 3 torunu var. Sadece en büyüğü sever.
Ben vazgeçtim de ölümlü dünya diye vicdan yapıyorum.Began anneni artık biz bile tanıyoruz. Tamamen hayatından çıkarmalısın. Ararsa açma bırak. Bak bugün kurtuluyorsun makarnacı kocadan. Yepyeni bir hayat başlıyor senin için.
Ayrıca çocukların zaten babasızdı. Kocan olacak hödük kendilerinin yanına tayin istemeyip totosunu keyfine bekar hayatı yaşama hayalleri kurup en az 3 sene ayrı kalmayı göze aldığında babasız kalmışlardı.
Ayrım yapmayı çok sever. İlkleri sever, diğerlerini umursamaz.Diğer 2 torun ne oluyor,bugün mahkeme sonucunda ararmı acaba annen.
Yazık olacaksa yenisini alsın. O evin yarı parasıyla 1+1 alınır. Alsın otursun.Ben vazgeçtim de ölümlü dünya diye vicdan yapıyorum.
Adam hala evin derdinde. Yazık olacak diyor. Paravan saçmalığına bile razı. Çünkü kira derdi yok.
İşte o kadar bencil. 3 çocuğuma feda olsun diyemiyor.Yazık olacaksa yenisini alsın. O evin yarı parasıyla 1+1 alınır. Alsın otursun.
Çok ayıp yaptığı 2 çocuğunda nasıl hissediyordur bunu.Ayrım yapmayı çok sever. İlkleri sever, diğerlerini umursamaz.
Tabi ki hissediyorlar. Anneanneyi pek sevmiyorlar. Babaanneye daha düşkünler.Çok ayıp yaptığı 2 çocuğunda nasıl hissediyordur bunu.
Çünkü benim ailem çok tuhaf. Dün ex kocamı ben huzursuz olayım diye gömdüler. Şimdi de ayrılınca beni huzursuz etmeye devam etmek için onu pohpohlayıp beni gömecekler.Eşiniz nasıl haberdar oldu annenizin bu muhteşem!önerisinden?
Öyle bir anlatmışsınız ki anneniz yanına damadını almış evi satmayın bölün diyor,damadı da oradan onaylıyor gibi.
Kusura bakmayın ama konularınız hep tuhaf gelmiştir bana ,bu da öyle, nereden tutsam bir acayiplik.
Size fake demiyorum,gerçeksiniz onu anladım ama ne yapmak istiyorsunuz onu inanın hiç anlamadım.
Kalmaz maaşı var atandı dıye hatırlıyorum yakın zamandaAnnenizin derdi onun başına kalmayın.