Çocuklarından vazgeçen baba

Benden ayrıldı bitirdi beni
Ama peki çocuklarını nasıl bıraktı
Onları neden arayıp sormuyor
Halbuki dayanamazdı onlara
Neden böyle
Bir baba karısından vazgeçince çocuklarından da mı vazgeçer
Bu hep boylemidir
Evet canım,genelde böyledir ne yazık ki,artık bunu kabullen ve bir yol çiz kendine...Daha dün ki konu vardı.Adam akşam sarılıp eşine yatıyor,sabah avmden dönünce boşanalım diyor...Neden böyle bilmiyorum,ama böyle...Çok üzücü...

Yok canım herkes biliyor.
Hayır ben herkesin bildiğini sormuyorum. Konu sahibinin kendi beyanımıydı yazdıklarınız?? Yani ben çocuk bakmak istemiyorum gezmek istiyorummu dedi?
Siz şuan anneliğinede dil uzatmış oluyosunuz çünkü kendisi bunları söylemediyse.

Hayır ben herkesin bildiğini sormuyorum. Konu sahibinin kendi beyanımıydı yazdıklarınız?? Yani ben çocuk bakmak istemiyorum gezmek istiyorummu dedi?
Siz şuan anneliğinede dil uzatmış oluyosunuz çünkü kendisi bunları söylemediyse.
Dedi dedi,hepsini kendisi dedi,
Eski hesabında daha da fazlasını dedi.
Burada da eski konularına bir göz atın.
bu yüzden istemiyor ya bizim yazmamızı.

Kendisi söylemişti evet,günlerce okuyup yazmıştık,ama ben bunalımda olduğunu,bunun etkisiyle bocaladığını düşünüyorum...

Back
X