Doğuma Hazırlık çocuklarınız için çok güzel nevresim takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhabalar acaba bunlarin markalarini ogrenebilirmiyiz. ben altinbasak marka aldim bi urunun resmide var bunlarin icinde hem ekonomik hemde antialerjikmis.
tesekkurler:1hug:

ben bunları farklı yerlerden indirdim beğendiğiniz bir model varsa onun ne kadar olduğunu,markasını ve organik olup olmadığına bakabilirim.

arkadaşlar hepsinin markası farklı hepsini tek tek girmek zor oluyor ama beğendiğiniz bir nevresim varsa ona bakarım.

slm lar. mesela ikinci resimdeki turuncu kopek ve mor elbiseli kiz resimli olan ve 4 uncu resimdeki baby yazan nevresim takimlari ne marka ve ucretleri nelerdir ogrenebilirmiyiz yada bakdiginiz linkleri ekleyin bizde ordan bakalim olr mu .hangisi kolayiniza gelirse

tesekkurler yardimlariniz icin

çok güzeller ama bunlar pahalıdır ben 35 tl ye aldım 2 takım bi ara resimlerini yüklerim ben üsküdar çarşıdan aldım pazajların ordan

bizdeki bunun pembeli mavisi ben burda bir mağadan 25 tl ye aldım ama aynısını emin önünde 20 tlydi markası altınbaşak

ben bu resmi internetten bulmuştum ama şimdi bulamadım resmin üzerine sağ tıklayınca özellikler bölümünde www.shopping.com azıyor bu adrese girdim ama orda da bu nevresimi göremedim belki kaldırılmış yeni ürünler eklemiş olabilirler ama ille de bu nevresimi istiyorsan bu adrese mail falan gönderirsin yada telefonla ararsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…