Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Kızım : anne söyle o adama onunla oynamicam!!! Oynar misin benimle diyo hep..
Anne : hangi adam o kızım ???
Kızım : arabadaki radyonun içindeki adam!
Babası adını söyler...
Kızım : hah işte o biyend oydackil anneee..

hahahaha aklıma vermicem vermicem benim değil mi vermicem lafı geldi :D

Çok güzel anılar,anlar bunlar. Oku oku doyamadım. İnşAllah Rabbim benim gibi anne olmak isteyen tüm bayanlara evlat nasip ederde hayırlısı ile bizlerde böyle anlatır paylaşır güleriz. Allah hepimizin mutluluğuna mutluluk katsın. Evlatlarınizi sizlere hayırlı eylesin. :KK200::KK36:

2,5 yaşında oğlum dediğim bir yeğenim var. Odama giyinme dolabı yapılıyordu erkek arkadaşımın akrabası yapıyordu işte erkek arkadaşım da geldi yardım ediyor falan..

Sonra kiler odasından takım çantasını almaya çalışırken çamaşır mintağını dökmüş erkek ardaşım ben de önemli değil "sevgilim" dedim.

Akşam babam gelmiş karışıklıktan orayı unutmuşum. Oğlum neden döktün bunu dedi bizimki baba ben değil "sevgilim" döktü demesin mi? :olamaz:

Akşam dışardan geldik henüz arabadan inmedik. 4 yaşındaki oğlum arabanın dörtlülerini yaktı.
Ben:Kapat onu annecim açık bırakamayız.
Oğlum:Açık kalırsa ne olur anne?
Ben:Arabanın aküsü biter oğlum.
(Ufak bir şaşkınlığın ardından)
Oğlum:Bu da mı akülü araba anneeee?
Sonuç olarak eşim ve ben gülmekten yıkıldık tabi :)

Bir de son zamanlarda ne zaman bir şey yapmasını istesek (oyuncaklarını toplamak gibi)
'Offf offf bütün sıkıcı işleri yusuf yapsın' diye söylenmeye başlıyor minik ergenim :))

benim komik anım aslında yıllar önce yurtta başta annesi dahil hiç kimseye fırsat vermeyen küçük bir kızla aramızda geçen tanışma hikayesidir;

yıl : 2006
ortam : 20 kişilik özel bir yüksek öğretim yurdu ortak salonu
içine girdiğim durum : 6 yaşında bir kız çocuğu tarafından paralize edilmiş yetişkinler güruhu

yurt sakinleri ve yurt çalışanı annesini yıldırmış ve yarı bilinç kaybına uğratmış küçük F.Z. yeni kurbanını seçmiş ve yurdun taze kanı "bana" doğru atağa geçmiştir.

F.Z. - senin adın ne?
ben - insanlarla tanışırken önce kendini tanıtmalısın, haydi önce kendi adını söyle sonra benimkini sor.
F.Z. - benim adım F.Z., senin adın ne?
ben - benim adım "benim adım" memnun oldum.
F.Z. - ooooooooooooooooo, anne bak adı benim adımmış...
ben - hayır benim adım F.Z. değil
F.Z. - hmmm senin adın, senin adın mı?
ben - hayır benim adım "senin adın" da değil, benim adım "benim adım".
F.Z. - senin adın benim adım mı?
ben - hayır benim adım F.Z. değil
F.Z. - biliyorum senin adın F.Z. değil, senin adın benim adım.
ben - ama senin adın F.Z. ve sen bana benim adım diyince bana F.Z. demiş oluyorsun...
.
.
.
.
.
45 dakika sonra artık kendi adından bile şüpheye düşen F.Z. girdiği paradokssal durum ile yurt ahalisine ve annesine 1 haftalık bir nefes alma zamanı tanımış olup 1 hafta sonunda bana seslenen insanlardan adımı öğrenmeyi de akıl etmiş durumdadır ancak deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı bir daha bana beyin yakan sorularla gelmedi.

İlkokul 1 de kızımla aynı okuldayız. Her teneffüs benim sınıfların birinde tabii.
Kızım: Asya abla yarın kuzenimin doğumgünü :))
Öğrencim: aa ne güzel kuzenin anne tarafından mı baba tarafından mı?
(Minik kızım biraz düşündükten sonra...)
"Kadıköy tarafından! "

Burda 10 kisilik grubduk yeni geldigimizde yurtdisina okulda tanisdik hepimiz sky dan ekledik birbirimizi heraksam sohbet ediyoruz arkadasin 5 yasindaki oglu sen git cizgi film izle hep ayni cizgi filmi izliyormus birgunde pinar denilen arkadasda ayyy su kurabiyenin tarifini sorayim diye y ariyor ynin oglu cikiyor konusma aynen soyle
Pinar ;oglum annen nerde
Cocuk; teyce annemi allienlar kacirdi
Pinar; neyyyyyy alimi kacirdi:skandal::skandal:kimse biliyormu
Cocuk ;karakutuya goturdu
Pinar ;kazimdami isin icinde korkma cocugum tum takimi alip geliyorum kurtarcaz sizi allahin izniyle der kapatir teli
Sonra skydan tum kizlari toplar kosun kizlar yelizi ali kacirmis:KK4: kazimda ona yardim etmis:KK70:
Tum kizlar toplandik gittik yeliz bizi telasli telasli gorunce ne oldu kizlar hayirdir der is ortaya cikinca ortalik gulme cumbusune donusur:KK70::KK70:

Anamm:KK70::KK70:.
Bu tam filmlerden kopma olmus. Super yaa:KK70::KK70:

Komşumun cici kızı tabletınde oyun oynar.Sürekli oyun indirdiği için annesi internet bitti der.. Bana hitap etmeyi beceremeyen velet ''lüllüke apla geliyken bana bi poset internet getiyebiliymisin Oyyun indiyceeem''

Yine aynı velet Heyecanla soruyor,''lüllüke apla biz şimdi yayamazlık yapaysak uzaklaya gitmemis gerekir uzaklaya gideyken demiye bineris gemide gideyken denise düsebiliris, eger denise dusersek kopek ballıkları bızı yiyebiliiiii (gözlerini kocaman açarak devam ediyor) O zaman biz nolurusss.. Bende mantıklı bi cevap vermek istiyorum bi yandan, ölüm ile ilgili de bişi söylemek istemedim.. Ne olurus diye sordum..

''B..K oluyuz.. bizi cigniycek sonya yutucak sonya da tuvaletini yapacak''

Halaaa hayret ediyorum zekasına ve mantığına..

:KK70::KK70::KK70:b.k oluruz. Sesli guldum yaa

Ben: dağıtma annecim,odandan oyuncak
getireceksen salona,lütfen salondan oynamadığın bir oyuncağını odaya bırak.
Kızım:Of anne ben çocuğum tabiki dağıtacağım. Benim oyun oynamam gerek,sen bunu bilmiyormusun? Çocuklar oyunla büyür bla bla. (Bir ton söylendi,söylediğime söyleyeceğime pişman oldum)
Aradan 1 saat geçti alışverişe gitmek üzere hazırlandık,ben topuklu ayakkabılarımı giydim.
Kızım: Anne gitmişken banada senin ayakkabılarından alalım,ben çok severim topuklu ayakkabı.
Ben küçük çaplı şokun üzerine toparlanıp:Ama sen çocuksun annecim,biraz daha büyümen gerek bunlardan giyebilmen için.
Kızım : Ben çocuk değilim ki,büyüdüm artık. Bir öğrenemedin bunu,ben tam 4 yaşındayım,4 yaşında kızlar topuklu giyer anne,sen bunu bilmiyormusun der ve bir ton söylenir yine minik ergen.

Back
X