Cocuklu biriyle olurmu?

Baştan yaş.
Yok maddiyat yokmuş falan, inanmayın bunlara. Sağlık ocağında sağlık raporu ücretsiz, sadece cüzdan için par alıyorlar. 100 lirayı bulamıyorlar mıymış? Adamla kadın nikahsız yaşadılar, adamında işine geldi. Sonra adamın ailesi istemeyince ayrıldılar, kadın da o ara hamileydi. Bu kadar yani. Güvenilmez bir adam bana göre. Kızı koruyup gözetmek isteyen insan kıyar nikahı.
Kesinlikle katılıyorum
 
Beyefendinin ailesi böyle bir ilişkiye onay vermemiş ama adam kadına sahip çıkmış diyorsunuz ama bu sahip çıkma değil. Iki tarafın rızasıyla mi yoksa kadın çaresiz miydi orası belli değil. Aile olay çıkarmış falan. Işler çok karışık ama siz çocuklu olmasına takilmissiniz birtek. Bu hikayedeki en önemsiz kısım. Adam pek güvenilir biri değil. Belki de ailesi adamın basini bağlamak için sizi öne sürmüş. Hiiiç bulaşmayın dertsiz başınıza dert açmayın derim.
 
Iyi aksamlar hanimlar
Bir Beyfendi var henüz yüz yüze tanismadik.
Ortak tanidiklarimiz var büyüklerimiz yani.
Beni bir kac kez görmüs. Ben sadece bir kez gördüm ve hos biri olarak bulmustum ama takmamistim pek orali olmamistim yani.
Neyse bu gecen ortak tanidiklarimiza benimle tanismak istedigini söylemis benim düsüncemin ne oldugunu merak etmis.
Tabi herkes sevindi. Fakat gelelim konuya
Beyfendinin bir cocugu var. Önceden bir bayanla birlikte yasamis ve bu bayanin kimsesi yokmus düzeni olmayan biriymis bu Beyfendide ailesi istemedigi halde kiza sahip cikmis ve anlasmali birlikte yasamislar evlenmeden. Ha evlilik düsünmüsler tabi ama hem maddiyat yokmus hemde ailesinin razi olmasini beklemisler. Sürekli tartismalar catismalar derken ayrilma asamasindayken kiz hamile kalmis. Bir suru sorun cikmis aile olay cikarmis vs.
Bu arada kiz suan evlenmis ve hamile.
Simdi ben tanidiklarimla artisini ve eksisini konustuk sohbet ettik bu durumu. Sonucta ben bekarim hic evlenmedim acaba bu durumla ilerde bas edebilirmiyim? Cocuk herzaman bir bag olusturur veya aramizda sorun cikarabilir
Sonra diyorum kimseyi yargilamamak lazim sonucta aynisi benim basima gelebilir Hayat bu..
yaslarimiz 28, 30
Düsüncelerinizi merak ediyorum cok degerli benim icin..
Veya bu tür iliskisi/evliligi olan oldumu?

Boşanmış iki çocuklu bir adamla evliyim size bunun sorumluluklarından bahsetmeyeceğim, bahsettiğiniz adam olmaz , anlaşmalı falan hikaye evladının annesine nikah kıymayan adam iyi adam değildir
 
Çok net söylüyorum olmaz.
Bir geçmişiniz, aşk meşk durumları olsa belki derdim ama henüz koparamayacağınız bir bağınız yokken hiç bulaşmayın derim.
Diğer bir durum; bazı şeyler karakterdir. Ailesi beraber yaşamaya razı olup nikaha razı olmaysn kaç insan olabilir bilemiyorum ama belediyeye gidip nikah kıymak çok da önemli bir maddiyst gerektirmiyor. Şu hikayeyi kime anlatsa işkillenir, insanlar sizin duruma neden sevinmiş anlayamadım.
 
Bunlar nasip kısmet işi ammaaa inan ki olmaz dışardan göründüğü gibi kolay değil ağır sorumluluk ve cooook büyük sabir ister ki siz zaten hiç evlilik yapmamışsıniz
 
bırlıkte yasamaya maddıyat varda beledıye nıkahına mı yok nıkah ıcın resım cekılmeye saglık raporu almaya gıdecek 100 tl zor gelıyor bu yuzden mı bırlıkte yasıyorlar :KK70: bırlıkte yasarken hava ıle beslenıyorlardı sanırım


boyle sorumsuz bır adamla olmaz. durust degıl

Çocuğa gelinceye kadar ben de buraya takıldım
Ortada çocuk var ama nikah yok. Yok kızın düzeni yokmuş fln da hikaye bence martaval tamamen
Bu adamı hiç beğenmedim
Nikahsız yaşa sonra beriki kadına suç at namusuyla nikah yapan erkekler enayi mi
 
Hikaye hic inandirici gelmedi bana.
İnsan kendi cocuguna tahammul edemezken baskasinin cocuguna nasil sabir gostere bilir.
Hem sizin ilk evliliyiniz olacak ve o cocuk surekli aranizda olacak. Rahatsiz olacaksiniz
Esiniz de cocuk yuzunden sizinle cok tartisacak.
Bence bu iş olmaz.
 
Anlaştıktan ve karşılıklı sorumlulukları kabul ettikten sonra çocuklu birisiyle evlilik olur belki zorlukları olur ama saygı sevgi varsa aşılır. Ama sizin durumda karşıdaki adam sanki kadını yarı yolda bırakmış gibi geldi bana. Ne kadar güvenilir bilemem 🤔
 
Ailesi de kendisi de sıkıntılı, bana öyle geldi ki diğer kadına çok çektirmişler uzak durmakta fayda var. Ha deseydin ki çok seviyorum aşığım dene derdim ama ortada bişi yokken hiç uğraşmaya değmez
 
eksileri fazla bu adamın, aklına nasıl girdiler aile durumu mu çok iyi?
Geçmişe sünger çekmek istesen de çekemezsin, sen çocuk isteyeceksin adam var diyestemeyebilir (istese bile yapmış olduğu çocuğa bakmayan adamdan çocuk yapılmaz) sana anlatılanlar eksik gibi duruyor.
 
Yaşlarinizo okuyana kadar adam ve sizi orta yaslarda herhalde diye dusundum. 28 yaş diye okuyunca kesinlikle ben olsam bu ise girmezdim dedim. Bir suru nedeni var:
1. Hikayesi inandirici degil.
2. Ailesi izin vermedi diye nikah yapmiyor ama beraber yasayabiliyor. Beraber yasamaya aile izin veriyor mu? Sorun nikahta mi?
3. Evlenmek icin para pul yok. Guya o yuzden evlenmiyor ama evli gibi de yasamasi tuhaf.
4. Kiz hamile kaliyor, cocuk oluyor. Peki neden kizla evlenmiyor.
5. Evlenmek icin parasi pulu yoksa sizinle nasil evlenecek? Yoksa sizinlede mi beraber yasamak istiyor?
6. Burada bir suru kizimizin konudu var cocuklu adamla evlenen. Cok sorun yasiyorlar. Neden kendin gibi hic evlenmemis cocuksuz biriyle dusunmuyorsun? Yasin genc. O sorumluluga girmwzdim ben. Hele ki evlilik disi cocugu varsa bu sizin bildiginiz, belki baska cocuklari da vardir ya da sizinle evli iken baska biriyle evlilik disi iliski yasayabilir, evlilik disi iliskiye sicak bakan biti cunku.
Ozetle ben evlenmezdim. Yani bu topa girmez onumdeki diger maclara bakardim. Daha sorunsuz biriyle evlen. Bu adamla her halukarda sorun yasarsin.
Ha bir de anneci sanirim. Cunku ailesi evlenmiyeceksin dediyse evlenmiyor. Cocugu da olsa kadini yuz ustu birakip cocuksuz birini ariyor evlenmek icin. Imza atmak o kadar zor degildi o kadinla. Bosver ya. Agrimaz basini agrilara sokma. Ben gorusmezdim bile. Erkek mi yok evlenecek.
 
Back
X