- 3 Nisan 2014
- 36.201
- 147.656
- 798
- Konu Sahibi brunettella
park bahçe yok mu?
çocuk sürekli evde olursa mızırdanır tabi enerjisini atması lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide artık herşeyi soruyor mantıklı bir cvp alamazsa benimle konuş diyorum diyo
Mesela camin önüne kuşlar geliyo annesi nerde babası nerde dedesi nereye gitmiş evleri nerde göster diye ağlıyor
park bahçe yok mu?
14 aylık demişsiniz bebiş, gayet normal bu bunalmalar, ara ara hallerin gelmesi. İnsansın daralırsın olabilir; herkesin sabrı da bir değil, çocuğu da bir değil.
Zamanla daha iyi alışırsınız yeni hayatınıza ama böyle koyvermeyin yazık o çocuğa, tam anne kuzusu o şimdi. İlgi de ister, gezme de ister, oyun da ister, sizden ister de ister.
Git gide daha rayına girecek.
Parkta yok bahcede yok.. malesef kapinin onunde yurutuyorum sadece
Ne gibi oyunlar? Hic oynamiyor oyuncaklariyla, hersey veriyorum eline tahta kasik oyuncak terencere ne varsa ama yok 2 dakika sonra skiliyor
Annemde uzaktan kiziyor bana, cocugunla konus ilgilen. Bunlari yapiyorum tabiki. Ama soyle birsey oluyor bunaliyorum arada. Hayatim resmen durmus halde. Birsey yapamiyorum robot gibi. Ev isleri cocuk bakma..
Arkadaşlar insanların üstüne bu kadar gitmeseniz olmaz mı??? Çok kırıcı oluyorsunuz.
Yazdığı şeyler duygusuz görünebilir ama öyle olduğunu düşünmüyorum. Bir anlık gerginlikle böyle düşünmüş olmalı.
Benimde bebeğim var. Bazen gerçekten çok zor oluyor. En sabırlı anneler bile yeri gelip öflüyordur.
Konunuza gelirsek... eşinize bıraksanız birkaç saat dışarıda vakit geçirseniz?? Ben bunaldığımda öyle yapıyorum. Sıkmayın canınızı :) büyüdükçe arkadaş olacak size yavrunuz.
Ev kadinlara bir sorum olacak.
Ben 1 cocuklan evde kafayi yiyorum. Oyle boyle degil. Bugun hic canim ona bakmak istemedi. Ilgi vermedim. Okadar daraldim ki. Okadar monoton ki hayatim. Nereye gitsem oglum pesimde. Mutfaga gitsem ona bir corba hazirlasam yine pesimde. Masasina oturtsam orda mizliyor. Bunaldim resmen. Yapamiyorum ya ben, ozgurlugumu cok ozledim. Boyle cantami alip disariya cikip carsilari dolasmak. Hic birseye dert etmeden.
Birde 2-3 cocuklan nasil bas eden var hala anliyamiyorum nasil beceriyorsunuz? Tum gun tv izledi oglum hic canim istemedi, normalde izletmem okadar ama arada geliyor bana boyle delirmeler
Bebeğinizi alıp parka gidebilirsiniz. Ayrıca ev hanımısınız. Eşiniz para kazanıyor, siz de çocuğa bakıp evi çekip çeviriyorsunuz. Eşinizden ara ara destek isteyin.Ev kadinlara bir sorum olacak.
Ben 1 cocuklan evde kafayi yiyorum. Oyle boyle degil. Bugun hic canim ona bakmak istemedi. Ilgi vermedim. Okadar daraldim ki. Okadar monoton ki hayatim. Nereye gitsem oglum pesimde. Mutfaga gitsem ona bir corba hazirlasam yine pesimde. Masasina oturtsam orda mizliyor. Bunaldim resmen. Yapamiyorum ya ben, ozgurlugumu cok ozledim. Boyle cantami alip disariya cikip carsilari dolasmak. Hic birseye dert etmeden.
Birde 2-3 cocuklan nasil bas eden var hala anliyamiyorum nasil beceriyorsunuz? Tum gun tv izledi oglum hic canim istemedi, normalde izletmem okadar ama arada geliyor bana boyle delirmeler
En zor donemdeyim galiba, 14 aylik. Ama bu donemler nezaman gecer fikriniz varmi?
Annemde uzaktan kiziyor bana, cocugunla konus ilgilen. Bunlari yapiyorum tabiki. Ama soyle birsey oluyor bunaliyorum arada. Hayatim resmen durmus halde. Birsey yapamiyorum robot gibi. Ev isleri cocuk bakma..