- 12 Şubat 2018
- 80
- 6
- 86
- 34
- Konu Sahibi rahablug91
Ben evlenip ayrildim cok kisa sure sonra ise suan hayatimda olan kisi ile tanistim sosyal medya uzerinden. Kendiside evlenip ayrilmis ve 4 yasinda bir kizi var. Benim cocugum yok. Neyse hic sorun degil cocugunun olmasi aksine cok seviyorum dunyalar tatlisi bir kiz. Fakat kizindan dolayi eski esiyle surekli bir tartisma surekli bir gerginlik. Asla kiskanmiyorum sadece sevgilimi cok seviyorum ve onun her seferinde bu bayanla konustuktan sonra butun moralinin alt ust olmasini kaldiramiyorum iyi hissetmesi icin bsyler yapmaya calisiyorum ama bende bazen yorulabiliyorum. Cocuk daha cok kucuk ve surekli konusmak zorunda kaliyorlar. Karisamiyorum hakkim yok ortada bir cocuk var. Neyse asil soruna geleyim. Eski esi kendi bipolar hastasi. Ve intihara meyilli. Bunu kullaniyormu anlamiyorum ama herkes aman intihar eder aman bisey yapar diyip her istedigini yapiyor sevgilim de yapiyor bunu. Kizim annesiz kalir diyor. Ben yoruluyorum artik yavas yavas cunku ben parmaginda oynattigini dusunuyorum herkesi. Ve cok sevdigim adamdan severek ayrilamam ama ne yapacagim bunu nasil aşacağımı bilmiyorum destek istiyorum.