• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarla kısa saç mı yoksa uzun saç mı daha rahat?

Maradeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
5
1
36
37
Herkese selam :) ya siz bebekle saçınızı kısa mı kullanıyorsunuz yoksa uzun mu? Toplamaktan başım ağrıyor, saçım dökülüyor artık :KK43: salsam hep önümde kalıyor. Kısa kessem kullanımı nasıl olur bilmiyorum 😑 daha önce kısa kullandım ama onlarda çok tepeye kalkıyor 😖 kısacası kafam çok karışık bu konuda 🤷‍♀️ YARDIMMMM

Aklımdan geçen o model birde bob kesim bimtarafı kısa diğer tarafı uzun olan... Yoksa benim oğlan ensedeki saçlara dikti gözünü :KK70: ne zaman kucağıma alsam ensemdeki saçlarıma yapışıyor 😂
O'da hoş olur. Nedir bu oğlanlardan çektiğimiz. Benimki iki eliyle asılıp yoluyo görsen. Seninki kaç aylık

Herkese selam :) ya siz bebekle saçınızı kısa mı kullanıyorsunuz yoksa uzun mu? Toplamaktan başım ağrıyor, saçım dökülüyor artık :KK43: salsam hep önümde kalıyor. Kısa kessem kullanımı nasıl olur bilmiyorum 😑 daha önce kısa kullandım ama onlarda çok tepeye kalkıyor 😖 kısacası kafam çok karışık bu konuda 🤷‍♀️ YARDIMMMM
Dumduz kadar iyi kivircik olana kisa sac daha rahar. Ama ne duz ne kivircik benm sacima kisa hic kolay olmamisti pisman olmustum. Uzun daha iyi kuruturken tarakla tariyorum bi yandan. Arkadan da bi minik tokayla topluyorum bitti gitti

Back
X