Sizin çocuğunuz olmuş çoktan ve çalıştığınız için kim bakacak sorusunuda çözmüş olmalısınız. Yani başta aldığınız karar nedir? Annenizin bakmasımı? Kayınvalidenizde bir bakıma haklı aslında, torununa bakmak isteyebilir. Ben daha nişanlıyken eşimin annesi, sizinde ilk çocuğunuza ben bakıcam dedi, benim sigortalar attı. Daha evlenmemişim, çocuğum olmamış bile, neyin isteği bu, birde bana soran yok. Eşime söyledim, annen kendi başına plan yapmasın diye. Sonra ailesiyle birsürü sorun yaşadık, annesigil burda yaşamıyorlar, haliyle bebeğe bakmak için gelip aylarca bizde kalıcak, bende bunu istemem. Kadını görmeye zaten tahammülüm yok, ne kadar iyi davranırsak durmadan bir laf sokma hali içinde. Kısaca baştan kestirip attım, annesinin bakamayacağını. Benim annemde çalışıyor oda bakamaz. Artık bir kaç yıl ücretsiz izin alıp kendim bakıcam. Sizde çalışıyormuşsunuz, imkanınız varsa kreşe verene kadar siz bakın, kreş zamanı annenizden yardım istersiniz. Eğer benim gibi çok sıkıntı yaşadıysanız eşinize açıkca söyleyin, bakmasını istemiyorum diye.