- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hic bisey anlamadim ama baba figurunun uzakda oldugu yada hic olmadigi bi cocugu buyutmek kim bilir ne zordur..cocuk evliykende degilkende her zaman baglayicidir..yani onu hesaba katmadan tek bir adim atamazsiniz..zira cocuk olunca evet eski esi herturlu muatap olmak zorundasin..Konunuzdan tek anladigim bosanmayi dusunuyorum ama oncesinden bi cocuk mu yapsam. Herkes gider Mersine siz gidiyosunuz tersine.. Bu nasil is anlamadim
Harika cvpçocucuğun zorluğundan ve sorumluluğundan haberiniz yok, çalışma hayatının zorluklarından haberiniz yok, evlenmeden önce de evliliğin zorluklarından haberiniz yoktu şimdi pişmansınız.
çocuk olup boşansanız ailenizin yanında rahat edebilecek misiniz ?
önceki konularınızdan okuduğuma göre hayır.
akşama kadar çalışıp gelip baba evine gelseniz bile o kadarcık vakit sizi bunaltmaya yetecek.
ayrıca çocuğumla misler gibi takılırım diyorsunuz da onun içinde para lazım, çalışırsan vaktin yetmiycek, çalışmazsan paran yetmiycek.
enine boyuna düşün istersen bir. yazdıklarında da çelişki var ayrıca. evlilik zor diyorsun da şu aşamada en kolayı şimdiki hayatın gibi görünüyor.