- 14 Temmuz 2019
- 31
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi isimsiz_rehber
-
Msj yazma tarzım böyleAma bakın rica ediyorum asgari ücrete askeri ücret yazdınız ses etmedim. Şimdi de sosyal yerine sosyel yazıyorsunuz benim de tüylerimin bir dikilme süresi var. Havalandılar oluyor mu böyle? Sosyal medyada ne işin var yahu, odasına nevresimlerini değiştirmeye girince sohbet etmek daha iyi değil mi?
Teşekkürler tavsiyeniz içinVeliaht demek. Kız yoksa sen haremde misin? Olsun umudunu kaybetme bak Hürrem'e nereden nereye geldi? Sen şimdi bu veliaht ile korunmasız ilişkiye gir bir tane veliaht torun doğur. Sonra oradan yürürsün. Çocukları almak kolay sonrasında. Hizmetçi üniformanın da belinden az kıvır.
Askeri değildir o, askeri olsa duramazsın.Askeri ücretle calisiyorum eski esimin durumu oldukca iyi ve bu yuzden onun sartlari daha uygun görüldü
Konuyu anlatmak için yazmıştımBacım/abim/gardaşım çocuklarımı çığlık çığlığa alsalar evin yakışıklı zengin muhteşem veliahtının özelliklerini betimlemeye pek mecalim olmazdı.
Espri anlayışın cok güzelŞehrazat mıydı bu?
150.000 $Şehrazat mıydı bu?
Senoryo yazmiyorumVah vah vah.
Vah vah vah.
Vah vah ki ne vah vah vah.
Bari yaz dizisi kıvamında olaydı...
Ben dahil herkes sizin gerçek olmadığınızıUslubun gercekten cok kırıcı konu o degil cocuklarimdi
Inandirabilmek için neyapabilirimBen dahil herkes sizin gerçek olmadığınızı
düşündüğü için böyle yorum yapıyor. Türk sineması gibi biraz anlattıklarınız
Espri anlayışın cok güzel
Ona ne şüphe?Senoryo yazmiyorum
Senoryo yazmiyorum
Az daha yaratıcı olun...
Millet game of thrones yapıyor biz hala veliaht temalı yaz dizisi..
Sen şimdi villanin bahçesine cik,
Orada gömülü bir sandık var.
Içinde de 3 yumurta.
Ejderha yumurtası onlar.
Üzerlerine otur.
1 ayda çıkarlar.
Hoşgeldin khaleesi.
Hangi dizi bu ?Mrhblar buraya yeni katildim nerden baslasam bilemedim 2 çocuğum var ve babasi cocuklarini istemiyoken 10 senedir gormuyorken veleyat davasiyla sartlari uygun oldugundan ona verilmesine karar verildi babasidir diyemiyorum çünkü siddet yuzunden ayrildim ve hic ilgilenmedi cocuklarinla carem yok maddi durumumda iyi degil dava acmak icin ben bir villada hizmetcilik yapiyorum ve evin büyük veliahti asik olamayan zengin kariyer sahibi fazlaca yakisikli egitimli vede güçlü bir karektere sahip biri 10 senedir orda calisiyorum ve varligindan 6 ay once haberim oldu beni ilk gördüğü andan beri takinti haline getirdi istemedim dogal olarak davul bile dengi dengine konuyu buraya bagliyorum bana yardim edebilicek tek kisi bu ve ben yardim isteyemiyorum karsiliginda ne ister azbucuk tahmin edebilirsiniz ama öyle de biri degil hic bi sekilde beni rahatsiz etmedi ama cikmazdayim sizce yardim istemelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?