diyecek söz bitti açıkçası kalmadi orts yolu bulamadik biz ya her dedigi yapılan emrine amade bencil bir cocuk büyütuyoruz ya da iste küçücük b8r çocuk odev yapmadı diye dayaktan ölüyor annesi nerde bu çocuğun o ayri mesele yani girsek çıkamayız bu konuya insallah akilli vicdanlı merhametli olmayi öğretebiliriz cocuklarimiza tek temennim buBABASI TARAFINDAN DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLEN MERTCAN....
Hiç düşündünüz mü?
Çocuklarımıza psikolojik ve fiziksel şiddet uygularken neden bu kadar rahat olduğunuzu?
Yada çocuğunuza öfkenizi kusarken yapmış olduğunuz davranışları; rahatça eşinize, dostunuza, ailenize yapabiliyor musunuz?
Tokat atmayı alışkanlık haline getirmiş birsürü aile gördüm.
İnanın bana çocuğunuza davrandığınız gibi etrafınızdaki diğer insanlara davransanız yanınızda kimse kalmaz.
Peki çocuğunuza neden bu kadar rahat davranıyorsunuz biliyormusunuz?
Çünkü O SİZE MUHTAÇ!
Aynı şekilde tepki veremez,sizi terk edemez yada bağırıp çağıramaz.
Sadece susar veya ağlar. 10 dakika sonra gelir hiçbir şey yaşanmamış siz onu hiç üzmemişsiniz kalbi hiç kırılmamış gibi yine boynunuza sarılır.
Siz, size kötü davrananları bu kadar çabuk affediyormusunuz?
ETMİYORSUNUZ!!! Size 10 dakika önce hakaret edip tokat atan birine 10 dakika sonra asla sarılmazsınız. Bağrınıza basmazsınız. Size biran önce sarılsın diye düşünmezsiniz. İçinize dert olmaz kırgınlığınız. Boynunuzu bükmezsiniz. Ama çocuğunuz boynunu büker; siz onu döversiniz ama o sizi affedin diye bekler.
Dayağı yer ama yinede sizi üzdüğünü düşünerek içine dert eder.
Sizi affetmek için sabırsızlanır.
Çocuklar çok masum. Onların bu masumluklarını kullanmayın.
Belki beden olarak size bir şey yapamazlar ama düşünce olarak terk ederler. Ruhlarında derin yaralar açarsınız. Telafisi zor durumlara sokarsınız. Vurmak, hakaret etmek kişinin acizliğindendir. Konuşmak anlatmak için erdem sahibi olmak lazım.
Dilek CESUR
Şu yazıyı okudum içim kan ağladı lütfen çocuklarınıza bağırmayın biz bilemeyiz ama onların dünyasında ne fırtınalar kopuyordur Allah bilir..
Çocuğunu eziyet ederek vahşice öldüren yaratıklara diyecek çok sözüm var ama ban yemek istemiyorum..
Biz evlat hasreti ile yanarken...Bunlar gibi aşağılık insanlar Allahın emanetine sahip çıkamıyor...Eziyet ediyor Yazık!BABASI TARAFINDAN DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLEN MERTCAN....
Hiç düşündünüz mü?
Çocuklarımıza psikolojik ve fiziksel şiddet uygularken neden bu kadar rahat olduğunuzu?
Yada çocuğunuza öfkenizi kusarken yapmış olduğunuz davranışları; rahatça eşinize, dostunuza, ailenize yapabiliyor musunuz?
İnanın bana çocuğunuza davrandığınız gibi etrafınızdaki diğer insanlara davransanız yanınızda kimse kalmaz.
Çünkü O SİZE MUHTAÇ!
Sadece susar veya ağlar. 10 dakika sonra gelir hiçbir şey yaşanmamış siz onu hiç üzmemişsiniz kalbi hiç kırılmamış gibi yine boynunuza sarılır.
ETMİYORSUNUZ!!! Size 10 dakika önce hakaret edip tokat atan birine 10 dakika sonra asla sarılmazsınız. Bağrınıza basmazsınız. Size biran önce sarılsın diye düşünmezsiniz. İçinize dert olmaz kırgınlığınız. Boynunuzu bükmezsiniz. Ama çocuğunuz boynunu büker; siz onu döversiniz ama o sizi affedin diye bekler.
Belki beden olarak size bir şey yapamazlar ama düşünce olarak terk ederler. Ruhlarında derin yaralar açarsınız. Telafisi zor durumlara sokarsınız. Vurmak, hakaret etmek kişinin acizliğindendir. Konuşmak anlatmak için erdem sahibi olmak lazım.
Dilek CESUR
Şu yazıyı okudum içim kan ağladı lütfen çocuklarınıza bağırmayın biz bilemeyiz ama onların dünyasında ne fırtınalar kopuyordur Allah bilir..
Çocuğunu eziyet ederek vahşice öldüren yaratıklara diyecek çok sözüm var ama ban yemek istemiyorum..
Onuda çok dövermişOlayı tam içeriğiyle bilmiyorum. Çocuk defalarca dayak yerken annesi ne yapmış? Neden onada soruşturma açılmıyor
Müge Anlı daki o pislik Tuncel 4 tane çocuğa cinsel istismar edip tecavüz etmiş eziyet işkence aç bırakmış aklım hayalim almıyor o bile disaridaysa ben daha söyleyecek söz bulamıyorum.Allahım çocuklara bunlara yapanları bildiği gibi yapsın. Bu ülkeye ayrıntılı bir çocuk hakları reformu gerekiyor!
Çocukları ne hakla bırakır o caninin eline resmen ölüme terk etmiş :/Onuda çok dövermiş
Boşanmış
Sadece kendini kurtarmış kadın
Eski eşinden şikayetçi olmuş şimdi
Sorma ya o yavrumun gözleri morarmış bir Allahın kulu da sormamış araştırmamış mı ? Bir kişi elinden tutsaydı o çocuğun belki şimdi hayatta olacaktıAllah a sukur, içim rahat bagırmalarımdan bile vicdan duyarım, Allah sasırtmasın.
Cocugun annesi bosanmıs adam tehdit ediyor diye cocugun birini adama onurunu yuvaya vermıs, cok kızıyorum cocuk annenındır o noktada madem sende oturacaksın cıkmayacak sın o evden. Annede sıddet sebebiyle ayrılmıs, yavrumun gozumun feri sonmus 6 yasında daha, Allah almıs yanına acıları son bulmus
Adam karısını döver aile arası aman biz karismayalim anne baba evladını döver aman çocuk bu kim bilir ne yapmıştır yine derler bizim toplum 3 maymunu oscar'lık oynuyor gerçekten.Lutfen daha çok 155 i arayın .Hic mi duyan olmadi bu adamin yaptiklarini. .Herkes sorumlu .
Kim göz yumduysa bu çocuğun yaşadığı şiddete ömür boyu kabusu olsun vicdan azabıyla yansınlar inşaAllah.Okula yüzü gözü darp iziyle gidiyormuş el kadar çocuk..
Bunu umursamayan öğretmen veya idareye ne denir peki?
Belki 1 2 defa çağırdılar, umursamaz bir anne baba görünce daha da mesai harcamadılar..
Kim göz yumduysa bu çocuğun yaşadığı şiddete ömür boyu kabusu olsun vicdan azabıyla yansınlar inşaAllah.
Allahım nasıl içim yandı bu yazıyı okurken. Kelimesi kelimesine o kadar doğru o kadar haklı ki yazan.. Evet muhtaçlar hem muhtaç hem savunmasızlar.. Keşke dünyadaki bütün anne babalar bütün insanlar okusa şu yazıyı, okusa da tırnak ucu kadar vicdanlarına dokunsa..BABASI TARAFINDAN DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLEN MERTCAN....
Hiç düşündünüz mü?
Çünkü O SİZE MUHTAÇ!
Dilek CESUR
Zannetmiyorum inan evladının o masum yüzüne bakıp vicdana gelmeyen mahluklar şu yazıyı okuyup zerre vicdan azabı duymazlarAllahım nasıl içim yandı bu yazıyı okurken. Kelimesi kelimesine o kadar doğru o kadar haklı ki yazan.. Evet muhtaçlar hem muhtaç hem savunmasızlar.. Keşke dünyadaki bütün anne babalar bütün insanlar okusa şu yazıyı, okusa da tırnak ucu kadar vicdanlarına dokunsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?