• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklu ev kadinlar.

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
Ev kadinlara bir sorum olacak.

Ben 1 cocuklan evde kafayi yiyorum. Oyle boyle degil. Bugun hic canim ona bakmak istemedi. Ilgi vermedim. Okadar daraldim ki. Okadar monoton ki hayatim. Nereye gitsem oglum pesimde. Mutfaga gitsem ona bir corba hazirlasam yine pesimde. Masasina oturtsam orda mizliyor. Bunaldim resmen. Yapamiyorum ya ben, ozgurlugumu cok ozledim. Boyle cantami alip disariya cikip carsilari dolasmak. Hic birseye dert etmeden.
Birde 2-3 cocuklan nasil bas eden var hala anliyamiyorum nasil beceriyorsunuz? Tum gun tv izledi oglum hic canim istemedi, normalde izletmem okadar ama arada geliyor bana boyle delirmeler

Her annede oluyodur o bunalımlar
Ama bakmak istemedim diye bisey sözkonusu olamaz
Ama büyüyecekler öyle düşün sakin olmaya çalış
Nasil zevk alarak yapabilirm de kendine düşün
Al oğlunu parka in yürüyüş yap
Koy arabasına çarşıyı dolaş

Annelik zor ama cok guzel bisey
Okadar isteyip olmayan var onları düşün ya hiç olmasaydı yavrun?

Büyüyecek annesi az sabır sadece

Her annede oluyodur o bunalımlar
Ama büyüyecekler öyle düşün sakin olmaya çalış
Nasil zevk alarak yapabilirm de kendine düşün
Al oğlunu parka in yürüyüş yap
Koy arabasına çarşıyı dolaş

Annelik zor ama cok guzel bisey
Okadar isteyip olmayan var onları düşün ya hiç olmasaydı yavrun?

Büyüyecek annesi az sabır sadece

En zor donemdeyim galiba, 14 aylik. Ama bu donemler nezaman gecer fikriniz varmi?

Ev kadinlara bir sorum olacak.

Ben 1 cocuklan evde kafayi yiyorum. Oyle boyle degil. Bugun hic canim ona bakmak istemedi. Ilgi vermedim. Okadar daraldim ki. Okadar monoton ki hayatim. Nereye gitsem oglum pesimde. Mutfaga gitsem ona bir corba hazirlasam yine pesimde. Masasina oturtsam orda mizliyor. Bunaldim resmen. Yapamiyorum ya ben, ozgurlugumu cok ozledim. Boyle cantami alip disariya cikip carsilari dolasmak. Hic birseye dert etmeden.
Birde 2-3 cocuklan nasil bas eden var hala anliyamiyorum nasil beceriyorsunuz? Tum gun tv izledi oglum hic canim istemedi, normalde izletmem okadar ama arada geliyor bana boyle delirmeler
Arada banada geliyor kizim 2.5 yaşında ağlama krizleri başladı isimi bırakıp dışarı çıkıyoruz
Yemek yaparken tezgahın üzerine oturmak istiyor

Bende hayranım iki uc dört çocuklu annelere bazen kizima yetemedigimi düşünüyorum kizim tüp Bebek tedavisi ile oldu kışın tekrar tedaviye basliycam ikinciyi istiyoruz bazen deli cesareti var bende herhalde diyorum

Neden doğurdun o zaman arkadaşım?
Evlenmeden önce herifle aynı evde yaşayıp herifi deneyin diyorsunuz sende çocuk bakıcılığı yapıp kendini deneseydin.
İnsan çocuğundan sıkılır mı yahu? Kafandan kolundan sıkılıyor musun?

O masumun günahı ne peki tüm gün senin gerginliginle ugrasmiş..

Bir can yetistiriyosun..Annesin sen..carsi pazar gezmeyi yine yaparsin.
8 aylik kizim var..onu ne zorluklarla buyuttumu bi bilsen bi gu olsun ah vah eski hayatim demedin diyemem...o benim can parçam...elimden geldigince onunlada geziyorun..
Bu kadar olma lutfen..kendine gel..ve 2.cocuk planin varsa asla yapma

Nasıl duygusuz bi yazıdır bu? Insanin yazarken vicdanı sızlar hiç ilgi vermedim canım istemedi ne demek?

Bunalirsiniz haklısınız ama canınız istediği gibi ilgisiz davranamazsiniz çocuğunuza. O istemedi siz onu dünyaya getirdiniz bakmak ilgi göstermek zorundasınız

En zor donemdeyim galiba, 14 aylik. Ama bu donemler nezaman gecer fikriniz varmi?
Malesef bi fikrim yok benm kizm 9.5 aylik henüz :)

Babasına bırak bi günü kendine ayır kafanı dağıt
Ama yazık yavruya ilgisiz bırakma annesi

O masumun günahı ne peki tüm gün senin gerginliginle ugrasmiş..

Bir can yetistiriyosun..Annesin sen..carsi pazar gezmeyi yine yaparsin.
8 aylik kizim var..onu ne zorluklarla buyuttumu bi bilsen bi gu olsun ah vah eski hayatim demedin diyemem...o benim can parçam...elimden geldigince onunlada geziyorun..
Bu kadar olma lutfen..kendine gel..ve 2.cocuk planin varsa asla yapma

Bende zorluklarla buyuttum anlatamam. Refluksu vardi. Durmadan kusuyordu. 5 dakikaya bir ust degistiriyorduk. Cok zordu cok...

Bide artık herşeyi soruyor mantıklı bir cvp alamazsa benimle konuş diyorum diyo

Mesela camin önüne kuşlar geliyo annesi nerde babası nerde dedesi nereye gitmiş evleri nerde göster diye ağlıyor

Back
X