Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün demedimDerdiniz nedir sizin tam olarak? İki gün önce de evli kadınları kategorize etmiştiniz bütün evli kadınlar patavatsız diye?
Çocuk Anne baba kutsaldır saçmalığıni bırakıp gerçekçi olunEvli kadınlar bitti mi
Sıra çocuklularda mı
Bütün demenize gerek yok genelleme yaptığınızı anlamak için,Bütün demedim
Yarası olan gocunur her zaman söylerimBütün demenize gerek yok genelleme yaptığınızı anlamak için,
canınız sıkılıyor galiba ya da bir kuyruk acısı falan mı var?
Muzluk dikkatimi çekiyor sen buralarda birkaç gündür çok kaşınıyorsunÇocuklu aileler aşırı derecede görgüsüz ve saygısız oluyorlar sanki Dünya o şımarık çocukların etrafında dönüyor o kadar saygısız olmalarına rağmen çocuk diye her yaptıkları reva görüluyor
İnsanlar gerçekleri değil duymak istediklerini duymak isterlerMuzluk dikkatimi çekiyor sen buralarda birkaç gündür çok kaşınıyorsunseni kaşırlar bu kk kadınları haberin olsun
Evet goçuncaklar çıksın kasıyorYarası olan gocunur her zaman söylerim
Erkekleri de ele almıştı dünEvli kadınlar bitti mi
Sıra çocuklularda mı
Buradan bakınca bekar mutsuz ve çocuksuzluktan kuduran birini görüyorum nişanlı
NişanlıyımBuradan bakınca bekar mutsuz ve çocuksuzluktan kuduran birini görüyorum![]()
bu arada![]()
Gerçekler toplumda ki her kesimin kusurları vardırErkekleri de ele almıştı dünbuda 3. konusu hangisi çok polemik olacak acaba diye atıyor ortaya işte ya tutarsaaa hesabı
![]()
Biz toplum olarak kusurlarımizla mutluyuz canım ya sen dert etmeGerçekler toplumda ki her kesimin kusurları vardır
Gelişmek istememek de cahilliktirBiz toplum olarak kusurlarımizla mutluyuz canım ya sen dert etme![]()