- 14 Temmuz 2019
- 31
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi isimsiz_rehber
-
Mrhblar buraya yeni katildim nerden baslasam bilemedim 2 çocuğum var ve babasi cocuklarini istemiyoken 10 senedir gormuyorken veleyat davasiyla sartlari uygun oldugundan ona verilmesine karar verildi babasidir diyemiyorum çünkü siddet yuzunden ayrildim ve hic ilgilenmedi cocuklarinla carem yok maddi durumumda iyi degil dava acmak icin ben bir villada hizmetcilik yapiyorum ve evin büyük veliahti asik olamayan zengin kariyer sahibi fazlaca yakisikli egitimli vede güçlü bir karektere sahip biri 10 senedir orda calisiyorum ve varligindan 6 ay once haberim oldu beni ilk gördüğü andan beri takinti haline getirdi istemedim dogal olarak davul bile dengi dengine konuyu buraya bagliyorum bana yardim edebilicek tek kisi bu ve ben yardim isteyemiyorum karsiliginda ne ister azbucuk tahmin edebilirsiniz ama öyle de biri degil hic bi sekilde beni rahatsiz etmedi ama cikmazdayim sizce yardim istemelimiyim?
Askeri ücretle calisiyorum eski esimin durumu oldukca iyi ve bu yuzden onun sartlari daha uygun görüldü10 senedir görmüyor ve velayet ona ait
Doğru mu anladım?
Villada hizmetçilik yapıyorsunuz ama dava açmak için durumunuz yok?
Uslubun gercekten cok kırıcı konu o degil cocuklarimdiEvin zengin ve yakışıklı sahibi sana kafayı taktı he? He canım he...
Neden dalga geçer gibi konusuyorsun hayat bu olmayan biseyi oluyormuş gibi burda anlatip ugrasicak biri degilimYeni bir dizi mi başlıyor
Onun senaryosu mu
Adı ne
O diziyi izlemedim ama derdimi paylasmak istemistimFazilet hanım ve kızları mıydı?
Bilemiyorum yardimsever biri gibiZenginin oğlu napsın bizim gibileri. İstesen de yardım etmez bence
Yani sosyel medya araciligiyla msjlasmaya basladik gayet tavirlari hoşVeliaht nasıl taktı size? Ne diyor yani
Neden dalga geçer gibi konusuyorsun hayat bu olmayan biseyi oluyormuş gibi burda anlatip ugrasicak biri degilim
Umarim birgun cocuklarini yanindan çiğlik cigliga gittinigini izlemek zorunda kalmassin ben yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum onlarsiz nefes bile alamiyorum bu tavirlariniz kiriciVeliaht demek. Kız yoksa sen haremde misin? Olsun umudunu kaybetme bak Hürrem'e nereden nereye geldi? Sen şimdi bu veliaht ile korunmasız ilişkiye gir bir tane veliaht torun doğur. Sonra oradan yürürsün. Çocukları almak kolay sonrasında. Hizmetçi üniformanın da belinden az kıvır.
Yani sosyel medya araciligiyla msjlasmaya basladik gayet tavirlari hoş
AnladımYani sosyel medya araciligiyla msjlasmaya basladik gayet tavirlari hoş
Umarim birgun cocuklarini yanindan çiğlik cigliga gittinigini izlemek zorunda kalmassin ben yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum onlarsiz nefes bile alamiyorum bu tavirlariniz kirici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?