Kesinlikle o yavruyada çok üzüldüm, nasıl gözü arkada kalmaz bir insanın dediğin gibi nereye gidersek gidelim ya eşim ya ben kızımızın elini asla ama asla bırakmıyoruz. Bir gün bir yere gittik baya da kalabalık bir ortam. Bir aile oturdu yan masaya 12 kişi kadar varlar 4 tanesi çocuk en küçükleri 1.5 2 yaşında anca var. O çocuk ailesinin yanından ayrıldı 1 kedinin peşine gitti takip ediyorum ben aile köyü bir sohbet içinde yaklaşık 5 dk sonra çocuğun yokluğunu farkettiler koskoca 5 dk. Baktım sağa sola bakınıyorlar hemen söyledim çocuk şurada diye.Peki 3 yaşındaki çocuğu avm ortasında cebinde notla bırakıp giden sözde anneye ne denir?
2 saat başıboş dolaşmış da bir Allahın kulu dikkat etmemiş.
Ben oğlumun elini bir an bırakmamaya çalışıyorum. O benim elimi bıraksa da adım adım peşindeyim. Çok hareketli yanımızda bakacak biri yoksa mağazada bile dolaşamıyorum gözden kayboluyor diye.
Yalnız yürüyen çocuk görsem bakınıyorum ailesi yakında mı diye..
Bir insan evladını bakamıyorum diye nasıl bırakır? Aklım almıyor almıyor almıyor..
Ya ben kızım kucağımdayken onu severken ya da karşıma geçmiş konuşurken birşeyler anlatırken bile bazen küçücüklüğüne bakıyorum savunmasızlığı aklıma geliyor içim nasıl sızlıyor sarılıp hiç bırakmayasım geliyor. Sonra diyorum benim çocuğum hep gözümün önünde hep mutlu peki ya şiddet gören çocuklar.. O an kendi çocuğuma sarılırken vicdan azabı duyuyorum, keşke elimizden birşey gelse..Zannetmiyorum inan evladının o masum yüzüne bakıp vicdana gelmeyen mahluklar şu yazıyı okuyup zerre vicdan azabı duymazlar
Vallahi ne yalan söyleyeyim bundan 1 yıl önce eşimle ışıklarda bekliyoruz 5 çocuk geldi kızlı erkekli 5 6 yaşlar hemen polisi aradık ilgilenecegiz dediler. 2 gün sonra tekrar aynı yolu kullandık ve maalesef o çocuklar yine oradaydı. Ben artık yorum yapamıyorum göz yummuyoruz ama sadece bizim uğraşmamız yoruyor artık psikolojik olarak beni.155 i arama rekoru verseler kupayi kaldiririm heralde .Bu gün bir cocuk ışikta mendil satiyor cekingen 9 yaslarinda .Aradım bagladilar biyerlere .Alip götursunler yurtta sicacik dersini calissin .
Poliside gorevini yapmazsa ,yurttakide gorevini iyi yapmazsa o onun bilecegi iş .
Benim görevim bu kadar .Biri arabaya bindirip göturse gık diyecek hali yok.
Arayın lütfen cekinmeyin . Bir tek kurtulan olsa o yeter bana .
O aile değme korku filmlerine taş çıkarır arabada yatmalar 3 harfliler cinayet gasp tecavüz hepsi varMüge Anlı daki o pislik Tuncel 4 tane çocuğa cinsel istismar edip tecavüz etmiş eziyet işkence aç bırakmış aklım hayalim almıyor o bile disaridaysa ben daha söyleyecek söz bulamıyorum.
Aman Allah yazdıysa bozsun cidden şizofren onlar olan o küçücük çocuklara olmuş adamın kendi çocuğunun vücudundan apse yapmış kırılmış iğneler çıkarmışlar o pislik kendi öz be öz çocuklarına tecavüz etmiş cidden kusacağım artık bir Allahın kulu çıkıp şu yaratığı gebertsin yeter ya :/O aile değme korku filmlerine taş çıkarır arabada yatmalar 3 harfliler cinayet gasp tecavüz hepsi var
Düşünsenize gece yardım lazım oldu palu ailesinin kapısını çaldınız
Sadece kendini kurtarmış demek. Oda sorumlu bu olanlardan. Allah sorar emanetime neden sahip çıkmadın diye inşallahOnuda çok dövermiş
Boşanmış
Sadece kendini kurtarmış kadın
Eski eşinden şikayetçi olmuş şimdi
Dedenin yerine olsam hepsini deşerimAman Allah yazdıysa bozsun cidden şizofren onlar olan o küçücük çocuklara olmuş adamın kendi çocuğunun vücudundan apse yapmış kırılmış iğneler çıkarmışlar o pislik kendi öz be öz çocuklarına tecavüz etmiş cidden kusacağım artık bir Allahın kulu çıkıp şu yaratığı gebertsin yeter ya :/
Emine var ya şu hava nin kardeşi o dedi ki ablamı çocukları merak ettim gideyim dedim kendi çocukları izin vermemiş emine gizli gizli gitmiş.Dün kızıma bir sebeple yüzlerce açıklama yaptım. O bana hep çığlık atarak karşılık verdi. Komşular evi basacak çocuğu mu kesiyorsunuz diye, öyle bi bağırış. O kadar sinirlendim ki, içimden diyorum ki “bu mu benim merhametimin, gözünün içine bakmamın karşılığı?” Benim kulaklar yanıyor sinirden tabi, bi şey demedim. O hafif duruldu, “anne sarılcam” dedi. “Hayır, şuan istemiyorum” dedim. Bir ağlayışı vardı, neden bana sarılmıyorsun diye. Ne sinir kaldı, ne trip. Deli gibi başladım ağlamaya. Hala geldi diyor ki “seni üzdüm mü”
Kaç gündür melikeyi düşünüyorum bende. Neler hissetti, annem gelse keşke dedi mi, babasını özledi mi, bi büyükten medet umdu mu, yalvardı mı? Kafayı yememek için ne yapalım bilemedim.
Vallahi psikolojim bozuldu ya. Hiç haberim yoktu bundan, 2 gün önce öğrendim. Okuya okuya, izleye izleye ruhum daraldı. Bu kadar cahil, acımasız, merhametsiz insanlar 1 ailede nasıl toplanmış beynim algılayamıyor. Biri dayı, biri teyze, biri anneanne, enişteye napıyorsun diyen çıkamamış. Hocaymış çünkü. Adamın yatacak yeri yok, ölse toprak bile kusacak adamı, hala yarı hafızdı bilmem neydi diyorlar.Emine var ya şu hava nin kardeşi o dedi ki ablamı çocukları merak ettim gideyim dedim kendi çocukları izin vermemiş emine gizli gizli gitmiş.
Eve girdim isa beni 15 dk içeri almadı sonra Tuncel izin verdi içeri girdim evin içi berbat harabe gibiydi. Melike'yle Tayyip geldiler bana yalvardılar teyze bizi de götür diye
Kadın diyor ki yemin ederim anlayamadım o kadar vicdan azabı çekiyorum ki o çocukları çekip alamadım kurtaramadım diyeyani 6 yaşında 9 yaşında çocukların kurtarın feryadı benim bile vicdanımı kanattı
X FILES vardi biara yabancı kanalda gece seyrederdim .O aile değme korku filmlerine taş çıkarır arabada yatmalar 3 harfliler cinayet gasp tecavüz hepsi var
Düşünsenize gece yardım lazım oldu palu ailesinin kapısını çaldınız
Isyanıni anliyorum ama o cocuklardan birini polis aldıgı icin simdi üni okuyor .Bu yeterli degil tabiiki ama o cocuk için mucize gercek olmuş .4 cocuga tecavuz, 2 cinayetle ortada gezen adami gorup hala polisi arayin diyen arkadaslarin iyi niyetlerini saygiyla selamliyorum.. bu dunyada sevdigim iki tur canli var, ikisi de masum ve ikisi de magdur ve ikisine de yapilan yapanlarin yanina kar kaliyor bu ulkede.. hayvanlar ve cocuklar hepsi o kadar..
Ya hava kendi babasının evine giremiyor o kadar cahil bir kadın ki resmen Tuncel in kölesi olmuşlar.Vallahi psikolojim bozuldu ya. Hiç haberim yoktu bundan, 2 gün önce öğrendim. Okuya okuya, izleye izleye ruhum daraldı. Bu kadar cahil, acımasız, merhametsiz insanlar 1 ailede nasıl toplanmış beynim algılayamıyor. Biri dayı, biri teyze, biri anneanne, enişteye napıyorsun diyen çıkamamış. Hocaymış çünkü. Adamın yatacak yeri yok, ölse toprak bile kusacak adamı, hala yarı hafızdı bilmem neydi diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?