• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuklu bosanmak mı cocuksuz bosanmak mı

yavrum bunu bende biliyorum ben kendi acımdan yazdım bosanırsam bi daha evlenmem bu yüzden cocugumda olmaz ama cocugum olur bosanırsam en azından kafam daha rahat olur nasılsa bi daha evlenme kararım olmaz anlatabildim umarım

Hayatin hep varsayimlar uzerine kurulu. Bu adami cekemiyorsun ve bosanmak istiyorsun ama hali hazirda bir cocuk yapayim oyle ayrilayim diyorsun. Farzet ki sen evlenmedin ama o evlendi ve baska cocuklari oldu.

Senin cocugu belki hic gormek istemeyecek. Cocugun; belki uvey anne ile anlasamayacak, belki de uvey kardesleriyle anlasamayacak.

Bosaniyorsan cocuksuz bosan ve uzun bir sure biriyle iliskiye baslama.

yavrum bunu bende biliyorum ben kendi acımdan yazdım bosanırsam bi daha evlenmem bu yüzden cocugumda olmaz ama cocugum olur bosanırsam en azından kafam daha rahat olur nasılsa bi daha evlenme kararım olmaz anlatabildim umarım

uslubunuza dikkat edin once bi !!!
sizin soylediginiz su mantiga katilan bi Allahin kulu varsa soz ben 2 cisi olcam.
insan yuksak ihtimal dagilcak bi aileye hangi mantikla cocuk dogrur? nasil bi bencillikle bi cocugu babasiz buyutmenin hayali kurulur ?
benim aklim,mantigim kabul edemiyor.... farkki dusunen beri gelsin

yok evlenilir neden evlenilmesin ben evlenmem yani cocugum var zaten ne ugrascam elin adamıyla bu saatten sonra derim yeni düzen yeni ev es oooo en güzel genclik yıllarımı cocugumla yasarım kısları onu kar tatiline kar tepete götürürüm yazın havuz cok eglencei oldugumu düsünüyroum tabi kim babasını istemez o ayrı ama ben bidaha hayatta evlenmem esimi seviyorum ama evlilik bana göre degil

sen kaynana gelcek diye devreleri yakmışsın bence:KK70:

Yok ben evlat mı Eş mi diye sormadım ki (bence ikisi kıyas kabul etmez elbette evlat) ama sorum bu değildi.sorum konularınızdan yani sizin yazdıklarınızdan Anladığım kadarıyla söylüyorum bunu rahatıma düşkünüm diyorsunuz ya acaba ileriki zamanlarda bu rahata düşkünlük sizin için sorun olabilir mi anlamında söyledim çocuk olunca.
cocuk girince konu cok baska oluyo ama annesin daha ötesi varmı cocugun nasıl mutlu olursa ona göre hayatını kurucaksın enerjimin cocukara cokkk yetecegini düsünüyorum yegenlerim var mesela bayılıyrouz sana diyolar cocugun ne sanslı diyolar annesi hic yorulmaz sabahtan aksama kadar pesinde gezdirir diye

yok evlenilir neden evlenilmesin ben evlenmem yani cocugum var zaten ne ugrascam elin adamıyla bu saatten sonra derim yeni düzen yeni ev es oooo en güzel genclik yıllarımı cocugumla yasarım kısları onu kar tatiline kar tepete götürürüm yazın havuz cok eglencei oldugumu düsünüyroum tabi kim babasını istemez o ayrı ama ben bidaha hayatta evlenmem esimi seviyorum ama evlilik bana göre degil

O çocuk öyle küçük kalmayacak büyüyecek hayata atılacak her zaman babasının eksikliğini yaşayacak...
Çocuklu boşanmak bile bile lades gereksiz bir atraksiyon.

bence yaşam tarzın çocuk yapmaya müsait değil, yani gezmeyi seviyorsun, sahil, kumsal, kafeler vs.çocuk olduktan sonra bütün bu hayatı unutabilecekmisin, çocukolduktan sonra gezmeyi tozmayı unut, çocuk ne kadar isterse o kadar kafede oturabileceksin mesela, en yakın arkadaşınla önemli bir konu konuşamayacaksın, çünkü bölecek, çığlık atacak, dikkatin onda olsunisticek, kıskanacak vs, hiçbir yere gidemeyeceksin uzun süre.yaşam kısıtlanıyo anlıyacağın

şöyle tarif etmeye çalışayım: genelde dile getirilmeyen bir gerçeklikte geldi...

bence 2 ucu b*klu değnek, hatta 3 ucu
çocuğun olmasa ve boşansan evet, tekrar sevemeyebilirsin, evlenemeyebilirsin, çocuk duygusunu tadamayabilirsin (çocuk sahibi olmayı istediğini varsayıyorum, yoksa hayatımı ona göre çizerim maksadıyla çocuk yapılmaz, çok bencillik olur)

çocuğun olsa ve boşansan eşinin ailesini görmekten öte, gönül bu, birinden hoşlanabilirsin ama çocuğun sebebiyle zorlanabilirsin, mesela benim annem "içini dışını bilemem ya çocuğumu taciz ederse" diye uzun yıllar kapatmış o konuları, benim için kendini yalnızlığa mahkum etmiş uzun süre

ama en önemlisi çocuğun olsa ve boşansan çocuğun psikolojisi nasıl olur...

zor bir konu...
ben bidaha evlenmek istemedigim icin cocugum olursa en azından bosandıgımda cocuk icin 2ciye evlenmeyi düsünmem diye dedim esimi cokk seviyorum ama evllik bana göre degil

Biraz önceki konudan fazla etkilendin galiba, ayrıca birini sevince de elin adamı olmuyor ne alaka yani elin adamını çekicem

bence yaşam tarzın çocuk yapmaya müsait değil, yani gezmeyi seviyorsun, sahil, kumsal, kafeler vs.çocuk olduktan sonra bütün bu hayatı unutabilecekmisin, çocukolduktan sonra gezmeyi tozmayı unut, çocuk ne kadar isterse o kadar kafede oturabileceksin mesela, en yakın arkadaşınla önemli bir konu konuşamayacaksın, çünkü bölecek, çığlık atacak, dikkatin onda olsunisticek, kıskanacak vs, hiçbir yere gidemeyeceksin uzun süre.yaşam kısıtlanıyo anlıyacağın
net 1 sene cocukla ilgilenicen tabi

cocuk girince konu cok baska oluyo ama annesin daha ötesi varmı cocugun nasıl mutlu olursa ona göre hayatını kurucaksın enerjimin cocukara cokkk yetecegini düsünüyorum yegenlerim var mesela bayılıyrouz sana diyolar cocugun ne sanslı diyolar annesi hic yorulmaz sabahtan aksama kadar pesinde gezdirir diye
O halde esas konuya gelirsek boşanmayı düşünüyorsanız çocuk yapmayın.diyelim ki yaptınız sakın tekrar evlenipte üvey baba psikolojisine Çocuğunuzu sokmayın.

yoo valla daha gecen gün müsteri hizmeleri icin aradılar 1850 maas verdiler ben gitmedim cünkü esim vardiyalı calısıyo evliyken calısmayı düsünmüyorum
Tabii bakan var ne de olsa neden çalışasın. Ama çocuk yapıp kapı önüne de koyabilirsin adamı buna engel değil.1850 çok para mı sanıyorsun. Bak kreşe başladı kızım her sene büyüyor 6 parça giysi 150 tl. kreş malzemeleri parası 150 tl. Hastalandı ilaç aldık vitamin desteği aldık 50 tl.bot alalım dedik100tl Bunlar1 haftada onun için bizden çıkan. Diğer masrafları saymıyorum. O çocuk kendiliğinden büyümüyor. Baba ve aile isteyecek. Anne yeterince donanımlı değilse o çocukta bir şeyler hep eksik kalacak ve bunlar karakterine yansıyacak. Ailen yanında diye güveniyorsan yada altınlarına falan önce kendine güven.garip planlar yapmak yerine şimdiden ayakların üzerinde dur. Ben boşanma yaşamadım yakın çevremde de çok ornek yok. Ama iyi gözlemciyim ve eğitimciyim.

kendi acindan dusunursen cocuklu bosanmak mantikli gelir. ama cocugun olur babasini da cok severse onlari ayirmak zor gelir. haliyle cocuksuz bosanmak en iyisi :KK66:
digeri bencilce oluyor.
git evlat edin veya sperm bankasindan hamile kal daha iyi.
valla emin ol toplumumuz bunu kabul etse belki düsünüyorum ama bi yandan da bilmedigim insandna cocuk yapmak nasıl bisey bari esini tanıyosun yani inmi cin mi

net 1 sene cocukla ilgilenicen tabi
ne bir senesi, en az 4 sene birebir yanında olacaksın, süreklikoşturup evi dağıtacak, isteklerini tamolarak söylemeyi öğreteceksin mesela bağırmadan.sonrsında okulu, yuvası, dersleri, sorunları, ergenliği,ihtiyaçları vs.tuvalet eğitimi bile 18. ayda veriliyor...
anne babalık ömür boyu, evlenecek ve o zaman da bitmiyor görevler.

oradan herşey tozpembe mi görülüyor??????

• Beğen
Reactions: anu
Hayatin hep varsayimlar uzerine kurulu. Bu adami cekemiyorsun ve bosanmak istiyorsun ama hali hazirda bir cocuk yapayim oyle ayrilayim diyorsun. Farzet ki sen evlenmedin ama o evlendi ve baska cocuklari oldu.

Senin cocugu belki hic gormek istemeyecek. Cocugun; belki uvey anne ile anlasamayacak, belki de uvey kardesleriyle anlasamayacak.

Bosaniyorsan cocuksuz bosan ve uzun bir sure biriyle iliskiye baslama.
aman canım ya cocugum olduda elin kadınına verdim akıl isi mi üvey anneye evlat vermek sahsen zaten ben istemem babasıyla görüsmesini ha ister görüsür ama cokta ısrar etmem yani görüs babanla diye

Eşinize ve olmayan cocuğa üzüldüm. Bu nasıl düşünce anlayamadım hem eşimi seviyorum diyorsunuz hemde bekarlık daga iyi eşini seven insan evliliğinde mutlu olan insan bunları düşünürmü bilemedim. Madem boşanmak gibi bişey aklınızda var boşuna cocuk yapıpta sabinin günahına girmeyin. Merak ettim bu düşüncelerden eşinizin haberi varmı ? Gercekten üzüldüm kendisine

Tabi ki cocuksuz.
Bir cocugun yoksa bunu anlayamazsin. Cok zor olur.
O cocuga yazik olur anne babanin ayri olmasii ne zordur yasayanlar bilir.
Bu bencillik olabilir.

O halde esas konuya gelirsek boşanmayı düşünüyorsanız çocuk yapmayın.diyelim ki yaptınız sakın tekrar evlenipte üvey baba psikolojisine Çocuğunuzu sokmayın.
sayfaları nedne okumuyosunuz ben zaten bidaha asla evlenmek istemiyorum bu yüzden sidmi cocugum olsun diyorum ki 2ciye sırf cocugum olmadıgı cocuk yapmak icin evlenmiyim

Back
X