Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

bir gün annemle pazarda geziyoruz daha 6 veya 7. sınıfım ; bizim evde bir adet vardır köyden gelene de biz gittiysek gezdiğimiz hanelere de hediye verir annem :) . o işte okulun son haftalarına gelen dönemde halamlar İstanbul 'a bize gelecek . Annem pazardan halamın torununa hediye alıyor ... hediye baktığımız kadın benim tanıdığım bir abla( bizim okulun karşısında büfeleri var :)) ) ve biraz tuzlu fiyata satıyordu annem biraz indirim yap dedi ( tabii ben ergen olduğum için o dönem , kadına bir baş selamı ve hoş bir gülümseme sunup başka şeyle ilgileniyorum ) kadın esma bizim kızımız sayılır onun için size şu kadar indirim dedi annem tripli bir şekilde nerden sizin kızınız oluyor dedi kadına ve kadın şok :D ben hafif mahçuplukla annemle nasıl maytap geçicem düşüncesine girmişken beni çekiştirerek götürdü ...

Ben anımı paylaşamam ki etiketlemişsiniz
Ben bebeğimi kaybettim tutunamadı :KK43:
Çpk geçmiş olsun.Allah sabrını veriyor.Birini alan ötekini de veriyor sabırlı ol.
O zaman sizde kendinizden bir çocukluk anınızı yazın.Netice de burada etiketlenenlerin hepsi anne değil bekarlar da var mesela.Amaç güzel anılar ve sohbetlerle hafızaları tazelemek ve mutlu olmak. Artık meleğinizi unutun sürekli onunla yaşayamazsınız.
Bundan sonra gelecek olan meleğinize odaklanın derim ;)

Ablamin kizi daha 3 yaslarindaydi sanirim (sanirim diorum cunku suan 16 yasinda bir genc kiz)

Vucudumdaki ben i gosterip
-teyze bu ne dedi
bende o "ben" dedim..

Aradn birkac gun gectikten sonra bakalim hatirlayacakmi diye baska bir ben i gosterip sordum

-bu ne
Cevap "sen"..:KK48:

Cok gulmus ve doğrusunu anltmaya calismistim..

Kız kardeşimle oturmuş onun doğuma girmeden önceki hastanede çekilen resimlerine bakıyoruz,
ve 3 yaşındaki yeğenim araya girip
- aaa teyze bak annem beni yemiş karnı kocaman olmuş doktorlarda beni ordan çıkarmış demez mi !!:rolleyes:

Gülmekten karnımıza ağrıların girdiği bi akşamdı, sarılıp ısırmalık bi durumdu :D

valla sizinkiler kadar komikmi bilmeme ama , bir gun babam benim kardesime kiziyor, 5 yasinda falan , kardesim dediki bana kizma babamda dediki neden kizmayacakmisim sana aldigi cevap su: bana kizma cunku ben superim :)....

bir gunde kardesimi seviyorum , ayy xxxx sen birtanesin dedim o da bana ama sende iki tanesin dedi ( ikizim varda ) :)

Yine birgun bir akraba ziyaretinden kizimla dönüyorduk bu arada akrabamin ic camasiri satan ufak bir dukkani var oradan kendime sutyen vs.falan aldim elimde poset diger elimde kizim duraga dogru gittik poseti cantama attim kizim farketmemis olacak ki otobuste uzun bir süre gittikten sonra tam da sessizlik aninda anne ic camasirlarini unuttun diye bagirmazmi tabi yarisindan cogu üniversiteli genclerin kıkır kıkır gülüsleriyle ben kizara bozara en yakin durakta inmek mecburiyetinde kaldim

bir gün bize misafirliğe kardeşimle oyun oynamaya daha 1. sınıf 1 kız geldi . annem abdest almış banyodan çıkmıştı saçları açık görünce ağız o şeklinde bombayı patlattı senin saçın niye 3 renk saçındaki bazı beyazları gri zannetti :D ( annem ben gibi kapalı olduğu için saçını ilk kez açık görüyor tabi )

Bayramda komşularla bayramlasirken eşi yeni vefat etmiş teyzeye gittik kızım( 3.5 yasnda)cook severdi o dedeyi,eve girer girmez hani dede nerde dedi teyze orda koptu ağlamaya başladı biz teselli ederken kızım lafa girdi
-susun ,susun size çok önemli birşey soylicem .
Teyzenin dibine gitti ve ona bakip;
-niye agliyorsun ki uzulmeee ben sana yeni dede alırım cook dede var "dedi.
Orda gözü dolan herkes kahkahaya boğuldu..
çok konuşkan bir kızım var 1 saniye susmaz ne zaman uyudu ancak..soru üstüne soru beynim yanıyor resmen.

Back
X