Cocuklu biriyle olurmu?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
Iyi aksamlar hanimlar
Bir Beyfendi var henüz yüz yüze tanismadik.
Ortak tanidiklarimiz var büyüklerimiz yani.
Beni bir kac kez görmüs. Ben sadece bir kez gördüm ve hos biri olarak bulmustum ama takmamistim pek orali olmamistim yani.
Neyse bu gecen ortak tanidiklarimiza benimle tanismak istedigini söylemis benim düsüncemin ne oldugunu merak etmis.
Tabi herkes sevindi. Fakat gelelim konuya
Beyfendinin bir cocugu var. Önceden bir bayanla birlikte yasamis ve bu bayanin kimsesi yokmus düzeni olmayan biriymis bu Beyfendide ailesi istemedigi halde kiza sahip cikmis ve anlasmali birlikte yasamislar evlenmeden. Ha evlilik düsünmüsler tabi ama hem maddiyat yokmus hemde ailesinin razi olmasini beklemisler. Sürekli tartismalar catismalar derken ayrilma asamasindayken kiz hamile kalmis. Bir suru sorun cikmis aile olay cikarmis vs.
Bu arada kiz suan evlenmis ve hamile.
Simdi ben tanidiklarimla artisini ve eksisini konustuk sohbet ettik bu durumu. Sonucta ben bekarim hic evlenmedim acaba bu durumla ilerde bas edebilirmiyim? Cocuk herzaman bir bag olusturur veya aramizda sorun cikarabilir
Sonra diyorum kimseyi yargilamamak lazim sonucta aynisi benim basima gelebilir Hayat bu..
yaslarimiz 28, 30
Düsüncelerinizi merak ediyorum cok degerli benim icin..
Veya bu tür iliskisi/evliligi olan oldumu?

Son düzenleme:
Yani o sizin yapınıza bağlı. Ben sabırsız bir insanım ve kendi çocuğumdan başka çocuğa tahammül edemiyorum. Büyük konuşmayayım ama benim için çok zor. Siz eğer çok sabırlı, çok sevgi dolu bir insansanız ve o çocuğu ileride kendi çocuğunuzdan ayırmayıp, annesinin eşinizle sürekli iletişim halinde olmasını büyük bir olgunlukla karşılayabilecek yapıdaysanız tabii ki olur.

Iyi aksamlar hanimlar
Beni bir kac kez görmüs. Ben sadece bir kez gördüm ve hos biri olarak bulmustum ama takmamistim pek orali olmamistim yani.
Neyse bu gecen ortak tanidiklarimiza benimle tanismak istedigini söylemis benim düsüncemin ne oldugunu merak etmis.
Beyfendinin bir cocugu var. Önceden bir bayanla birlikte yasamis ve bu bayanin kimsesi yokmus düzeni olmayan biriymis bu Beyfendide ailesi istemedigi halde kiza sahip cikmis ve anlasmali birlikte yasamislar evlenmeden. Ha evlilik düsünmüsler tabi ama hem maddiyat yokmus hemde ailesinin razi olmasini beklemisler. Sürekli tartismalar catismalar derken ayrilma asamasindayken kiz hamile kalmis.
Simdi ben tanidiklarimla artisini ve eksisini konustuk sohbet ettik bu durumu. Sonucta ben bekarim hic evlenmedim acaba bu durumla ilerde bas edebilirmiyim? Cocuk herzaman bir bag olusturur veya aramizda sorun cikarabilir
Sonra diyorum kimseyi yargilamamak lazim sonucta aynisi benim basima gelebilir Hayat bu..
yaslarimiz 28, 30
bırlıkte yasamaya maddıyat varda beledıye nıkahına mı yok nıkah ıcın resım cekılmeye saglık raporu almaya gıdecek 100 tl zor gelıyor bu yuzden mı bırlıkte yasıyorlar :D bırlıkte yasarken hava ıle beslenıyorlardı sanırım

boyle sorumsuz bır adamla olmaz. durust degıl

Ben tercih etmem. Cogunlukla sorun cikar ve cevren de bir garipmiş bekar insana yakistira yakistira cocuklu adamimi yakistirmislar.

O adam cok iyi bir adam olsaydi o kadinin kimsesizliginden faydalanip nikahsiz cocuk yapmazdi, ailesi karsi geliyor diye evlenemiyor ama cocuk yapmayi biliyor. Kusura bakma ama gonul eğlemek için ev acmis dost hayati yaşamis sonrada birakmiş, cocugu da almiş. Şimdi ne yapiyor o kadin????
İlla dugun yapmak zorunda degil bir nikah kiyabilirdi cocugunun annesine zor degil.

Bu adam anca başini yakar

nikahsız çocuk sahibi olmuş
Bu kadına karşı yasal bir sorumluluğu var mı
Yani bakın eğer kadına nikah yapmayarak yasal bir menfaati gözetmişlerse
Bu adamdan bir halt olmaz
ha bazen olayları kontrol edemeyiz öyle birşeyse olabilir
Bu adamın kişiliğinde yanlış bulduğum şey bu
diğer taraftan
çocuksuz biri çocuklu birinin sorumluluğunu kaldıramaz ağır gelir
Bunu kabullene biliyorsanız olabilir
o bunu demiş beyefendiymiş şöyleymiş böyleymiş diyenlere kulak asmayın
kötü bir olayda hepsi kaybolur

bırlıkte yasamaya maddıyat varda beledıye nıkahına mı yok nıkah ıcın resım cekılmeye saglık raporu almaya gıdecek 100 tl zor gelıyor bu yuzden mı bırlıkte yasıyorlar :KK70: bırlıkte yasarken hava ıle beslenıyorlardı sanırım

boyle sorumsuz bır adamla olmaz. durust degıl
Ben acikcasi adamla yüz yüze görüsmedim. Bunlari hep ortak tanidiklardan duydum.
hatta anlatmalarini istemiyormus kendisi anlatacakmis herseyi ilk bulusmada.

O zaman sorun yok. Seviyorsanız aşarsınız. Çünkü çocuk belli zamanlarda gelecek size. Burada sizin anlayış göstermeniz lazım misafir gibi ağırlayacaksınız. Birde arada çocuk için birbirleri ile muhatap olabilirler. Onuda görmezden gelin çünkü kadında evli ve onun eşi de zaten hoş karşılamaz. Herşey dozunda olursa sevgiyle aşılabilir. Bir sorun yok bence

Ben acikcasi adamla yüz yüze görüsmedim. Bunlari hep ortak tanidiklardan duydum.
hatta anlatmalarini istemiyormus kendisi anlatacakmis herseyi ilk bulusmada.
hıc geregı yok
onun derdı eve gelınce yemegı hazır utusu tam cocugunu egleyecek bırı olsun
o kısı sız olmamalısınız

Iyi aksamlar hanimlar
Beyfendinin bir cocugu var. Önceden bir bayanla birlikte yasamis ve bu bayanin kimsesi yokmus düzeni olmayan biriymis bu Beyfendide ailesi istemedigi halde kiza sahip cikmis ve anlasmali birlikte yasamislar evlenmeden. Ha evlilik düsünmüsler tabi ama hem maddiyat yokmus hemde ailesinin razi olmasini beklemisler. Sürekli tartismalar catismalar derken ayrilma asamasindayken kiz hamile kalmis.
Bu arada kiz suan evlenmis ve hamile.
yaslarimiz 28, 30
Bana açıklamaları hiç inandırıcı gelmedi.

Ben tercih etmem. Cogunlukla sorun cikar ve cevren de bir garipmiş bekar insana yakistira yakistira cocuklu adamimi yakistirmislar.

O adam cok iyi bir adam olsaydi o kadinin kimsesizliginden faydalanip nikahsiz cocuk yapmazdi, ailesi karsi geliyor diye evlenemiyor ama cocuk yapmayi biliyor. Kusura bakma ama gonul eğlemek için ev acmis dost hayati yaşamis sonrada birakmiş, cocugu da almiş. Şimdi ne yapiyor o kadin????
İlla dugun yapmak zorunda degil bir nikah kiyabilirdi cocugunun annesine zor degil.

Bu adam anca başini yakar
Ben bu bilgileri Malum ortak dostlardan aldim kendisiyle görüsmedigim icin.
kadin suan evli ve hamile.

çocuğunun annesi her zaman hayatınızda olucak. Bunu kaldırabilecek misiniz? Kadının şimdi başkasıyla evli olması ortak çocukları olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Babası sorumluluklarını yerine getirmeli çocuğuna karşı. Çocuğunun annesiyle iletişimde olması gayet normal. Eğer bunu kabullenemem diyorsanız hiç görüşmeyin.
Çocuğuyla görüşüp görüşmediğini anlamadım eğer görüşmüyorsa zaten bu adamdan bir halt olmaz.

Baştan yaş.
Yok maddiyat yokmuş falan, inanmayın bunlara. Sağlık ocağında sağlık raporu ücretsiz, sadece cüzdan için par alıyorlar. 100 lirayı bulamıyorlar mıymış? Adamla kadın nikahsız yaşadılar, adamında işine geldi. Sonra adamın ailesi istemeyince ayrıldılar, kadın da o ara hamileydi. Bu kadar yani. Güvenilmez bir adam bana göre. Kızı koruyup gözetmek isteyen insan kıyar nikahı.

Back
X