Çocuklarını döven onlara kötü davranan insanlara gelsin bu yazı..(Alıntıdır)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle o yavruyada çok üzüldüm, nasıl gözü arkada kalmaz bir insanın dediğin gibi nereye gidersek gidelim ya eşim ya ben kızımızın elini asla ama asla bırakmıyoruz. Bir gün bir yere gittik baya da kalabalık bir ortam. Bir aile oturdu yan masaya 12 kişi kadar varlar 4 tanesi çocuk en küçükleri 1.5 2 yaşında anca var. O çocuk ailesinin yanından ayrıldı 1 kedinin peşine gitti takip ediyorum ben aile köyü bir sohbet içinde yaklaşık 5 dk sonra çocuğun yokluğunu farkettiler koskoca 5 dk. Baktım sağa sola bakınıyorlar hemen söyledim çocuk şurada diye.

Çocuğu ya ben izlemeseydim o kalabalıkta biri alıp goturseydi cidden o kadar vurdum duymaz insancıklar var ki artık akıllanmayacaklar cidden önceden yine umutluydum ama maalesef artık değilim şu olaylar arttıkça

Zannetmiyorum inan evladının o masum yüzüne bakıp vicdana gelmeyen mahluklar şu yazıyı okuyup zerre vicdan azabı duymazlar
Ya ben kızım kucağımdayken onu severken ya da karşıma geçmiş konuşurken birşeyler anlatırken bile bazen küçücüklüğüne bakıyorum savunmasızlığı aklıma geliyor içim nasıl sızlıyor sarılıp hiç bırakmayasım geliyor. Sonra diyorum benim çocuğum hep gözümün önünde hep mutlu peki ya şiddet gören çocuklar.. O an kendi çocuğuma sarılırken vicdan azabı duyuyorum, keşke elimizden birşey gelse..

155 i arama rekoru verseler kupayi kaldiririm heralde .Bu gün bir cocuk ışikta mendil satiyor cekingen 9 yaslarinda .Aradım bagladilar biyerlere .Alip götursunler yurtta sicacik dersini calissin .
Poliside gorevini yapmazsa ,yurttakide gorevini iyi yapmazsa o onun bilecegi iş .
Benim görevim bu kadar .Biri arabaya bindirip göturse gık diyecek hali yok.
Arayın lütfen cekinmeyin . Bir tek kurtulan olsa o yeter bana .

Vallahi ne yalan söyleyeyim bundan 1 yıl önce eşimle ışıklarda bekliyoruz 5 çocuk geldi kızlı erkekli 5 6 yaşlar hemen polisi aradık ilgilenecegiz dediler. 2 gün sonra tekrar aynı yolu kullandık ve maalesef o çocuklar yine oradaydı. Ben artık yorum yapamıyorum göz yummuyoruz ama sadece bizim uğraşmamız yoruyor artık psikolojik olarak beni.

Müge Anlı daki o pislik Tuncel 4 tane çocuğa cinsel istismar edip tecavüz etmiş eziyet işkence aç bırakmış aklım hayalim almıyor o bile disaridaysa ben daha söyleyecek söz bulamıyorum.
O aile değme korku filmlerine taş çıkarır arabada yatmalar 3 harfliler cinayet gasp tecavüz hepsi var
Düşünsenize gece yardım lazım oldu palu ailesinin kapısını çaldınız

O aile değme korku filmlerine taş çıkarır arabada yatmalar 3 harfliler cinayet gasp tecavüz hepsi var
Düşünsenize gece yardım lazım oldu palu ailesinin kapısını çaldınız
Aman Allah yazdıysa bozsun cidden şizofren onlar olan o küçücük çocuklara olmuş adamın kendi çocuğunun vücudundan apse yapmış kırılmış iğneler çıkarmışlar o pislik kendi öz be öz çocuklarına tecavüz etmiş cidden kusacağım artık bir Allahın kulu çıkıp şu yaratığı gebertsin yeter ya :/

Bu yavrunun annesi bana çok sahtekâr geliyor, aglaması bile içi yanan anne gibi değildi. Çocukları ne halde sersefil gezerken yemiş içmiş damızlık gibi geziyor. Öyle dayakçı adi ş..siz kocam olsa o çocuklarımı almadan öleceğimi bilsem o evden çıkmam.

Dedenin yerine olsam hepsini deşerim

Bu olayda baba ne kadar suçluysa anne de o kadar suçlu. Adam dövüyor diye boşanıp kendini kurtarıyor, be kadın hiç mi düşünmedin bana bunu yapan çocuklarıma neler yapmaz diye o çocukları neden yanında götürmüyorsun? Ben kurtulayım gerisi ne olursa olsun mantığında!!! Ve bu ölüme sebep ödev yapmak istememesi, yahu o çocuk daha 6 yaşında oyun çağında. Ne yani ödevini yapmak istemedi diye ölümümü hak ediyor. Oğlum 9 yaşında 4. sınıfta ve hala ödev yapmak istemiyor onun yerine oyun oynamak istiyor. Öğretmeniyle konuştuğumda, benim bütün dersleri 100 olsun, takdir alsın, teşekkür alsın, sınıf birincisi olsun gibi bir derdim hiçbir zaman olmadı, tek istediğim öncelikle mutlu bir çocuk olsun demiştim.

Dün kızıma bir sebeple yüzlerce açıklama yaptım. O bana hep çığlık atarak karşılık verdi. Komşular evi basacak çocuğu mu kesiyorsunuz diye, öyle bi bağırış. O kadar sinirlendim ki, içimden diyorum ki “bu mu benim merhametimin, gözünün içine bakmamın karşılığı?” Benim kulaklar yanıyor sinirden tabi, bi şey demedim. O hafif duruldu, “anne sarılcam” dedi. “Hayır, şuan istemiyorum” dedim. Bir ağlayışı vardı, neden bana sarılmıyorsun diye. Ne sinir kaldı, ne trip. Deli gibi başladım ağlamaya. Hala geldi diyor ki “seni üzdüm mü”

Kaç gündür melikeyi düşünüyorum bende. Neler hissetti, annem gelse keşke dedi mi, babasını özledi mi, bi büyükten medet umdu mu, yalvardı mı? Kafayı yememek için ne yapalım bilemedim.

Emine var ya şu hava nin kardeşi o dedi ki ablamı çocukları merak ettim gideyim dedim kendi çocukları izin vermemiş emine gizli gizli gitmiş.

Eve girdim isa beni 15 dk içeri almadı sonra Tuncel izin verdi içeri girdim evin içi berbat harabe gibiydi. Melike'yle Tayyip geldiler bana yalvardılar teyze bizi de götür diye

Kadın diyor ki yemin ederim anlayamadım o kadar vicdan azabı çekiyorum ki o çocukları çekip alamadım kurtaramadım diye yani 6 yaşında 9 yaşında çocukların kurtarın feryadı benim bile vicdanımı kanattı

Vallahi psikolojim bozuldu ya. Hiç haberim yoktu bundan, 2 gün önce öğrendim. Okuya okuya, izleye izleye ruhum daraldı. Bu kadar cahil, acımasız, merhametsiz insanlar 1 ailede nasıl toplanmış beynim algılayamıyor. Biri dayı, biri teyze, biri anneanne, enişteye napıyorsun diyen çıkamamış. Hocaymış çünkü. Adamın yatacak yeri yok, ölse toprak bile kusacak adamı, hala yarı hafızdı bilmem neydi diyorlar.

Zaman o zaman değil ki. Eski insanlar eski saygı eski anne baba kutsallığı yok malesef. Ben boğazımda düğümlerle okudum çünkü bi çok dayak atılan çocuktan biriydim. Evet bize ne yaparlarsa yapsınlar 10 dk sonra gözlerinin içine bakardık siniri geçti mi korku bitti mi diye. Ben sanmıyorum küçücük cana kıyanların bu yazıyı okuyupta düzelebilecek olmasını. Vicdan yapar belki pek azı, ama asla düzelmez. Psikoloji ve kendi eski yaşadıklarının altına sığınıp kendilerini masum bile gösterirler. Dilerim bir gün biter başka da söz kalmıyor zaten.

benim bu olayda kafama takılan anne!!!
hayır baktım da kadının hiç bir yerinde darp yok.. bu yaratık çocuğu öldüresiye döverken anne neredeysi ??? yani gerçekten aklım duruyor düşününce..
ya anne etraf allahallaaa...

yıllar evvelinden yan bitişiğim adam özel kuvvetti.. çocuklarına karısını daayktan geçiyordu.. aramıştım yekten polisi.. sonrası adam yana döne ortalığa apartmana düştü ki kim şikayet etti die... çok korkunçtu.. ama sesi kesildi şükürler olsun.

4 cocuga tecavuz, 2 cinayetle ortada gezen adami gorup hala polisi arayin diyen arkadaslarin iyi niyetlerini saygiyla selamliyorum.. bu dunyada sevdigim iki tur canli var, ikisi de masum ve ikisi de magdur ve ikisine de yapilan yapanlarin yanina kar kaliyor bu ulkede.. hayvanlar ve cocuklar hepsi o kadar..

Isyanıni anliyorum ama o cocuklardan birini polis aldıgı icin simdi üni okuyor .Bu yeterli degil tabiiki ama o cocuk için mucize gercek olmuş .

Ya hava kendi babasının evine giremiyor o kadar cahil bir kadın ki resmen Tuncel in kölesi olmuşlar.

İman yok bu insanlarda çünkü Allah tan korkan bu kadar pisliği örtbas etmez ama bu kara cahiller sürüsü Allah tan değil bu şeytan suratlı Tuncel den korkuyor pehhh vallahi kussam kusmuguma acırım :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…