- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
- Konu Sahibi Mandalinakolik
Seni çok iyi anlıyorm yaklaşık bir yıl olacak annemlern oldugu ilçeye tasındım ama aramızda yarım saat yol var ben cocukla gidemyrm hep, burda da cok cocuklu aile var ama daha bi kişi bile kapımı çalmadı bende bi yere gidemyrm sıkıntıdan ölüyrm, eski evimin oldugu ilçede o kadar çok arkadaşm vardı ki her gün birinde toplanırdık şimdi bile ararlar beni hrp gel diye şükür sonunda tekrar orda ev buldum gidiyrmEski arkadaşlarım evlenip başka şehirlere gittiler. Benim yakinimda hiç arkadaşım kalmadı. Tlf la konuşurduk bazılarıyla çok samimiydik konusmadigimiz gün olmazdı benim sorumluluklarim artınca onların da boş zamanı çok olunca iki taraf da birbirinin beklentisini karsilayamadi onlarla da öyle iletisimi kestik.
Tlf arkadaşım bile yok benim durumumda olan anlayan. Bazen evimde bir duzenim olsun yemeğimde bir fikir veren olsun istiyorum. Mesela bir arkadaşım olsa birbirimize şöyle yapalım diye heveslendirsek ne güzel olurdu. Insan kendisine gaz verecek arkadaşı olsun istiyor ya her dönem Lazim. Birbirini cesaretlendirecek. Olumlamalar Yapacak.
Takma kafana arkadaşım biz bunları da aşarız cümlesine hasret kalıyor insan yalnız kalınca.