Sizin kafanız baya bir karışık gibi :)
Size yine kendi başımdan geçenlerden örnek vereceğim, hani sanmayınki illa sizede bu olur,
Şimdi size geçenki konunuzda 19. sayfada ilk nişanlılığımı yazmıştım,
O olayın ardından 7 ay sonra başkasıyla tanıştık, 5 ay sonra nişanlandık, 6 ay sonra evlendik :) :) O 6 aylık nişanlılıkta yine ilkteki gibiydi, ama dedim kesin bende sorun var.. Yani bu adamları ben böyle yapıyorum yada arızalıyı çekerim dedim :) Ama ben nişan atma istihkakımı doldurmuştum :) Ailem ensemdeydi, onunla evlendik, evlenince her kavgada boşarım seni diyordu, bende ilk zamanlar acaba naptım yine diyordum, saçıma kıyafetime ıvır zıvır herşeyime maydonozdu :) 4 yıl katlanabildim, kendisi yurt dışındayken ben kv ile kaldım, onun bir açığını yakaladım, yine tehdit, BOŞARIM SENİ! Bende boşanmazsan adam değilsin! dedim :) 24 saatin var, yoksa boşamayada bulamazsın dedim :) gittim paşa paşa avukata dilekçemi verdim, gecede annemleri arayıp boşanıyoruz dedim :) bizimkiler yine 3,5 attılar, ama napıyım, tahammül bitti, hani ahlaksızlık yapsam, hakaret eden tip olsam, ailesine saygısız olsam adamı delirtim derim yada delirtti derler.. Huyu böyleydi çünkü. 3 gün içinde boşandık! Kendimi çok sorguladım, demekki ilkte bitmemiş bir şey vardı, kendi irademle reddettiğim kaderi tekrar yaşadım, bu benim yazımdı..
2 yıl bekardım, ailemle yaşadım, üniv eğitimimi tamamladım, bir yandan çalıştım, sabah 8 akşam 6 çalış sonra cuk evde.. Etraf ne demiş ne komuş, çokta fifi.. İş ortamımdan biri dolayısı ile şimdiki eşimle tanıştık.
Şimdiki eşim gerçek beyefendi, İnsan gibi insan adam gibi adam.. 5 yıldır evliyiz.. Ölüm dışında asla ayrılmam.. Net! :

Demeye çalıştığım size, çok detaylı düşünmeyin, olacağı varsa olur, şimdiden kafanızda planlamayın.. Çocuk olursa olmazsa boşanırım boşanmam diye, evlenmeden bilemezsiniz. Ben ilk evliliğimde hamile kalma şansım vardı, ama istemedim sonumu görmediğimden, şimdide olmuyor, sorun eşimde çıktı, ama bu ona sevgimi azaltmadı.. Şansımızı deniyoruz, olursa olur.. Olmazsa vardır Yaradanın bir bildiği.. Hayatı biz planlarız ama sadece bir noktaya kadar, biz sadece karar veririz ama kader yapacağından göstereceğinden şaşmaz..
Kendinizi kasmayın, üzmeyin yormayın.. Plan yapmayın, keyfinize bakın
AAAAAAAAA

Ben bunu dün akşam nişanlısı ile sorun yaşayan arkadaşın
jasse
nin konusu sandım

özür dilerim, ama sonuçta konu aynı ere varıyor