Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

oğlum 5 yaşındayken tv de zahideyle yetiş hayata programının sokak röportajına denk geldik ...röportajda ''annenizin istemediği bir kızla evlenirmisiniz'' diye soruyordu... Ben de oğluma sordum ''benim istemedim bir kızla evlenirmisin diye'' ... ''anneciğim sen hangisiyle evlenmemi istersin '' nasıl yani dediğimde de ''ceren mi yağmur mu '' dedi ( kuzenleri)

Komşumuzun çocukları teyzsine gitmiş diye bizimki üzülüyordu...ben de dedim ki "oğlum onların teyzesi yok Fatma teyzen evin tek kızı"...
"o zaman anneannesine söyleyelim onlara bir teyze doğursun "dedi
oğlum yaşlı insanların çocuğu olmaz ananneleri doğuramaz dedim .bizimkinin cevabı ''" öyleyse sen nasıl doğurdun bizi""

2,5 yaşında bonibon aşkı tutan kuzenimin kızını markete götürüyorum.

Markete doğru Yürüyoruz bir yandanda "ben seni çok seviyorum biliyormusun, aaa o kediyide çok seviyorum" falan mırıldanıyor kendi kendine...

Markete giden yol dik bir bayır,bayırın başına geldik yandada derme çatma merdivenler var bi basamak yüksek bir basamak alçak...

Dedimki hadi tut elimi artık merdivenden çık bayırdan çıkmak istiyor hayır olmaz kayar düşersin falan dedim, merdivene doğru yeltendi tamam dedim bu ikna oldu çıkacak herhalde...

Bir ayağını kaldırdı yetişemeyince

" offf ya görmüyomusun ben küçücüküm buraya sen çık" dedi ve bayırdan devam etti...

Rahat bi 5-10 saniye bayırda kala kaldığımı hatırlıyorum...

Bende ablamin kiziyla olan bi diyalogumuzu anlatayim. 4 yasinda kendisi adi ceyda yeni krese basladi.
Ben; nasil teyzecim krese alistinmi sevdinmi?
Ceyda;evet teyze krese gitmek cok eglenceli.
Ben; seninle kavga eden vuran oldumu hic?
Ceyda; teyze kaan diye bi cocuk var bana semsiyeyle vurdu.
Ben; sen ne yaptin teyzecim?
Ceyda; kafasina bi vurdum beyninin cücüğünü patlattim.
Ben yerlere yattim gulmekten:))))

10 yaşında davranışları değişen esas oğlana neyin var diye sorulduğunda ;

- Oğlum neyin var
- Anne içim çok tuhaf ?
- Nasıl tuhaf ?
- Sude aklıma gelince içim hem kıpır kıpır seviniyor hem de ağlamak istiyorum...

Esas oğlan aşık olmuş ta haberi yok : )

Hoşlantının değişik bir tanımı
Benim oğlumda 10 yaşında aynı şeyi bana yapmıştı

Yüksek sesle tartışan anne ve babasına 2,5 yaşında kızları "ben sizden daha akıllıyım benim yanımda bağırmayın ne yaptığınızı anlayabiliyorum" dedi yarım yamalak bir dille...

Bu minikler Bazen gercekten de şaşırıyorlar insanı...

Ben bayildim buraya arkadasimiz sagolsun iyiki açmış bu konuyu gülmekten yoruldum :) benimde 16 aylik bir kizim var.ben ne zaman abdest almak icin hazirlansam hemen benle ayaklanip anneee avvah avvah ( Allah ) diyor :)) canim kizim.gercekten simdiki nesil çok zeki ve akilli.Allahim evlatlarimizi bizlere bagislasin.

Kuzenim 2.5 yaşlarındaydı ve kedileri her gördüğünde
Aaaa minav, diye seviyordu.
Bende 2 aylığına şehir dışına gitmiştım. Döndüğüm de bir akşam kalabalik bir sekilde dışarı çıktık.
Önümüzden bir kedi geçti.
Ben;
--Aaaa bak minav
Verdiği cevap
-Minav değil kedi.
Ben şok:KK57:
Herkes kahkaha attı

+OĞLUM KAÇ TANE ARKADAŞIN VAR?
- ON TANE
+SAY BAKAYIM
-1-2-3-4-5-6-7*-8-9-10
(İŞTE BENİM OĞLUM
1f603.png
)

Kahvaltıdan sonra keyif yapmalıyız bence anne , keyif nasıl yapılır oğlum , tabi ki cizgifilm kanalını açıp izleyerek annee :D :D

Oğlum 5,5 yaşında ;)

Ilkokula baslayan kuzenim annesinden saclarini örmesini istedi aynadan bi gözüyle takip ederken begenmemis olacak ki güzel yaptigina emin misin diye sordu annesi yapiyoruz biseyler deyince cevabi net ve sert oldu hee yapayim derken yıkma daa:KK70:

Akşam birşey yemek istemedim bi ara gözüme karpuz takıldı aldım kestim yedim nedendir bilmiyorum ama ne zaman karpuz yesem karnım acayip şişiyor yine 4-5 dilim yedim soğuk soğuk karnım kocaman oldu bunu gören kızım
Kızım:aferimm eferiiiim anneciğime :anneadayı:bebiş hazırlanmaya başladı
Ben: yok annecik o şiş karın bebek yok içinde hayal kırıklığı yaşayan kızım:KK12:
Kızım:annecim ne yersen bebek olur yarın gidelim alalım biran önce kardeşim başlasın karnında büyümeye:KK46:
Ben:yiyecekle olmazkiii aşkım o babayla anne karar verir bebek olur
Kızım: hımmm hıııı hımmm şimdi sana erkikkk lazımmm:işsiz:deme anne 5 dk ortadan kaybolan kızım elinde erkek oyuncak bebeğiyle gelir
Kızım:annecikk bu charliee benim en sevdiğim erkekkk:KK53:charlieee bana bakk leeeennn ben dışarda bekliyorum sana benzeyen mavi gözlü sarışın kardeş bekliyom taaaaammmııı:skandal::skandal::oops::oops::KK53:

Back
X