Cocuklarini kendi işyerinde büyüten anneler size ihtiyacim var :(

aslınsa kuaför dükkanıysa keşke home ofis kullanabileceğiniz bir alan oluştursaydınız. teyzem kuaför çocukluğum kuaförde geçti ama uygun ortam vardı yatıp kalkıyordum uyuyordum. böyle bir alan temin edilmeli sonuçta 3 yaş çocuk oyun uyku çocuğu

Küçük olan için uygun olmayabilir ortam. Büyuk çocuk okulda zaten günün büyük çoğunluğunda o idare edebilir ama 3 yaş sizi zorlayabilir. Onu kreşe yazdırma şansınız yok mu yarım günde olsa. 2-3 saat işyerinde tolere edilebilir ama daha uzun süreler baya yorucu ve sıkıcı olur.

Küçük olan için uygun olmayabilir ortam. Büyuk çocuk okulda zaten günün büyük çoğunluğunda o idare edebilir ama 3 yaş sizi zorlayabilir. Onu kreşe yazdırma şansınız yok mu yarım günde olsa. 2-3 saat işyerinde tolere edilebilir ama daha uzun süreler baya yorucu ve sıkıcı olur.
Bilmiyorum canım ne yapicami karşımda ilk okul var ilerleyen zamanlarda oraya veririm

aslınsa kuaför dükkanıysa keşke home ofis kullanabileceğiniz bir alan oluştursaydınız. teyzem kuaför çocukluğum kuaförde geçti ama uygun ortam vardı yatıp kalkıyordum uyuyordum. böyle bir alan temin edilmeli sonuçta 3 yaş çocuk oyun uyku çocuğu
Mutlumuydun orda Peki canım..alan yok işte arkada minicik bir oda var ora da bana lazım ağda odası icin

Benim kuaförüm iki çocuğunu da dükkanda büyüttü. Arkada ağda odasının bir bölümünü paravanla ayırdı kızı 2-3 dahi aylıkken oralarda uyurdu hep. Büyüdükçe işler biraz zorlaştı işte okuldan alması ödevi vs derken...
Evi dükkanın üstü idi, komşu teyzelerden birisi de bakıp ilgileniyordu o kısımlarla da.

Mutlumuydun orda Peki canım..alan yok işte arkada minicik bir oda var ora da bana lazım ağda odası icin
mutluydum, hatta büyüdüğümde yardım da ettim şimdi kendi kaşlarımı alıyorum fön çekiyorum bir sürü alan kattı bana. çok da iyi yerlere geldim ben de kardeşlerim de 🌸

Arkadaşımın çocuğu dede ve anneannesinin dükkanında büyüdü, kreş öncesiydi. Bütün gün ayağında ayakkabı olması falan beni üzerdi açıkçası, doğru bir tercih değildi bana göre. Boş bir odaya ufak bir halı serip çekyat atarsan olabilir gibi geldi bana çünkü seninkiler yine büyük yani

Back
X