Çocuklu bir kadın nasıl tatil yapar ki :((

şimdi yürüyor dediniz ya belki bu yıl daha iyi geçer . En azından eşiniz onu yürüterek falan denize sokabilir,sanki daha da ilgilenebilir gibi geldi:70:

şimdi yürüyor dediniz ya belki bu yıl daha iyi geçer . En azından eşiniz onu yürüterek falan denize sokabilir,sanki daha da ilgilenebilir gibi geldi:70:

Umarım öyle olur canım bir de geçen arkadaşı ve sevgilisi vardı oturuyoruz arkadaşı evlenip baba olmak çok zor geliyor dedi eşimin verdiği cevap yanlış düşünüyorsun kızıma bakarak çocuk dünyanın en güzel şeyi herşeye değer dedi. Eşim sadece sever başka yaptığı bir iş yok bakalım belki bu sene farklı geçer. Kadın olmak ne zor şey...

umarım öyle olur canım bir de geçen arkadaşı ve sevgilisi vardı oturuyoruz arkadaşı evlenip baba olmak çok zor geliyor dedi eşimin verdiği cevap yanlış düşünüyorsun kızıma bakarak çocuk dünyanın en güzel şeyi herşeye değer dedi. Eşim sadece sever başka yaptığı bir iş yok bakalım belki bu sene farklı geçer. Kadın olmak ne zor şey...

doğru canım haklısın,henüz bekarım ama çocukları çok seviyorum. Bakalım biz nelerle karsılasıcaz:1:

Dranascım bence tatile gitmeden önce eşinle konuş, çocukla ilgilen biraz çünkü geçen seneki tatilim kötü geçtiği için hiç gitmek istemiyorum şimdi de. ben buna senin için katlanacağım ve yardım edersen sevinirim de. dinlemeyecek gibi gözükecektir; ama sen bunu öcneden ona söylediğin için, eğer sıkıntı yaşarsanız çemkirme hakkına sahipsin bence tatilde :)
evlerine gideceğiniz ailede de çocuklar olacağı için çok sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum. ağlar ağlar birlikte susarlar :) sizin de tatile ihtiyacınız var, çok dinlenerek geçmese de, değişiklik iyi gelecektir diye düşünüyorum canım. madem bencillik diyor senin gelmemene, o zaman ben geleyim, bencillik olmasın; ama sen de ilgilen, bencillik yapma de yani.
ayrıca da geçen seneki olaya çok çok güldüm. hani şu bebeğe bakarken her saniye seni aramasına :) işte bu kadar alakasızlar, başlarına kalınca sapıtıyorlar :))))

oofff Allah yardımcınız olsun ...
benim eşimde bu hafta sonu arkadaşımızın yazlığına gidelim diyor arkadaşlar ordaymış bizide çağırmışlar
benim eşim kızımızla çok ilgilenir sağolsun hatta dışarda çoğu zaman o ilgilenir ama benim kızım malesef bana çok düşkündür
ille bana gelicek hep benim kucağımda olucak birde çok zor bi çocuk oofff bende gitmek istemiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum yeni ev aldık krediyle
o borçlar yüzünden eşim yıllık izin kullanmadı ücretini aldı onun yerine o böyle fedakarlık yapmışken bende 2 güncük onun için katlanıym diyorum ama bilmiyorum yaa ne yapıcam banada fikir verin lütfen

canım bence gidiver birkaç günlüğüne, hem izne çıkamayacaksınız bak demek ki, birkaç günlüğüne size de değişiklik olur işte :)

çocuklu tatil ancak ve ancak çocuk klubü olan bir otelde yapılır canım gerisi hikaye eziyet sadece başka türlü ya yanında annen olacak ya bakıcı öyle rahat edebilirsin ama şu durumda otele gidemediğine göre yapacağın tel şey çocuğu eşinin başına atmak o kalkmadan sen çık git bakalım evden bak nasıl bakıyor (biliyorum ütopik ama yapmak lazım gerçekten)

öte yandan sen bu eşine çok taviz veriyorsun be dranas =))

bende cocukla cok tatil yaptım ama cok güzel gecti eşim de bu konuda yardımcıydı ben yemek yedirir altını alır ve uyuturdum oda ilginelir gezdirir uykusunda beklerdi..
bence eşine biraz görev vermelisin..öyle tabikide tatilin kötü gecer

benim de 8 aylık bebişim var ve sırf bahsettiklerinizden ötürü tatile gitmiyoruz bu sene:5:...zor bebek aynen..uykusu oyalaması oynaması...kucağımdan pek inmiyor...dışarı çıkınca arabasında oturmuyor vs.. seneye yürüyo olacak en azından..sırayla bakarız artık...bu arada eşim çok yardımcıdır bana ama ben kendime güvenemedim..tatil değil de yorgunluk olur diye..hem de sıcaklarda bööğk yanii:emir_bebek:

bu arada ne alaka oldu arkadaşım kusura bakma ama....yerinde olsam ertelemyi seçerdim ama madem öyle bir şans yok:36:..sayılı gün deyip sık dişini..ha bir de eşinin üstüne at at çık:20:..ne demek bakmıyo..pazardan mı aldın sen bu çocuğu:47:......

Back
X