- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Evet dolduruyorlar. Öncesinde öğretmeni 5 6 kez doldurtturdu. Yaşları küçük sasirmasinlar diye. Şükür ki kaydırma falan yapmamış. En fazla 2 yanlışı oluyor okul da 2. Yiz 1.liğe oynuyoruz.
maşallah. ne güzel ya. bizimkiler 8 e gidiyorlar. 4. sınıfta denemeye başladılar, hiç 2 yanlış görmedim. bir kere kızımin öylesine girdiği dershane sınavlarından birinden 1 yanlışı çıktı o kadar.Evet dolduruyorlar. Öncesinde öğretmeni 5 6 kez doldurtturdu. Yaşları küçük sasirmasinlar diye. Şükür ki kaydırma falan yapmamış. En fazla 2 yanlışı oluyor okul da 2. Yiz 1.liğe oynuyoruz.
günaydın canım. büyükler okuldalar. küçük oğlum kahvaltı etti. oyun oynuyor. bende sofrayı toplayıp buraya damladım:)Günaydın güzel annaler nasılsınız kuzular nasıl
Demekki her öğretmenin düşüncesi farklı demekki. Biz ikinci dönem sınavlara da geçeceğiz. Siz yapıyor musunuzben öğretmenimize sordum ben çocuklarıbiliyorum gerek yok 2. sınıftan bu yarışlara dedi
daha matematik ve okuduğunu anlama konusunda yeni yeni kendilerini geliştiriyorlar dedi
maşallah yavruna canım
Günaydın.Günaydın güzel annaler nasılsınız kuzular nasıl
maşallah. ne güzel ya. bizimkiler 8 e gidiyorlar. 4. sınıfta denemeye başladılar, hiç 2 yanlış görmedim. bir kere kızımin öylesine girdiği dershane sınavlarından birinden 1 yanlışı çıktı o kadar.
Demekki her öğretmenin düşüncesi farklı demekki. Biz ikinci dönem sınavlara da geçeceğiz. Siz yapıyor musunuz
Günaydın.
PrensesimLe ilgileniyoruM abimız okulda. Sen nasılsın canim
canım inşallah ileriki aylara gelir bebiş.maşallah prensesine günümden geçmişti test yaptırdım kandan bebiş yokmuş
Canım iyiyiz. Misafirlikteyiz. Çoluk çocuk.merhabalar nasılsınız
güzel anneler nasılsınız? kuzular ne yapıyor şuan?
benim büyük ikizlerim çoktan okula gittiler. küçük kuzum daha uyuyor.
canım büyükler 13 yaşında, biri kız biri oğlan. küçük 21 aylık, erkek.merhabalar arkadaşım senin büyükler ikizmi ne güzel maşallah kuzularına kaç yaşındalar cinsiyetleri ne
küçük kaç yaşında cinsiyeti ne
allah banada ikiz nasip eder insallah sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah
ben iyiyim kırmızılar geldi dün gece ondan beri karnım ağrıyor
işe zor geldim bende oğluşumda okula gitti teyzesi
sonuncu kuzuyu kendinmi istedin kaza ilemi oldu yaş aralığı epeyi var
kaçlısın arkadaşım
bende 77liyim arkadaşım allah bağışlasın evladını79 luyum canım. Kazayla oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?