- 30 Kasım 2010
- 9.833
- 19.921
- 448
- Konu Sahibi belkideyokum
Uzak mesafe iki ayda bir bir bana mı anormal geldi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde değil ama adam 8 yaştan daha gencini bulma ihtimalinden bahsediyor ya. O rahatsız edici.8 yaş sizce fazla mı
Sonradan sorun çıkıyor illa kiSebepleriyle açıklar mısınız dank etsin kafama
Red flag .15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük ha yazmışsınız 8 de mi büyük ona kalsa normal hatta daha gencini bile kendine uygun buluyormuş
Ben de boşanmış,bir çocuklu adamla evlendim,ben hiç evlenmemiştim..çocuğuyla ayrı şehirlerdeyiz sorun yaşamadık,çocuk da şuan yetişkin bir birey zaten..çocuk üniversiteyi bitirene kadar çocuğa nafaka vermek zorunda,bunu kabul ederek evleneceksiniz,ülkenin ekonomik hali malüm,okul bitince de yardımlar devam edecektir.hem kız evlat..ekonomik sorunlar çıkabilir yani.Merhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
8 yaş fark normal ama,sizin yüzünüze daha gencini bulurum gibi laflar ,kibirli, kendini bilmeyen,saygısızca bir tavır gibi geldi bana15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük ha yazmışsınız 8 de mi büyük ona kalsa normal hatta daha gencini bile kendine uygun buluyormuş
Çocuk annede veya anneannede kalıyor senle işi olmayacak derse kaçMerhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
Al sana kocaman red flag. Boşver, sen çöpsüz üzümsün, işin gücün var.Çocuk demek maddi manevi sorumluluk demek, evinizde odası olması demek, üniversiteye hazırlığı, okuması, nişanı evliliği demek. Bir de bunların üstüne bu adam yeniden baba olmak isteyecek mi? Evlenmeden he der, sonra yan çizebilir.15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük ha yazmışsınız 8 de mi büyük ona kalsa normal hatta daha gencini bile kendine uygun buluyormuş
Ben de boşanmış,bir çocuklu adamla evlendim,ben hiç evlenmemiştim..çocuğuyla ayrı şehirlerdeyiz sorun yaşamadık,çocuk da şuan yetişkin bir birey zaten..çocuk üniversiteyi bitirene kadar çocuğa nafaka vermek zorunda,bunu kabul ederek evleneceksiniz,ülkenin ekonomik hali malüm,okul bitince de yardımlar devam edecektir.hem kız evlat..ekonomik sorunlar çıkabilir yani.
Kendin copsuz uzumken, cocuklu, 8 yas buyuk adamla evleneceksen en azindan cok zengin olmaliydi.Çocuğun masraflarını kabullenmiştim zaten de gereksiz masrafı da çok, lüks harcatıyor sonra da şu şu kadar masraf mıymış diyor konuştuğum kişi . Saç boyatma yaptırdı ki 15 yaş için çok gereksiz ve zararlı- normalde 3 bin olan ayakkabının özel serisi 8 bin olması vs bu canımı sıkmadı değil. Bunlar örnekler, her buluşmada günlük 15-20 bin harcatıyor. Adam zaten eksilerde geziyor kredi kartının asgarisini bile ödemiyor.
Kendin copsuz uzumken, cocuklu, 8 yas buyuk adamla evleneceksen en azindan cok zengin olmaliydi.
25 yasindaki sevgilisiyle neden evlenmemis, kiz culsuz oldugunu ogrenince kacmis mi, yoksa sevgili degil eskort muymus?
Şu lafı söyleyen ve bu kafada olan adamla zaten olmaz. Adamın amacı kendinden genç, çıtır biriyle ilişki belli ki.Ona kalsa daha küçüğü bile uygun kendine
35 yıldır mis gibi bir hayat yaşamışsınız neden çocuklu adam ? asla anlamlandıramayacağınız sorumlulukları olacak bir anda çocuk sahibi olacaksınız neden ?Merhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
15 çocuğun yaşı kendi benden 8 yaş büyük ha yazmışsınız 8 de mi büyük ona kalsa normal hatta daha gencini bile kendine uygun buluyormuş
Hayır hayır hayır. Asla ama asla bir başkasının çocuğunun kahrı çekilmez. Bakın benim annem zamanında 3 tane annesiz kalan çocuk büyütmüş ama şimdi kendi çocuğunun bile sorumluluğu çok ağır geliyor diye çocuk yapmıyor bir çok çift.Merhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.
Ne pis zihniyeti varmış. Bir de böyle mi söyledi?Ona kalsa daha küçüğü bile uygun kendine
Velev ki bulunmadı, ne olmuş yani? Çok mu önemli?O da işte ha diyince bulunmuyor![]()
büyük konuşmayayım ama ben şahsen şu an boşansam çocuğum olmasına rağmen 15 yaşında çocuğu olan biriyle evlenmem.Merhaba hanımlar, ben 35 yaşındayım evlenmedim, sevgilim benden 8 yaş büyük boşanmış çocuklu biri, çocuğu 15 yaşında kız. Boşanalı çok olmuş kesin boşanmış bu arada evli değil.Meslek olarak benden daha iyi bir durumda. Ama maddi olarak ben daha iyiyim masrafım yok haliyle. Uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz. Ama içimi kemiren bir duygu var ama ne. Bu konuda tecrübeli kadınlardan tavsiye bekliyorum. Sizce mutlu olur muyuz.